2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim.Adet tarihim 27 ocak belki sizin listeniz banada uğur getirir.zemuszemus

bende sitede yeni sayılırım. yorumları okuyorum aleyna34 üzmemeye çalış kendini. herşeyde bi hayır vardır...

ben olmayan bebeğimi düşürüyorum boş gebelikmiş.çok üzgünüm bu gün değerim düşük çıktı.ve kanamam başladı malesefff

canım benim daha dün senin için sevinmiştik. ne oldu böyle yaaa inan çok üzüldüm. ne desem bilemedim canım sabırlı ol Allah hayırlısını versin...

mestitosh seninle günümüz aynıydı canım ne yaptın ?

canım benim benim 4 ocakta hastalanmam gerekiyordu. baktım gelmedi bari dedim test yapıyım. dün idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı ama ikincisi ilkine göre biraz daha silik. yarın da kan testi yaptırıcam. bakalım hayırlısı. sen de durumlar nasıl canım????

güzelim benim yarın sabah gidicem. ama kan testi için sadece...sonuca göre doktora görünürüm

canım çok sevindimmm yaaa hamileymişsin. ben dün falan giremedim nete haberim olmadı bak bundan.. yaa senin adına çok sevindimi tebrik ederim canım.
jarnana dr. a gittin mi falan deyince adetin olmayınca gideceksin sandım..
benim de 5 ocaktı ya bu sabah test yaptım negatif. ne oldu bu düzeneğe bilmiyorum..:1no2:

hayırlısı canım acele etme bir iki gün daha bekle tekrar yap yine negatif çıkarsa doooğğğrrruuu doktora.

silik da olsa hamilesin canım. kendine dikkat aman. tekrar tebrik ederim.. inş. sorunsuz bi gebelik geçirirsin ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.. bize de dua et olur mu?

hayırlısı canım acele etme bir iki gün daha bekle tekrar yap yine negatif çıkarsa doooğğğrrruuu doktora.

ben bu aya b-t-ç denemiştim. ondan mı geç kaldı diye düşünüyorum. pazartesiye kadar olmadı dr. a gideyim diyorum... belirtilerin neler, yazar mısın canım?

benim belirtilerim göğüs uçlarımın kaşınması, kasıklarda sancı ve şeffaf renkte akıntı. bazıları b-ç-l-t yediğinde daha erken adet görüyormuş herkeste farklı etki yapıyor sanırım..[/QUOTE]

benim de göğüs uçlarıma dokunulmuyor kaşıntı yok ama. akıntı fazlasıyla var.. sağ kasığımda sancı var.. bunlar akıntı hariç adet belirtilerim... hayırlısı bakalım canım biraz daha bekleyeyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…