- Konu Sahibi jarnana_21
-
inş. hayırlısıyla olur canım. ne kadar zaman sonra yumurta takibi yapılmaya başladı canım?
mavinur yazdığını şimdi gördüm canım. Rabbim sizin için en uygun zamanı ayrlamıştır.. dua edelim tatlım...
sağol canım benim hepbirlikte inş.şimdiye kadar hiç dr gitmedik.sonra kendiliğinden olmayacağını anladık.önce 2 ay ilaçsız takip etti.yumurtam vardı.sonra ilaç verdi.adetin 3.günü başlayıp 5 gün alıyorum.sonrada takibe gidiyorum.iğneden sonra 4gün takvim...
sağol canım benim hepbirlikte inş.şimdiye kadar hiç dr gitmedik.sonra kendiliğinden olmayacağını anladık.önce 2 ay ilaçsız takip etti.yumurtam vardı.sonra ilaç verdi.adetin 3.günü başlayıp 5 gün alıyorum.sonrada takibe gidiyorum.iğneden sonra 4gün takvim...
hadi yaaa.ama çocuklarla geçinmesi golden cinsin 5te 5 ama iyi oldu söylediğin sağol.istanbuldayken eşimin kedisi vardı evlendiğimizde sonra 2oldular sonra yavruları oldu 4tane acaba toxoplasma mı kaptım onlardan o yüzdenmi gebe kalamıyorum diye düşünüyorum gidince sorcam doktora
anladım canım.. benim dr. çok hızlı hemen aşılama falan dedi. eşim erken dedi. bizim 10 ay oldu. neyse bakalım ocak ayını da bi geçirelim de. ondan sonra. Rabbim gönlüne göre versin tatlım. iyi geceleropuyorumnanaktan.
bebekten sonra al cok seviyosan ama önce sakın alma...
hem ben sana arkadaş olurum yanlız kalmazsın canım banima.opuyorumnanaktan
klomenmi verdi? ya ben ilaç almaya korkuyorum verirse eğer yumurtalarımızı iyice mahvetmesinler
inşallah bitanem ya.preseed diye bi ürün var o gebeliği kolaylaştırıyormuş burda yok hiçbiyerde ya türkiyeden getirtcez ya abd den belki duymuşsundur sende dene istersen ben almayı düşünüyorum
ikimiz kaldık canım...bu arada benim beklenmeyen tarihim 6 ocak.bilmediğin icin yazılmadı sanırım
artık hamile olalımda mide bulantılarımızı doktorlarımızı tekmelerini isim konusunu falan konuşalım ya çok üzülmeye başladım ben
bu konuda herşeyi biliyodum ama bunu yeni duydum canım.nasıl bir ürünmüş.nasıl kullanıldığını biliyomusun
ekleyeyim isminin yanına hemen nasılsa gelmicek ama neysekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?