- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.361
dr verdi adetimin 3.günü tedavi için gitmiştim yumurta takibine falan başlayalım diye 1ay öncesinden çatlamamış folikül varmış 1ay kullan iyice temizlensin sonra tahlillere falan başlayalım dedi ama ne hapmış ya öldüm öldüm dirildim
selam kızlarr nerdesiniz? gelin de azcık konuşalım ayy.. canım sıkılıyor benim eşim de 10 gibi gelecek hadii yaa gelinnn....
bu arada bişey sorcam can sıkıntısından elimde internetten aldığım ovulasyon testleri vardı. bi deneyim bakalım dedim bugün adet günüm ya ne yapacağımı şaşırıyorum zaten.. ovulasyon testinde 2 çizgi çıktı biri diğerinden hafif açık renkte. bu ne anlama geliyor bilmiyorum, yumurtlamış olamam bugün 32. günüm. yarın sabah da haftasonu denediğim ama kocaman negatif çıkan gebelik testlerini deneyeceğim..
canım ovülasyon testinde silik çıkması önemsiz..direkt belirgin çıkması lazım pozitif olması için
arkadaşlar listeyi kontrol edin varsa yanlışlık düzeltirim elimden geldiğince ekledim ve düzelttim cevap yazamadığım fıstıklar özür dilerim en kısa zamanda iyileşip sizlerle vakit geçireceğim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum hamişlerimize iyi bakın teyze oluyoruz ne de olsaopuyorumnanaktan
beni eklememişsin:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:51 serselo yazmıştım
slm.
ben listede hem 33. sırada hem 52. sıradayım.
52. sırada yazılan tarih doğru tarih. diğerini silebiliriz.
sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı canım. birkaç güne kadar olmassa dr. a giderim artık. stres geç olmasına sabepmiş belki benimki strestendir. inş. kist değildir korkuyorum dua edin. kist olması demek yine doğum kontrol haplarına başlamak demek. kendinize iyi bakın akşama görüşürüz. öptm..
kızlar benim ocak 20 de regl olmam lazım nezaman gebelik testi yapayım. çok heyecanlıyım
selam kızlar bende 30 aralıkta regl oldum . son iki aydır düzensizlik varbeni de listeye ekler misiniz.
bnmde bu ay 5 cm lik kistim vardı ama doktor kulandırtmadı bakalım bnde bekliyoum bebişimi kistime ragmn bnm belirtiler bsladı bile gögüslerm cok fena sisti ve sızlıyo umutluyum bu aydan bnmde 15 ocak 7 ay önce bi dıs gebelik yasadım dursayıd yarın ikiz bebişlerim olacaktı evde ib cıvıltı ama simdi tekim
hoşgeldin aramıza ekliyorum hemen arkadaşım.benimde 4ay düzensizlik oldu şimdi düzeldi Allaha şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?