- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.441
selam benide eklermisiniz listenize 28 Aralıkta son adetim ocak 29-30 gibi olur herhalde malesef düzensiz biraz
Allah isteyen herkese bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim.Adet tarihim 27 ocak belki sizin listeniz banada uğur getirir.zemuszemus
ben olmayan bebeğimi düşürüyorum boş gebelikmiş.çok üzgünüm bu gün değerim düşük çıktı.ve kanamam başladı malesefff
mestitosh hoşgeldinnnn gittinmi doktora canım?
mestitosh seninle günümüz aynıydı canım ne yaptın ?
güzelim benim yarın sabah gidicem. ama kan testi için sadece...sonuca göre doktora görünürüm
canım çok sevindimmm yaaa hamileymişsin. ben dün falan giremedim nete haberim olmadı bak bundan.. yaa senin adına çok sevindimi tebrik ederim canım.
jarnana dr. a gittin mi falan deyince adetin olmayınca gideceksin sandım..
benim de 5 ocaktı ya bu sabah test yaptım negatif. ne oldu bu düzeneğe bilmiyorum..:1no2:
canım benim benim 4 ocakta hastalanmam gerekiyordu. baktım gelmedi bari dedim test yapıyım. dün idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı ama ikincisi ilkine göre biraz daha silik. yarın da kan testi yaptırıcam. bakalım hayırlısı. sen de durumlar nasıl canım????
hayırlısı canım acele etme bir iki gün daha bekle tekrar yap yine negatif çıkarsa doooğğğrrruuu doktora.
ben bu aya b-t-ç denemiştim. ondan mı geç kaldı diye düşünüyorum. pazartesiye kadar olmadı dr. a gideyim diyorum... belirtilerin neler, yazar mısın canım?[/QUO
benim belirtilerim göğüs uçlarımın kaşınması, kasıklarda sancı ve şeffaf renkte akıntı. bazıları b-ç-l-t yediğinde daha erken adet görüyormuş herkeste farklı etki yapıyor sanırım..
canım çok teşekkür ederim dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?