- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.041
iyiym canım çok kötüydüm ama dinlenince geçti. (dr rapor vermişti) ilaç da kullanmadım iyi oldu. beklemedeyim 5-6 gün kaldı çok belirtim var ama tabi hepsi aynı zamanda adet belirtisi. gerçi bu ay çok erken başladı belirtiler psikolojik midir acaba? şu hassas testlerden yaptım ama egatif çıktı. bakalım beklicez görücezprensescim nasıl oldun bitanem umarım iyisindir:teselli:
canan26 nasıl gidiyor hamilelik?
skr1606 rahatsızdın iyileştinmi biraz güzelima.s.
pelinsee ahh ablam nerelerdesin?:1hug:
aleyna34 ablacımm sende yoksunolumunekankayizsmile
miray15 fıstıkım iyisindir umarım:icecream:
gilbert hamişlik iyi gidiyordur umarım
mihrace05 yeni ay yeni umut mayısta gelir bebişin belki:ecrin_bebek:
unutup yazmadığım varsa özür dilerim arkadaşlar mutlu haftasonları hepinize keyifli günleropuyorumnanaktan
geliyorum ama kimse yok tatlım sen nasılsın ben bildigin gibi bir degişiklik yok kırmızıları bekliyorum inşallah gelmez
iyiym canım çok kötüydüm ama dinlenince geçti. (dr rapor vermişti) ilaç da kullanmadım iyi oldu. beklemedeyim 5-6 gün kaldı çok belirtim var ama tabi hepsi aynı zamanda adet belirtisi. gerçi bu ay çok erken başladı belirtiler psikolojik midir acaba? şu hassas testlerden yaptım ama egatif çıktı. bakalım beklicez görücez
merhaba arkadaşlar ben annemdeyim o yüzden giremiyorum.salı günüde genetik testim yapılacak dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın öptüm
sağolasın canım olumunekankayizsmileçok geçmiş olsun canım benim gelcek gelcek kardeşini gönderdi meleğin bence opuyorumnanaktan
:1shok: aaaaaa bak hiç uğramışlar mı 2 gündür buraya.topikciğimizde arkalara düşmüş. bahar bizleri evde oturtmuyor anlaşılan...rahim filmime 3 günüm kaldı kızlaaaar.bir sürü ağrılı acılı yazılar okudum ama beni hiiiiiç etkilemedi nedense.zerre korku yok içimde.hem acırsa acısın ölüm yok ya ucunda.kuzucuğum için feda olsun ....
canım bitanem kurban olurum sana destegin için cok teşekkür ederim bitanem evet ablacıgın sonunda başardı ve bugün hamile haberini hem test le hem kan testiyle ögrendim allahım sanada ve burdaki arkadaşlarada en yakın zamanda kısmet eder inşallah dualarım hepiniz için canım görüşürüz gene kendine iyi bakmüjdeni bekliyoruz ablam gelmiyorsun artık eskisi gibii opuyorumnanaktan
canım bitanem kurban olurum sana destegin için cok teşekkür ederim bitanem evet ablacıgın sonunda başardı ve bugün hamile haberini hem test le hem kan testiyle ögrendim allahım sanada ve burdaki arkadaşlarada en yakın zamanda kısmet eder inşallah dualarım hepiniz için canım görüşürüz gene kendine iyi bak
hayırlı olsun ablacım çok sevidimmmm:teytey: darisi başımıza benim de 3-4 güüm kaldı. umarım ben de bu ay bu güzel haberi veririm. darisi hepimizin başınaboshayallersmilecanım bitanem kurban olurum sana destegin için cok teşekkür ederim bitanem evet ablacıgın sonunda başardı ve bugün hamile haberini hem test le hem kan testiyle ögrendim allahım sanada ve burdaki arkadaşlarada en yakın zamanda kısmet eder inşallah dualarım hepiniz için canım görüşürüz gene kendine iyi bak
prensescim nasıl oldun bitanem umarım iyisindir:teselli:
canan26 nasıl gidiyor hamilelik?
skr1606 rahatsızdın iyileştinmi biraz güzelima.s.
pelinsee ahh ablam nerelerdesin?:1hug:
aleyna34 ablacımm sende yoksunolumunekankayizsmile
miray15 fıstıkım iyisindir umarım:icecream:
gilbert hamişlik iyi gidiyordur umarım
mihrace05 yeni ay yeni umut mayısta gelir bebişin belki:ecrin_bebek:
unutup yazmadığım varsa özür dilerim arkadaşlar mutlu haftasonları hepinize keyifli günleropuyorumnanaktan
canım bitanem kurban olurum sana destegin için cok teşekkür ederim bitanem evet ablacıgın sonunda başardı ve bugün hamile haberini hem test le hem kan testiyle ögrendim allahım sanada ve burdaki arkadaşlarada en yakın zamanda kısmet eder inşallah dualarım hepiniz için canım görüşürüz gene kendine iyi bak
:1shok: aaaaaa bak hiç uğramışlar mı 2 gündür buraya.topikciğimizde arkalara düşmüş. bahar bizleri evde oturtmuyor anlaşılan...rahim filmime 3 günüm kaldı kızlaaaar.bir sürü ağrılı acılı yazılar okudum ama beni hiiiiiç etkilemedi nedense.zerre korku yok içimde.hem acırsa acısın ölüm yok ya ucunda.kuzucuğum için feda olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?