2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
inşallah... aslında benim vajinal kuruluğum yok aksine çok(kurutucu arıyorum yok hatta) ama preseedi yinede almayı düşünüyorum belki vesile olur hamile kalırız

sağol canım.bir araştırayım.kardeşim hekim.istersen sanada burdan göndeririz
aslında topike katılmamın sebeplerinde biride buydu.bildiklerimi paylaşmak istedim

sağol canım.bir araştırayım.kardeşim hekim.istersen sanada burdan göndeririz
aslında topike katılmamın sebeplerinde biride buydu.bildiklerimi paylaşmak istedim

tabi ya paylaştıkça mutlu oluyor insan öğrendikçede.sağol çok teşekkür ederim.araştır bakalım.google a yaz öylede araştır ama kardeşin daha iyi bilir tabi.senin bildiklerin neler var canım?

evet bende kurutucu istiyorum:kedi:
bulursan haber ver

ahhh ahh keşke türkiyede dünyanın parası gitti doktorlara bulsam haber veririm tabi.kardeşin bilirmi acaba benim adıma sorsan?afedersin ama silmekten ilişki mahvoluyor hele ovulasyon günleri ilişkiye bile giremiyoruz yakın bulduğum için paylaşmak istedim

tabi ya paylaştıkça mutlu oluyor insan öğrendikçede.sağol çok teşekkür ederim.araştır bakalım.google a yaz öylede araştır ama kardeşin daha iyi bilir tabi.senin bildiklerin neler var canım?

aslında bu konuyla alakalı herşeyi öğrendik.mesela aşılamada,tedavide,hatta tüp bebekte bile aynı tarz ilaçlar kullanılıyo sadece ismi farklı.önce yumurta büyütülüyo,sonra çatlatma yapılıyor.sonrada tutunması bekleniyo

yakın bulduğun için teşekkür ederim.aslında bu güzel bişey ama fazlası zarar.tabiki araştırırım canım

tabi herşeyin çoğu zarar.ben geçen ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım ama her sabah 1çay kaşığı yemiştim tatlı kaşığınla falan yemem öyle

benim kociş çağırıyor çıkmak zorundayım kızlar çok öpüyorum ikinizide aleynacım özledim seni yarın umarım konuşuruz hoşçakalınnnnnnnnn

geçmişe baktım da iyi kaynatmışsınız.bende yatacaktımda bi bakayım dedim topici yalnız bırakmayayım dedim.iki gündür evde yoktum malum....ıh ıh ıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…