2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar önceki sayfalara bakın hep girdiğinizde kürler yada faydalı bilgiler oluyor bilginizeboshayallersmile

Evet canım gördüm emeğine sağlık. Şu nohut kürü ilgimi çekti ilk defa duymuştum. Fakat aklıma bişey takıldı o su gaz yapmaz mı? nohutun o ilk kaynama suyu gaz yapar diye bilirim.

burda da çok yazmak istemiyorum neden memnun olmadığımı insanları yanlış yönlendirmeyeyim.. Benim de aynen orada hissettiğim duyguları yazmışsın. umursamadan, önemsizmişim gibi davranılıyor. çok açmak istemiyorum. ki ben de arkadaşlarıma önermiştim onlar da memnun kalmadılar... ben şükran hanımla devam ediyorum ama hamile kalırsam akropol hast. düşünüyorum.. belki de görmüşüzdür. ama benim oraya gittiğimde hep hamiş insanlar görüyorumm. :çok üzgünüm:

Evet canım gördüm emeğine sağlık. Şu nohut kürü ilgimi çekti ilk defa duymuştum. Fakat aklıma bişey takıldı o su gaz yapmaz mı? nohutun o ilk kaynama suyu gaz yapar diye bilirim.

bence yapmaz lındığı için hem eşlerimizde katlansınlar bazı şeylere ya biz neler çekiyoruzhihoyyyt

Valla Ankarada sosyal güvence ile gidebileceğim başka bir kadın sağlığı merkezi bulamadım. Aslında burada bir yer vardı gitmek istediğim (kavaklıderede) ama sosyal güvence geçerli değil. Ona da benim gücüm dayanmaz.Her muayeneye 100 küsür lira veremem. Şimdi Sema Hanımdan çok memnunum.Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Bende gittiğimde hep hamişler oluyor ultrasondan çıkıp onu bunu arıyıp şu kadar olmuş bu kadar olmuş diye anlatıyorlar çok içim gidiyor. Fakat Sema hanımın hastaları genelde hep yumurta takibi hastaları aynen benim gibi. O nedenle o benim halimden anlıyor.

ya bende burda gittiğimde görüyorum miraycım bebişlerini doktora getirmiş oluyorlar yada hamile oluyorlar çok kötü bir durum bizimkisi ya

ya ben doğum kontrol hapı kullanıyordum aşırı yan etkilerinden eve doktor gelmesinden sonra bıraktım yani 5gün içmek zorunda kaldım hemde reglimin 3.günü başlamıştım ama 3gündür kanamam var yine ve çok geliyor ne yapmalıyım ya yarın geçermi acaba?

bi de bana orda 6 ay olmazsa aşılama yapalım dediler. bu kadar erken aşılama yapacak tek yer . ondan orasını eşim de çok tutmadı.. ben bi de Sema hanıma gideyim bakalım o nasıl? benim de yumurta takibine ihtiyacım var. adet olursam 3. günü mü gidiliyordu?

slm arkadaşlar bende 1bucuk senelik evliyim 4ay sonra hamile kaldım ama tutmadı kimyasal gebelikmiş doktora gittim muayene oldum bi sorun cıkmadı o zamandan beride bir türlü hamile kalamadım inşallah 2010ugurlu gelir hepimize beklemek cok zor son zamanşlarda cok kafama takar oldum allahım hepimize bebiş verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…