- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.421
cnm üzülme dediğin gibi hayırlısı olsun üstelik fazlada bi zaman olmamış ben 8 aydır deniyorum olmuyo üstelik 2 kere hamilelik geçirdim yani ha diyince olmuyo malesef inşallah bi sorun yoktur bu arada bende çok sigara içiyorum yaa
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
dualarınızı bekliyorum inş kürtaja gerek kalmaz kanamayla atarım
olmadı malesef kızlarrrrrrrr
ne olmadı canım?? yine bişey kaçırdım galibaa.. allah gönlüne göre versin..
selam kızlar ben pko hastasıyım aralık ayında asılamam oldu ama malesef tutmadıı ocak ayında dınlenmeye gectık subatta tekrar asılama olacagım bu ay kendımız deneyecegız 2 ocakta adet olduum subatın 2 sı 3 u gıbı adet olurum eger gecıkmezse cunku benım adetlerım gecıkıyor hep benıde lısteye yazarmısınız ınsallah hepımız muradımıza ererız saglıklı sıhatlı bebıslerımız olur ben hep suna ınanıyorum zamanı gelınce olacaktır heraldee cunku zamansız hıc bırsey olmuyor allahım herseyın zamanını cok ıyı tayın etmıstır dıycek baska bısey yok yapacak tek sey sabırlı olmak ısyan etmemek
ben olmayan bebeğimi düşürüyorum boş gebelikmiş.çok üzgünüm bu gün değerim düşük çıktı.ve kanamam başladı malesefff
hadi ya strestenmi tatlım acaba ya imkanın varsa bir doktora git istersen rahatlamış olursun
ben ayın 21 inde dr.a gitmiştim ya o zaman 18. günümdü. yumurtan çatlamış demişti. ondan sonra kist oluşma ihtimali olur mu ki ? ben kist oldu diye korkuyorum.. bi de gecikmesine sebep b-t-ç kullanmıştım ya ondan mı acaba diye düşünüyorum??
rahat ol bak benim ekim ayında 25gün gecikmişti stresten söktürücüyle olmuştum.umarım geç döllenme falandır teyze oluruz.aleynaya çok üzüldüm ya nasıl sevinmiştim inşallah kanaması geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?