- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.401
selam kızlar ;
Aleyna34 cnm çok sevindim inan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Jarnanacım geçiş olsun tatlım , bir an önce iyileşirsin umarım , kendine çok iyi bak ...
Bu arada 3 gün (adetime 6 gün kala) önce test yapmıştım ben negatif çıkmıştı . (gerçi sabırsızlıktan bu kadar erken yaptım) Bugün tekrar yaptım çok ama çok silik çıktı 2. çizgi hatta yarım saat sonra belirdi . Dayanamadım 2. bir test daha yaptım o da yarım saat sonra çok ama çok silikti . Sizce ne olabilir kızlar bu . Yani gebelik yoksa yarım saatte geçse 1 saatte geçse kırmızı çizgi belirmezdi değil mi ?
canım benim çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin. yalnız ikinci çizgi silik ya bieraz tereddütlüyüm... hamilemiyim sence
aleyna34 cnm tebrik edeirm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
canım benimde öyle çıktı bence hamilesindir ama birde kanda baktır hadi güzel haberler bekliyorum
hamilemiz aleyna34 nerdesin güzel anne adayıopuyorumnanaktan
aleynacım seni de çok çok tebrik ediyorum. sorunsuz bir hamilelik geçirmeni yürekten diliyorum. iyi geceler...
ayın 20sine kadar rahat ol stres yapma şimdiden.fortel gebelik testi çok hassasmış 1hafta öncesinden çıkabiliyormuş sanırım ondan yapabilirsin çok istersen ama bence gününü bekle ben artık öyle yapıyorum böylece boşuna gebelik testi yapıp negatifi görüp üzülmüyorum :CüvCüv:
Tecrübeli arkadaşlarımmm.
Son 3 aylık periyodik tarihlerime göre 24 günde bir regl oluyorum. Takvime göre hep zamanında oldum.
Şimdi yine bu takvime göre bugün regli olmam lazım. Eğer bugün regli olmazsam yarın sabahdan idrar testi yapsam mı yoksa çatlamamak için kendimi sıkıp bir kaç gün daha beklesem mi?
HAMİLE OLAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM
BEN BUGÜN ADET OLDUM MALESEF. MORAL BOZULDU BİRAZ AMA HAYIRLISI:sinifsinif:
BEN 1 SENE ÖNCE BIRAKTIM HAPI. SONRA BU ZAMANA KADAR KENDİMİZ KORUNDUK
BU AY DENEDİK OLMADI BİR SORUN OLABİLİRMİ ACABA??? YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN
BİRDE SIKINTIDAN ÇOK SİGARA İÇMEYE BAŞLADIM. NAPICAM YA BEN???:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?