2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
skr1606 hoşgeldin güzelim nasılsın?
iyiym canım. bekliyorum bakalım. vucut sıcaklıgı artıyor mu hamileyken.
bu bir belirti mi? iki gudur eve zar zor atıyorum kendimi. aç olmamama rağmen ellerim titriyo halsizleşiyorum aniden oluyor. bu ne hal anlamadım. test yapmıstım erken sonuc verenlerden, ama negatifti. yenisini yapmak da istemiyorum. tek çizgi görmekten korkar oldum. keske seker ölçme aletleri gibi evde kan testi yapabileceğimiz bi alet olsa.kaydirigubbakcemile3aslıda ustunde çalısıp icat mı etsem? çok para kazanırım valla..

Son düzenleme:
öncelikle hepinize cok cok teşekür ederiö canlarım ben büyük olarak başi cektim sıra sizde inşallah en yakın zamanda sizlerde kalacaksınız emin olur hep yaşlarınızda küçük olur bol bol zamanınız var dualarım hepinizden yana en yakın zamanda inşallah kavuşursunuz bebişlerinize

canlarım bende fazla bir belirti olmadı diyebilirim sadece yumurtlama zamanını sanıyordum kasık bel karın agrılarım cok az vurup geciyordu ve gögüslerim 12gün önce şişmeye başladı ve indi tekrardan şişti ve sadece ucları acımaya başladıbaşka bişe yok 27si adet oldugum tarihti ben 26sinda test yaptım idrar ve cıktı ardında gidip kan testi yaptım ondada okey başka bi gelişme yok bu aralar uykuya düşkünüm agırlık ve yorgunluk şimdilik bu kadar

bu ay yaptıklarım bal tarcın corek otu karışımını bir hafta sabah akşam yaptım meryem süresini aklıma geldikce okudum ve kenzülarş yasin vakıa diger süreleri sabah akşam okumaya devam ettim hepsini bir anda degil sabah 2sini akşam birini içimden geldikce boş durmadım canlarım dua edin bolbol ve belki faydası olmuştur bisiklet evde kullandım geceleri yatmadan düş alıp öyle yattım faydası oldugunu düşünüyorum nedese eşimde aynı şeyi düşündü hareket iyimi geldi acaba ve 3aydır düzenli yumurtlama günlerinde ilişki kurduk her ayşamda oldu 2gün de bir de oldu buay her akşam yaptık sayılır akşam sabaha kadar kalkmadım yan yatım ve yan pozizyon dan ilişkiye girdim genelde öylece yatıyordum ne terbiyesizim degilmi:))) belki faydam dokunur ne bilim aklıma gelenler bunlar canlarım ben şimdi cıkıyorum sizleri cok öpüyorum sizlerdende güzel haberler bekliyorum
s

evet vücut sıcaklığı artar ve düşmez zaten vücuk sıcaklığı düştümü regl oluyoruz.boşver sen erken testleri moralini bozma geciksin öyle yaparsın.ayyy doğru söylüyorsun keşke öyle bir alet olsa bütün KK alır kaydirigubbakcemile3 et valla çok para da kazanırsın dua da opuyorumnanaktan

duaların etkisi çok büyük dualar olmadan istediğin kürü yap bir faydası olmaz diye düşünüyorum ben.yan pozisyon,diz dirsek pozisyonu birde misyoner gebelik için tavsiye ediliyor zaten terbiyesizlik olurmu ablacım hiç burda herkes herşeyi konuşuyor.tekrar tebrik ederim ablam arkandan bizlerde gelcez dua et bize bizi unutma gel yine yeğenimizden haberler verirsin içimden erkek gibi geçti hayırlısı olsun bakalım babası uçuyordur havalaraopuyorumnanaktan

iyi geceler canım nasılsın? varmı belirtilerin? :hulya:
yok canım hamile falan değilim gecen aksam hafif bi pembe leklenme oldu. adet oluyorum sandım üzülmüştüm ertesi gün normale döndü ben de dün kan testi yaptırdım. ne olur ne olmaz dusuk falansa önlemimizi alırız diye dusundum. negatif cıktı. olsun en azından içim rahatladı hala adet başlamadı. hafif hafif ara ara da aagrım var test yapmamış olsaydım içim içimi yerdi. sağlık olsun:çok üzgünüm:

canım tebrikler allahım kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…