2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
SPERM ARTIRICI NOHUT KÜRÜ : 1/2 Lt suda 6-7 kaşık nohutu 10dk haşlayın. Sabah akşam 1'er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir 2ay ara vermeden yapılması gerekmektedir prof. dr ibrahim saraçoğlunun azosperm ve kısırlık için nohut suyu kürü...
(arkadaşlar eşlerimize uygulasak umarım bir sorun yoksa bile faydası olacaktır)

ALINTIDIR

Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
ALINTIDIR

brahim saraçoğlu bu haftada yine her hafta olduğu gibi sağlığa faydalı kür tarifleri verdi.bu tarifler şunlardır:
ıbrahim saraçoğlu daha öncede defalarca soğan küründen ve faydalarından bahsetti. bugünde bu konuya tekrar değindi ve şunları söyledi.
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
KÜRÜN UYGULANIŞI:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMıL KALABıLMEK ıÇıN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

ALINTIDIR

slm millet nerdesinizz??? aleynaa nasıl oldun bizi haberdar et canımm.. ıNŞ. Her şey yolundadır.
mestitosh dr. a gidecektin? güzel haberlerle gelirsin inş.
bu arada ben hala adet olmadım.. akıntım fazlasıyla arttı. Çok rahatsız oluyorum bundan. dr. işini daha erkene alacam galiba. cumartesi randevu alabilirsem olabilir...

slm canım. tedavi mi görüyorsun?

yok canım tedavi görmüyorum. 4 ocak adet günümdü. hala adet olmadım.. 6 sı sabahı test yaptım negetif çıktı.. kist oldu diye korkuyorumm... senin ne zamaan adet tarihin?

Canım ben bu ay klomen kullandım 5 Ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 13-14 gün sonra kanda baktırcam.

Bu arada bizim topic'e de yazmışsın (ocak ayı topicine).. Ankarada hangi doktora gidiyorsun?

Aaa aynen bende oraya gidiyorum canım... ama çok memnunum doktorumdan ... Ben Sema Yıldırım'a gidiyorum. sen?

Ankara'da olunca. duyduğum 3 bayandan biri lina ya gidiyor. ben Sema hanım hariç diğer 'Dr. Şükran hanm ve mine hanm a gittim. ben sevemedim nedense orayı. bi hastaneye gitmek istiyorum. Ama hala karar veremedim..

Ankara'da olunca. duyduğum 3 bayandan biri lina ya gidiyor. ben Sema hanım hariç diğer 'Dr. Şükran hanm ve mine hanm a gittim. ben sevemedim nedense orayı. bi hastaneye gitmek istiyorum. Ama hala karar veremedim..

Valla ben jinekoloğa gitmeden önce çok araştırdım... Lina'yı çok methettiler... sonradan duydum ki çevremde de çok giden varmış oraya.Bana sonradan "aaa bende oraya gidiyorum" dediler.Şükran hanım çok meşhur riskli gebelikler konusunda falan.
Ben hastane hiç düşünmedim. çünkü yeteri kadar ihtimam göstermiyorlar.Adamlar dinlemiyorlar bile derdini. Ben herşeyi sormak isterim.ama hastanede buna imkan vermiyorlar hemen geçiştirip lafı ağzına tıkıyorlar insanın. Sağ olsun sema hanım resmen beynimi okuyor benim ve aklımdaki tüm soruların cevaplarını ben sormadan veriyor.Şükran hanım ve Mine hanım'ı bilemiyorum.
Ayy belki birbirimizi görmüşüzdür Lina'da :) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…