2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
iyiym canım çok kötüydüm ama dinlenince geçti. (dr rapor vermişti) ilaç da kullanmadım iyi oldu. beklemedeyim 5-6 gün kaldı çok belirtim var ama tabi hepsi aynı zamanda adet belirtisi. gerçi bu ay çok erken başladı belirtiler psikolojik midir acaba? şu hassas testlerden yaptım ama egatif çıktı. bakalım beklicez görücez

merhaba arkadaşlar ben annemdeyim o yüzden giremiyorum.salı günüde genetik testim yapılacak dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın öptüm

çok geçmiş olsun canım benim gelcek gelcek kardeşini gönderdi meleğin bence opuyorumnanaktan

:1shok: aaaaaa bak hiç uğramışlar mı 2 gündür buraya.topikciğimizde arkalara düşmüş. bahar bizleri evde oturtmuyor anlaşılan...rahim filmime 3 günüm kaldı kızlaaaar.bir sürü ağrılı acılı yazılar okudum ama beni hiiiiiç etkilemedi nedense.zerre korku yok içimde.hem acırsa acısın ölüm yok ya ucunda.kuzucuğum için feda olsun ....

haftasonuydu canım o yüzden...ben sana aşılamaya geçme hemen araştır demiştim aşılamadan önce doktorunun çektirmesi lazımdı tüplerde yapışıklık yada kapalıysa 10 kere aşılama yaptır olmaz diyor doktorlar.birde çektirdikten sonra 1ay daha ara ver tedaviye istersen çünkü rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor özellikle ikizlere:CüvCüv::CüvCüv: opuyorumnanaktan

müjdeni bekliyoruz ablam gelmiyorsun artık eskisi gibii opuyorumnanaktan
canım bitanem kurban olurum sana destegin için cok teşekkür ederim bitanem evet ablacıgın sonunda başardı ve bugün hamile haberini hem test le hem kan testiyle ögrendim allahım sanada ve burdaki arkadaşlarada en yakın zamanda kısmet eder inşallah dualarım hepiniz için canım görüşürüz gene kendine iyi bak

aaaaa teyzemi olduk :teytey::teytey::teytey: sağlıkla al kucağına ablacım nasıl sevindim bilemezsin :1hug: gelmiyordun topiğe var mı bir sırrı neler yaptın anlatırsın artık bizleri unutmazsan. amin ablacım amin sende kendine yeğenimize iyi bak dikkat et ağır iş falan yapma kondisyon bisikletini kullanma opuyorumnanaktan ne güzel bir haber bu ya :teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun ablacım çok sevidimmmm:teytey: darisi başımıza benim de 3-4 güüm kaldı. umarım ben de bu ay bu güzel haberi veririm. darisi hepimizin başınaboshayallersmile

kızlar bu arada ben yanıyorum bir kaç gündür ateş basıyo. ellerim ayaklarım ateş gibi yanıyo. sanırım vücut ısım yukseldi. sizce normal mi?

canım sağol şimdilik iyi gidiyor.evde değildim o yüzden hiç giremedim.:kedi:sen nasılsın canım

canım çok sevindim.:sm_coolpuyorumnanaktanAllah inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

canım ya hiç strese girme.jarmanaya katılıyorum rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor.inşallah seninde öyle olur.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…