2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
mavinur yazdığını şimdi gördüm canım. Rabbim sizin için en uygun zamanı ayrlamıştır.. dua edelim tatlım...

inş. hayırlısıyla olur canım. ne kadar zaman sonra yumurta takibi yapılmaya başladı canım?

sağol canım benim hepbirlikte inş.şimdiye kadar hiç dr gitmedik.sonra kendiliğinden olmayacağını anladık.önce 2 ay ilaçsız takip etti.yumurtam vardı.sonra ilaç verdi.adetin 3.günü başlayıp 5 gün alıyorum.sonrada takibe gidiyorum.iğneden sonra 4gün takvim...

anladım canım.. benim dr. çok hızlı hemen aşılama falan dedi. eşim erken dedi. bizim 10 ay oldu. neyse bakalım ocak ayını da bi geçirelim de. ondan sonra. Rabbim gönlüne göre versin tatlım. iyi geceleropuyorumnanaktan.

klomenmi verdi? ya ben ilaç almaya korkuyorum verirse eğer yumurtalarımızı iyice mahvetmesinler

bebekten sonra al cok seviyosan ama önce sakın alma...
hem ben sana arkadaş olurum yanlız kalmazsın canım banima.opuyorumnanaktan

bebekten sonra al cok seviyosan ama önce sakın alma...
hem ben sana arkadaş olurum yanlız kalmazsın canım banima.opuyorumnanaktan

çok sağol arkadaşım.ya bebk olana kadar onla oyalanayım dedim bebekten sonra napim köpişi kaydirigubbakcemile3 köpeklerden çok korkarım aslında ama yavru alcağımız için alışırım diye düşünmüştüm

inşallah bitanem ya.preseed diye bi ürün var o gebeliği kolaylaştırıyormuş burda yok hiçbiyerde ya türkiyeden getirtcez ya abd den belki duymuşsundur sende dene istersen ben almayı düşünüyorum

artık hamile olalımda mide bulantılarımızı doktorlarımızı tekmelerini isim konusunu falan konuşalım ya çok üzülmeye başladım ben

inşallah bitanem ya.preseed diye bi ürün var o gebeliği kolaylaştırıyormuş burda yok hiçbiyerde ya türkiyeden getirtcez ya abd den belki duymuşsundur sende dene istersen ben almayı düşünüyorum

bu konuda herşeyi biliyodum ama bunu yeni duydum canım.nasıl bir ürünmüş.nasıl kullanıldığını biliyomusun

bu konuda herşeyi biliyodum ama bunu yeni duydum canım.nasıl bir ürünmüş.nasıl kullanıldığını biliyomusun

mesela neler biliyorsun paylamaş istersen iyi olur hem ben hem burdaki arkadaşlar faydalanır.preseed kişisel nemlendiriciymiş bir nevi kayganlaştırıcı ama burda preseed topiği vardı her sayfayı tek tek okumuştum çooookkkk kişi o ürünle hamile kaldı.şırıngasıyla ilşkiden önce sıkıyormuşsun oraya 15dk içinde ilişkiye giriyormuşsun spermlerin kolayca yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…