- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.081
iyiyim ablacım okuldan geldim cok yoruldum. bi yandananasının babasının eğitemediği baş edemediği veletlerle uğrasıp bi yandan pırlanta gibi çocuklara eğitim vermek için kendimizi paralıyoruzmerhaba skr 1606 nasılsın
iyiyim ablacım okuldan geldim cok yoruldum. bi yandananasının babasının eğitemediği baş edemediği veletlerle uğrasıp bi yandan pırlanta gibi çocuklara eğitim vermek için kendimizi paralıyoruz[/QUO
kaçıncı sınıfı okutuyorsun canım senin için zor tabiki benim de 9 yaşında 1 oğlum var bazen sınıfa gidiyorumda çarıl curul kafa şişiyor allah öğretmenlere sbır versin
önceki aksam oluyorum sandım dün normal akıntı devam etti. ama sanki bugun olucam gibiadet oldunmu lekelenmelerim var demişsin de
önceki aksam oluyorum sandım dün normal akıntı devam etti. ama sanki bugun olucam gibi
sen de kendine iyi bak ablacımopuyorumnanaktanöptüm canım kendine iyi bak hoşçakal
tşk ederim canım allah herkeze nasip eder inşallah duam herkezden yana en yakın zamanda inşallahcanım tebrikler allahım kucağına almayı nasip etsin
dogru demekki bende öyle oldum canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi okurum duam sizlerden yana ediyorum canım unuttum sanma unutmamda sadece eskisi kadar takılamıyorum enişten sevinmezmi sevinde tabikide ah canım inşallah sag salim şu keseyi kalp atışını bir görsek o zaman daha cok sevinecem şu an sevincim yarım inanki elimde degil kötü bişe düşünmek istemiyorum ama allahım kısmet ederse kucagımıza alacaz gerisiboş artık bekleyecez pazartesi gidecem hayırlısı bakalım cok öpüyorum senihee birde pelinsee ablam ne zaman spor aleti alsalar bayanlar hamile kalırmış kullanamadan seninde öyle oldu kaydirigubbakcemile2
test için kan verdim ama sonucu 1 ay sonra çıkacak bakalım
yok canım hamile falan değilim gecen aksam hafif bi pembe leklenme oldu. adet oluyorum sandım üzülmüştüm ertesi gün normale döndü ben de dün kan testi yaptırdım. ne olur ne olmaz dusuk falansa önlemimizi alırız diye dusundum. negatif cıktı. olsun en azından içim rahatladı hala adet başlamadı. hafif hafif ara ara da aagrım var test yapmamış olsaydım içim içimi yerdi. sağlık olsun:çok üzgünüm:
dogru demekki bende öyle oldum canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi okurum duam sizlerden yana ediyorum canım unuttum sanma unutmamda sadece eskisi kadar takılamıyorum enişten sevinmezmi sevinde tabikide ah canım inşallah sag salim şu keseyi kalp atışını bir görsek o zaman daha cok sevinecem şu an sevincim yarım inanki elimde degil kötü bişe düşünmek istemiyorum ama allahım kısmet ederse kucagımıza alacaz gerisiboş artık bekleyecez pazartesi gidecem hayırlısı bakalım cok öpüyorum seni
kızlar iyi akşamlar.bugün rahmi filmi çektirdim.çok berbattı.anımsamak bile istemiyorum.bir de kendi ağzımla istedim doktordan.çok sancım var sadece haber vermek için girdim . ben yatıyorum sancıların geçeceği yok bari uykudaduymam....
cuma günümüz mübarek olsun dualarımız kabul olsun(AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?