2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bekle bakalım ama ihmal etme birşey varsa erken tanı önemlidir her zaman ama yeni korunmayı bıraktıktan sonra oluyor sanırım gönlünü ferah tut...

aleyna34 cnm tebrik edeirm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Tecrübeli arkadaşlarımmm.

Son 3 aylık periyodik tarihlerime göre 24 günde bir regl oluyorum. Takvime göre hep zamanında oldum.

Şimdi yine bu takvime göre bugün regli olmam lazım. Eğer bugün regli olmazsam yarın sabahdan idrar testi yapsam mı yoksa çatlamamak için kendimi sıkıp bir kaç gün daha beklesem mi?

NE GÜZEL BıR LıSTEYE GıREBıLMEK:) HAMıLE OLAN ARKADAŞLARA SAĞLIK SIHHAT VE HUZURLA BEBEKLERıNE KAVUŞMALARINI TEMENNı EDıYORUM.hihoyyytBENDE DÜNDEN BERı BEKLıYORUM. BAKALIM ADET OLCAKMIŞIM GıBı BELıM AĞRIYO. GÖĞÜSLERıM ŞıŞ Bı DE BAŞIM DÖNÜYOR AMA. STRES YAPTIM SANIRIM KESıN 1-2 GÜNE OLURUM NEYSE BAKICAZ ARTIK. TESTıN ÇIKMASI ıÇıN NE ZAMAN YAPMAK GEREKıYOR ACABA????

selam kızlar ;
Aleyna34 cnm çok sevindim inan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Jarnanacım geçiş olsun tatlım , bir an önce iyileşirsin umarım , kendine çok iyi bak ...

Bu arada 3 gün (adetime 6 gün kala) önce test yapmıştım ben negatif çıkmıştı . (gerçi sabırsızlıktan bu kadar erken yaptım) Bugün tekrar yaptım çok ama çok silik çıktı 2. çizgi hatta yarım saat sonra belirdi . Dayanamadım 2. bir test daha yaptım o da yarım saat sonra çok ama çok silikti . Sizce ne olabilir kızlar bu . Yani gebelik yoksa yarım saatte geçse 1 saatte geçse kırmızı çizgi belirmezdi değil mi ?

LİSTEYE HAMİLE OLARAK DA GİRECEKSİN TATLIM MERAK ETME.TESTİNİ YAP NEGATİF ÇIKARSA TEKRARLARSIN REGL OLURSANDA YENİ AY YENİ UMUT DİYİP YOLA DEVAMbayanssulusmile

güzelim bence sende hamilesin çizgi çizgidir sonuçta daha yeni olduğu için tam belirmiyordur koysana resmini testin?

test yapsana bitanem yada umutlanmamak için gününün geçmesini bekle müjdeni bekliyorumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…