- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.481
arkadaşlar önceki sayfalara bakın hep girdiğinizde kürler yada faydalı bilgiler oluyor bilginizeboshayallersmile
aleyna34 ne yaptı acaba ya tutunmuştur inşallah bebeği sıkı sıkı
Valla ben jinekoloğa gitmeden önce çok araştırdım... Lina'yı çok methettiler... sonradan duydum ki çevremde de çok giden varmış oraya.Bana sonradan "aaa bende oraya gidiyorum" dediler.Şükran hanım çok meşhur riskli gebelikler konusunda falan.
Ben hastane hiç düşünmedim. çünkü yeteri kadar ihtimam göstermiyorlar.Adamlar dinlemiyorlar bile derdini. Ben herşeyi sormak isterim.ama hastanede buna imkan vermiyorlar hemen geçiştirip lafı ağzına tıkıyorlar insanın. Sağ olsun sema hanım resmen beynimi okuyor benim ve aklımdaki tüm soruların cevaplarını ben sormadan veriyor.Şükran hanım ve Mine hanım'ı bilemiyorum.
Ayy belki birbirimizi görmüşüzdür Lina'da :) kaydirigubbakcemile3
Evet canım gördüm emeğine sağlık. Şu nohut kürü ilgimi çekti ilk defa duymuştum. Fakat aklıma bişey takıldı o su gaz yapmaz mı? nohutun o ilk kaynama suyu gaz yapar diye bilirim.
canım Aleyna34 bizim forumdaydı (Ocak ayı topic'i) bebeği düştü ne yazıkki. kanamayla düşük yapıyordu.
burda da çok yazmak istemiyorum neden memnun olmadığımı insanları yanlış yönlendirmeyeyim.. Benim de aynen orada hissettiğim duyguları yazmışsın. umursamadan, önemsizmişim gibi davranılıyor. çok açmak istemiyorum. ki ben de arkadaşlarıma önermiştim onlar da memnun kalmadılar... ben şükran hanımla devam ediyorum ama hamile kalırsam akropol hast. düşünüyorum.. belki de görmüşüzdür. ama benim oraya gittiğimde hep hamiş insanlar görüyorumm. :çok üzgünüm:
bizimde forumda ama :) bizede söylemişti ama belkide düşmemiştir ya
bizimde forumda ama :) bizede söylemişti ama belkide düşmemiştir ya
Valla Ankarada sosyal güvence ile gidebileceğim başka bir kadın sağlığı merkezi bulamadım. Aslında burada bir yer vardı gitmek istediğim (kavaklıderede) ama sosyal güvence geçerli değil. Ona da benim gücüm dayanmaz.Her muayeneye 100 küsür lira veremem. Şimdi Sema Hanımdan çok memnunum.Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Bende gittiğimde hep hamişler oluyorultrasondan çıkıp onu bunu arıyıp şu kadar olmuş bu kadar olmuş diye anlatıyorlar çok içim gidiyor. Fakat Sema hanımın hastaları genelde hep yumurta takibi hastaları aynen benim gibi. O nedenle o benim halimden anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?