2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
dr verdi adetimin 3.günü tedavi için gitmiştim yumurta takibine falan başlayalım diye 1ay öncesinden çatlamamış folikül varmış 1ay kullan iyice temizlensin sonra tahlillere falan başlayalım dedi ama ne hapmış ya öldüm öldüm dirildim

yaa bunun için doğum kontrol hapı verdiklerini ilk defa duydum.. ben kist içn kullanmıştım yasmin. yan etkisi hiç olmamıştı bende.. geçmiş olsun canım.. hapı hala kullanıyor musun?

canım ovülasyon testinde silik çıkması önemsiz..direkt belirgin çıkması lazım pozitif olması için

canım ovülasyon testinde silik çıkması önemsiz..direkt belirgin çıkması lazım pozitif olması için

sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı canım. birkaç güne kadar olmassa dr. a giderim artık. stres geç olmasına sabepmiş belki benimki strestendir. inş. kist değildir korkuyorum dua edin. kist olması demek yine doğum kontrol haplarına başlamak demek. kendinize iyi bakın akşama görüşürüz. öptm..

beni eklememişsin:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:51 serselo yazmıştım

slm.

ben listede hem 33. sırada hem 52. sıradayım.

52. sırada yazılan tarih doğru tarih. diğerini silebiliriz.

stres yapma canım ya kisttende korkma diğer reglinde kendiliğinden atılıyor zaten sen gönlünü ferah tut opuyorumnanaktan

bnmde bu ay 5 cm lik kistim vardı ama doktor kulandırtmadı bakalım bnde bekliyoum bebişimi kistime ragmn bnm belirtiler bsladı bile gögüslerm cok fena sisti ve sızlıyo umutluyum bu aydan bnmde 15 ocak 7 ay önce bi dıs gebelik yasadım dursayıd yarın ikiz bebişlerim olacaktı evde ib cıvıltı ama simdi tekim

kızlar benim ocak 20 de regl olmam lazım nezaman gebelik testi yapayım. çok heyecanlıyım

ayın 20sine kadar rahat ol stres yapma şimdiden.fortel gebelik testi çok hassasmış 1hafta öncesinden çıkabiliyormuş sanırım ondan yapabilirsin çok istersen ama bence gününü bekle ben artık öyle yapıyorum böylece boşuna gebelik testi yapıp negatifi görüp üzülmüyorum :CüvCüv:

inşallah tatlım bir daha böyle şeyler yaşamazsın düşünme artık geçmişi gelicek bebişin en kısa zamanda tek olmak istesende olamayacaksın mis kokulunla uğraşırken :hulya:

ilk reglim gecikti 25 gün stresten sonra doktorum söktürücü verdi sonra yine 1hafta erken geldi falan derken düzeldi ama düzensizlik olduğunda ovulasyonunu hesaplayamazsın bence bir doktora git istersen pco falan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…