- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.461
aleyna34 hamile
mestitoshhamile
dmtum84hamile
angelyasohamile
slm millet nerdesinizz??? aleynaa nasıl oldun bizi haberdar et canımm.. İNŞ. Her şey yolundadır.
mestitosh dr. a gidecektin? güzel haberlerle gelirsin inş.
bu arada ben hala adet olmadım.. akıntım fazlasıyla arttı. Çok rahatsız oluyorum bundan. dr. işini daha erkene alacam galiba. cumartesi randevu alabilirsem olabilir...
slm canım. tedavi mi görüyorsun?
yok canım tedavi görmüyorum. 4 ocak adet günümdü. hala adet olmadım.. 6 sı sabahı test yaptım negetif çıktı.. kist oldu diye korkuyorumm... senin ne zamaan adet tarihin?
Canım ben bu ay klomen kullandım 5 Ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 13-14 gün sonra kanda baktırcam.
Bu arada bizim topic'e de yazmışsın (ocak ayı topicine).. Ankarada hangi doktora gidiyorsun?
evet orası daha kalabalıkmış. Lina kadın sağlığına ama değiştirmek istiyorum memnun değilim. sen nereye gidiyorsun?
Aaa aynen bende oraya gidiyorum canım... ama çok memnunum doktorumdan ... Ben Sema Yıldırım'a gidiyorum. sen?
hoşgeldiniz hatunlar
Ankara'da olunca. duyduğum 3 bayandan biri lina ya gidiyor. ben Sema hanım hariç diğer 'Dr. Şükran hanm ve mine hanm a gittim. ben sevemedim nedense orayı. bi hastaneye gitmek istiyorum. Ama hala karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?