2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar ben bugün kan tahlili yaptırdım :NEGATıF...devam etmek istemiyorum tedaviye.başka bir hastanede yaptırdım tahlili.doktor ben içeri girdiğimde başkasıyla konuşuyodu . benim sonucuma konuşurken şöyle bir baktı ve hamile değilsiniz deyip, konuşmasına devam etti.ben orda kalakaldım.gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden .arabama bindim ağlaya ağlaya.evde aynen seanslara devam ((((((((( çok bozuldum arkadaşlar çook.ne yapsam ne etsem acım hafifler bilmiyorum.

canım istersen başka bir yerde tekrarla testini belki yanlış çıkmıştır ki inş yanlıştır sonuç.doktorlar önemsemez ki zaten insanları anca para kazanmak için kanaması olan hamileyi kürtaj yaparlar aşılamaya geçerler hemen yada tüp bebeğe bunlar böyle hepsi değil ama çoğu böyle neye başvuracağını şaşırıyor insan.güzelim ne desem boş biliyorum ama ağlama ne olur hormonların alt üst olacak stressten belki bu ay kendiliğinden gelir bebişin olup düşseydi daha kötü inan ki hiç olmamasından sen içini ferah tut iyi şeyler düşün hayırlısı ne zamansa o zaman olacak bebeklerimiz bizde anne olacağız inşallah:Saruboceq: bende ağladım inan yazını okuyuncahayal kırıklığı kadar ktü birşey yok fazla yazamayacağım arkadaşım :teselli: dualarım seninle:gitme:

merhaba kızlar bugun evdeyim okula gitmedim. hastayım farenjitim gribe döndü. sizler ne yapıyosunuz bakalım?

merhaba kızlar nasılsınız? Prenses canım üzülme Allah 'OL' demedikten sonra olmuyor. Bizim için hayırlısını ancak ve sadece O bilir.
Ben de şu günlerde biraz yoğunum 23 nisan hazırlıklarımız var. çok yoruluyorum. yürüyüşe başladım. 3 kilo fazlalığı atayım da. ondan sonra bebiş düşünebiliriz. Hastalık olmassa. Kendinize iyi bakın görüşek üzere kızlar.

3 kilo fazlalıkmı be canım takma bu kadar kafana.senin çatlatma iğnesi sonucun ne oldu ?sende kendine iyi bak opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar . jarnanacım cevabın için teşekkür ederim canım.sağol Allah razı olsun , gönlündekini versin inşallah.bu gün kafam esti çıktım doktora.yüzüme baktı ve sen adet mi oldun dedi (tabi surat bi karış gidince)neyse bir daha ki ay yine deneyelim dedi.ben de bir daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum , mikroenjeksiyon yapalım dedim. dur ne yaptın direk tüp bebeğe gerek yok şimdilik , dedi doktorda.ben de rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim.tamam dedi.yarın büyük ihtimal adet olurum , haftaya perşembeye de film için randevu aldım...haa bir de cahilliğime verin bugün doktora da utandım soramadım. aşılama yaptıran arkadaşlar, aşılamada kullanılan alet edavatları her seferinde yeniden alıyoruz değil mi.bir kullanımlık yani dimi onlar.ya belki çok para değil ama o kadar borcun arasında bizi çok sarsıyo.onun için bile istemiyordum bu ayı ama başladınmı sonuna kadar da gidip görmek istiyorum.Allahım biz bu kadar yana döne ararken gittiğim hastanede 2 kadın gayet rahat bebeklerini aldırmaya gelmişler.biri diğerine soruyo senin kaçıncı aldırman falan diye.Allahım dedim imtihan ediyorsun biliyorum.hepinizi öpüyorum kızçeler....

birşey değil canım.aşılamayla ilgili sorunda hiç bir fikrim yok güzelim bak yine mikroenjeksiyon demişsin biraz sabret.Ahhh ahh millet aldırıyor arka arkaya yada doğurup çöpe oraya buraya atıyor ne diyeyim herkesin imtihanı farklı inşallah bizlerde anne oluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım gönlümüzdekini versin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlaaaaaaaar , ben sabah kırmızı kartı gördüm.kıvranıyorum evin içinde.hava da çok güzel dışarı çıkmak istiyo insan.biraz evimi toparlayıp çıkarım inş.hepinize iyi tatiller zemuszemus

prensescim nasıl oldun bitanem umarım iyisindir:teselli:
canan26 nasıl gidiyor hamilelik?
skr1606 rahatsızdın iyileştinmi biraz güzelima.s.
pelinsee ahh ablam nerelerdesin?:1hug:
aleyna34 ablacımm sende yoksunolumunekankayizsmile
miray15 fıstıkım iyisindir umarım:icecream:
gilbert hamişlik iyi gidiyordur umarım
mihrace05 yeni ay yeni umut mayısta gelir bebişin belki:ecrin_bebek:

unutup yazmadığım varsa özür dilerim arkadaşlar mutlu haftasonları hepinize keyifli günleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…