2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

TEŞEKKÜRLER CANIM TELKİNLERİN İÇİN. İNSAN İHTİYAÇ DUYUYOR İNAN BÖYLE ŞEYLERE.NEYSE BAKCAZ ARTIK UMARIM SENDE BİR AN ÖNCE BEBEĞİNE KAVUŞURSUN:ecrin_bebek: SİGARA İŞİNE GELİNCE NE GÜZEL BIRAKIYORDUM OLMAYINCA OLMADI İŞTEsenağlama

selam kızlar ben pko hastasıyım aralık ayında asılamam oldu ama malesef tutmadıı ocak ayında dınlenmeye gectık subatta tekrar asılama olacagım bu ay kendımız deneyecegız 2 ocakta adet olduum subatın 2 sı 3 u gıbı adet olurum eger gecıkmezse cunku benım adetlerım gecıkıyor hep benıde lısteye yazarmısınız ınsallah hepımız muradımıza ererız saglıklı sıhatlı bebıslerımız olur ben hep suna ınanıyorum zamanı gelınce olacaktır heraldee cunku zamansız hıc bırsey olmuyor allahım herseyın zamanını cok ıyı tayın etmıstır dıycek baska bısey yok yapacak tek sey sabırlı olmak ısyan etmemek

ben olmayan bebeğimi düşürüyorum boş gebelikmiş.çok üzgünüm bu gün değerim düşük çıktı.ve kanamam başladı malesefff

hoşgeldin ekledim listeye canım

ben olmayan bebeğimi düşürüyorum boş gebelikmiş.çok üzgünüm bu gün değerim düşük çıktı.ve kanamam başladı malesefff

nasıl yanii? boş gebelik mi ?
canım geçmiş olsunn.. üzülmee dua edelim. sabretmek lazım. ben de üzüldüm şimdi..

jarnana ben kendimi çok kötüü hissediyorum yaa. hala adet olmadım. sabah yine test yaptım negatif...

ben ayın 21 inde dr.a gitmiştim ya o zaman 18. günümdü. yumurtan çatlamış demişti. ondan sonra kist oluşma ihtimali olur mu ki ? ben kist oldu diye korkuyorum.. bi de gecikmesine sebep b-t-ç kullanmıştım ya ondan mı acaba diye düşünüyorum??

rahat ol bak benim ekim ayında 25gün gecikmişti stresten söktürücüyle olmuştum.umarım geç döllenme falandır teyze oluruz.aleynaya çok üzüldüm ya nasıl sevinmiştim inşallah kanaması geçer

kistten korkma diğer reglinde kendiliğinden atılır zaten.b t ç bende 1hafta erken getirmişti ama olabilir sabret bakalım inşallah hamişsindir

rahat ol bak benim ekim ayında 25gün gecikmişti stresten söktürücüyle olmuştum.umarım geç döllenme falandır teyze oluruz.aleynaya çok üzüldüm ya nasıl sevinmiştim inşallah kanaması geçer

benimki de ya stresten olabilirz canm. ben de çok üzüldüm yaa çok sevinmiştik hepimiz... kanama geçmesinden ziyade değeri düşmeye başlamış. ben de şimdi boş gebeliği araştırıyorum. sadece kese oluşuyormuş, bebek oluşmuyormuş. Allah yardımcısı olsun. inş. kürtaja gerek kalmaz da dışarı atabilir kendiğinden..dua edelim onun için..

selam benide eklermisiniz listenize 28 Aralıkta son adetim ocak 29-30 gibi olur herhalde malesef düzensiz biraz
Allah isteyen herkese bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…