- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.021
merhaba arkadaşlar ben bugün kan tahlili yaptırdım :NEGATİF...devam etmek istemiyorum tedaviye.başka bir hastanede yaptırdım tahlili.doktor ben içeri girdiğimde başkasıyla konuşuyodu . benim sonucuma konuşurken şöyle bir baktı ve hamile değilsiniz deyip, konuşmasına devam etti.ben orda kalakaldım.gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden .arabama bindim ağlaya ağlaya.evde aynen seanslara devam((((((((( çok bozuldum arkadaşlar çook.ne yapsam ne etsem acım hafifler bilmiyorum.
merhaba kızlar bugun evdeyim okula gitmedim. hastayım farenjitim gribe döndü. sizler ne yapıyosunuz bakalım?
merhaba kızlar nasılsınız? Prenses canım üzülme Allah 'OL' demedikten sonra olmuyor. Bizim için hayırlısını ancak ve sadece O bilir.
Ben de şu günlerde biraz yoğunum 23 nisan hazırlıklarımız var. çok yoruluyorum. yürüyüşe başladım. 3 kilo fazlalığı atayım da. ondan sonra bebiş düşünebiliriz. Hastalık olmassa. Kendinize iyi bakın görüşek üzere kızlar.
iyi geceler kızlar . jarnanacım cevabın için teşekkür ederim canım.sağol Allah razı olsun , gönlündekini versin inşallah.bu gün kafam esti çıktım doktora.yüzüme baktı ve sen adet mi oldun dedi (tabi surat bi karış gidince)neyse bir daha ki ay yine deneyelim dedi.ben de bir daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum , mikroenjeksiyon yapalım dedim. dur ne yaptın direk tüp bebeğe gerek yok şimdilik , dedi doktorda.ben de rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim.tamam dedi.yarın büyük ihtimal adet olurum , haftaya perşembeye de film için randevu aldım...haa bir de cahilliğime verin bugün doktora da utandım soramadım. aşılama yaptıran arkadaşlar, aşılamada kullanılan alet edavatları her seferinde yeniden alıyoruz değil mi.bir kullanımlık yani dimi onlar.ya belki çok para değil ama o kadar borcun arasında bizi çok sarsıyo.onun için bile istemiyordum bu ayı ama başladınmı sonuna kadar da gidip görmek istiyorum.Allahım biz bu kadar yana döne ararken gittiğim hastanede 2 kadın gayet rahat bebeklerini aldırmaya gelmişler.biri diğerine soruyo senin kaçıncı aldırman falan diye.Allahım dedim imtihan ediyorsun biliyorum.hepinizi öpüyorum kızçeler....
aaaaaaa kızlarrrrrbu akşam kurtlar vadisi var malum beyler onu izlerken bizlerde sohbet edelim :icecream:
eeee kızçeler ben geldim kimse yok.yasak aşkçılar siziiiiiiii
geliyorum ama kimse yok tatlım sen nasılsın ben bildigin gibi bir degişiklik yok kırmızıları bekliyorum inşallah gelmeziyi akşamlarrrrrrrrrr :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?