2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

kaçıncı sınıfı okutuyorsun canım senin için zor tabiki benim de 9 yaşında 1 oğlum var bazen sınıfa gidiyorumda çarıl curul kafa şişiyor allah öğretmenlere sbır versin[/QUOTE]

ben ingilizce öğretmeniyim 4-5-6 ve sekizlere giriyorum 1. dönem 7 lere de girmiştim. dediğin gibi kafamız şişiyor. işimiz bu tabiki katlanıyoruz ama canınız sıkkınsa hastaysanız falan çekilmez oluyor
sabır işi...

Son düzenleme:
hee birde pelinsee ablam ne zaman spor aleti alsalar bayanlar hamile kalırmış kullanamadan seninde öyle oldu kaydirigubbakcemile2
dogru demekki bende öyle oldum canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi okurum duam sizlerden yana ediyorum canım unuttum sanma unutmamda sadece eskisi kadar takılamıyorum enişten sevinmezmi sevinde tabikide ah canım inşallah sag salim şu keseyi kalp atışını bir görsek o zaman daha cok sevinecem şu an sevincim yarım inanki elimde degil kötü bişe düşünmek istemiyorum ama allahım kısmet ederse kucagımıza alacaz gerisiboş artık bekleyecez pazartesi gidecem hayırlısı bakalım cok öpüyorum seni

ya hiç belli olmaz üstüne görme olabilir,geç döllenme olabilir,başka bir yerde tekrarlarsın testi kan testi bile yanlış çıkıyormuş burda çok okudum ben :teselli:

türkiyedeyken koşu bandı bisiklet aldık hamiş olamadım nevresimlerimi kurutmaya yaradıkaydirigubbakcemile3 burdaykende aldırdım geçen ay kullanmıyorum yine bebiş yok :roflol: bakalım bekliyoruz...pazartesi keseyi görünce bizede haber ver ablam emi kötü şeyler düşünme öyle hamişsin işte opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar.bugün rahmi filmi çektirdim.çok berbattı.anımsamak bile istemiyorum.bir de kendi ağzımla istedim doktordan.çok sancım var sadece haber vermek için girdim . ben yatıyorum sancıların geçeceği yok bari uykudaduymam....

geçmiş olsun hadi canım ne güzel çektirdin kurtuldun çok mu yandı canın?:teselli: bugünü değerlendir rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor hemde ikiz o yüzden bu ay tedaviye ara ver bol bol çalışınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…