2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

aşılamaya hemen geçme miray ya bence biraz daha bekle hemen aşılama yapalım diyeni ilk defa duyuyorum insanlar istese bile hemen yapmıyorlar ya

kanaman kaç gün sürdü canım ya da sürüyor mu hala? anlamadım..

aşılamaya hemen geçme miray ya bence biraz daha bekle hemen aşılama yapalım diyeni ilk defa duyuyorum insanlar istese bile hemen yapmıyorlar ya

ben de erken diye düşündüm zaten. yumurta takibi falan hiç duymadım dr. dan. ben de anlamadım. burdan duyuyorum yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi...

canlarım bende bugün bir doktora gittim tekrardan muayene olmaya pek gözüm tutmadı elektrik alamadım sperm testi istedi nerde yaptırabiliriz ben ankarada oturuyorum bilen varsa yardımcı olurmusunuz

Valla bende Kasım Aralık Ocak çok sık gittim. Kistim vardı sonrada yumurta takibi başladı. Bana hiç aşılama falan diye girmedi Sema hanım... önce 1 ay yumurta takibi yaptık baktık ki büyümüyor yumurtalar Klomen verdi sana klomen ile 3 seferlik hak veriyorum dedi.3 seferde hamile kalamazsan rahim filmini çekicem ondan sonra karar veririz duruma dedi. Şu an bu ilk klomen denemem ve inşallah sonuç alırım.

ben de erken diye düşündüm zaten. yumurta takibi falan hiç duymadım dr. dan. ben de anlamadım. burdan duyuyorum yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi...

aa ben dr ye adetim 25gün gecikince gitmiştim bebek istiyorsanız önümüzdeki ay gelin 3.gün başlayalım yumurta takibine eşin analiz versin demişti işte bu ay 3.gün gittim dediki 1ay kullan d.kontrol hapını sonra başlayalım iyice temizlensin rahim demişti ama kullanamadımki ölüyordum eve ambulans geldi mahvetti beni ilaç şimdi şubatta gidicem başlıycaz takibe eşim analiz vericek senin eşin analiz verdimi spermlerine bakıldımı?

anlayacağın canım ben her şeyi burdan öğreniyorum. dr. falan yardımcı olmuyor... ben de 2 defa kist 2 defa mantar için gittim. ara kontroller de oldu tabi... Allah kimseye vermesin ikisini de..

inşallah canım.çatlatma iğnesi oldunmu?

benim eşim de vermişti. hareketlilik sınır da çıkmıştı. e vitamini aldı. ama bir daha gitmedi bilmiyoum şimdi nasıl??

kızlar ben çıkıyorum. kocişim çok hastaaa. üşütmüş galibaa.. sıcak bişeyler hazırlayacam. hepinize iyi geceler. sonra devam ederizzz. öptümm. hepinizi...

bence eşine nohut suyu kürü yada keçiboynuzu kürü yap ben okudum çok yararlı keşke bizim burda keçiboynuzu pekmez vs. olsaydı hemen yapardım eşimde içerdi.istersen saraçoğlunun sitesinden kendin oku çok güzel anlatıyor hareketlilik yada sperm sayısı azaldıkça hamile kalma şansı gittikçe düşüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…