- Konu Sahibi jarnana_21
-
mesela neler biliyorsun paylamaş istersen iyi olur hem ben hem burdaki arkadaşlar faydalanır.preseed kişisel nemlendiriciymiş bir nevi kayganlaştırıcı ama burda preseed topiği vardı her sayfayı tek tek okumuştum çooookkkk kişi o ürünle hamile kaldı.şırıngasıyla ilşkiden önce sıkıyormuşsun oraya 15dk içinde ilişkiye giriyormuşsun spermlerin kolayca yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş
inşallah... aslında benim vajinal kuruluğum yok aksine çok(kurutucu arıyorum yok hatta) ama preseedi yinede almayı düşünüyorum belki vesile olur hamile kalırız
sağol canım.bir araştırayım.kardeşim hekim.istersen sanada burdan göndeririz
aslında topike katılmamın sebeplerinde biride buydu.bildiklerimi paylaşmak istedim
yarın yumoşların büyümüş olsun mutlu dön doktordan emi?
evet bende kurutucu istiyorum:kedi:
bulursan haber ver
tabi ya paylaştıkça mutlu oluyor insan öğrendikçede.sağol çok teşekkür ederim.araştır bakalım.google a yaz öylede araştır ama kardeşin daha iyi bilir tabi.senin bildiklerin neler var canım?
inşallah tatlım sağolopuyorumnanaktan
sen gitmiyomusun doktora
iyi geceler kızlar ne dedikodular yapıyorsunuz bakim hıı
ahhh ahh keşke türkiyede dünyanın parası gitti doktorlara bulsam haber veririm tabi.kardeşin bilirmi acaba benim adıma sorsan?afedersin ama silmekten ilişki mahvoluyor hele ovulasyon günleri ilişkiye bile giremiyoruzyakın bulduğum için paylaşmak istedim
iyi geceler kızlar ne dedikodular yapıyorsunuz bakim hıı
hoşgeldin aleyna...
valla biz masumuz:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?