- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.381
NE GÜZEL BİR LİSTEYE GİREBİLMEK:) HAMİLE OLAN ARKADAŞLARA SAĞLIK SIHHAT VE HUZURLA BEBEKLERİNE KAVUŞMALARINI TEMENNİ EDİYORUM.hihoyyytBENDE DÜNDEN BERİ BEKLİYORUM. BAKALIM ADET OLCAKMIŞIM GİBİ BELİM AĞRIYO. GÖĞÜSLERİM ŞİŞBİ DE BAŞIM DÖNÜYOR AMA. STRES YAPTIM SANIRIM KESİN 1-2 GÜNE OLURUM NEYSE BAKICAZ ARTIK. TESTİN ÇIKMASI İÇİN NE ZAMAN YAPMAK GEREKİYOR ACABA????
selam kızlar ;
aleyna34 cnm çok sevindim inan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
jarnanacım geçiş olsun tatlım , bir an önce iyileşirsin umarım , kendine çok iyi bak ...
Bu arada 3 gün (adetime 6 gün kala) önce test yapmıştım ben negatif çıkmıştı . (gerçi sabırsızlıktan bu kadar erken yaptım) bugün tekrar yaptım çok ama çok silik çıktı 2. çizgi hatta yarım saat sonra belirdi . Dayanamadım 2. Bir test daha yaptım o da yarım saat sonra çok ama çok silikti . Sizce ne olabilir kızlar bu . Yani gebelik yoksa yarım saatte geçse 1 saatte geçse kırmızı çizgi belirmezdi değil mi ?
Tecrübeli arkadaşlarımmm.
Son 3 aylık periyodik tarihlerime göre 24 günde bir regl oluyorum. Takvime göre hep zamanında oldum.
Şimdi yine bu takvime göre bugün regli olmam lazım. Eğer bugün regli olmazsam yarın sabahdan idrar testi yapsam mı yoksa çatlamamak için kendimi sıkıp bir kaç gün daha beklesem mi?
hamilesin tatlımmmmmmm tebriklerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?