- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.501
arkadaşlar bende varm benide ekleyin adet tarihim 2ocak
bi de bana orda 6 ay olmazsa aşılama yapalım dediler. bu kadar erken aşılama yapacak tek yer . ondan orasını eşim de çok tutmadı.. ben bi de Sema hanıma gideyim bakalım o nasıl? benim de yumurta takibine ihtiyacım var. adet olursam 3. günü mü gidiliyordu?
hşb canım evet öyle yazabilirsinpelinsee 2ocak olarakmı yazayım listeye?
adet oldumcanım hoşgeldin yani günün mü geçti?
ya ben doğum kontrol hapı kullanıyordum aşırı yan etkilerinden eve doktor gelmesinden sonra bıraktım yani 5gün içmek zorunda kaldım hemde reglimin 3.günü başlamıştım ama 3gündür kanamam var yine ve çok geliyor ne yapmalıyım ya yarın geçermi acaba?
amin patiğim hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik?
aşılamaya hemen geçme miray ya bence biraz daha bekle hemen aşılama yapalım diyeni ilk defa duyuyorum insanlar istese bile hemen yapmıyorlar ya
bi de bana orda 6 ay olmazsa aşılama yapalım dediler. bu kadar erken aşılama yapacak tek yer . ondan orasını eşim de çok tutmadı.. ben bi de Sema hanıma gideyim bakalım o nasıl? benim de yumurta takibine ihtiyacım var. adet olursam 3. günü mü gidiliyordu?
adet oldum
ben de erken diye düşündüm zaten. yumurta takibi falan hiç duymadım dr. dan. ben de anlamadım. burdan duyuyorum yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi...
Valla bende Kasım Aralık Ocak çok sık gittim. Kistim vardı sonrada yumurta takibi başladı. Bana hiç aşılama falan diye girmedi Sema hanım... önce 1 ay yumurta takibi yaptık baktık ki büyümüyor yumurtalar Klomen verdi sana klomen ile 3 seferlik hak veriyorum dedi.3 seferde hamile kalamazsan rahim filmini çekicem ondan sonra karar veririz duruma dedi. Şu an bu ilk klomen denemem ve inşallah sonuç alırım.
Valla bende Kasım Aralık Ocak çok sık gittim. Kistim vardı sonrada yumurta takibi başladı. Bana hiç aşılama falan diye girmedi Sema hanım... önce 1 ay yumurta takibi yaptık baktık ki büyümüyor yumurtalar Klomen verdi sana klomen ile 3 seferlik hak veriyorum dedi.3 seferde hamile kalamazsan rahim filmini çekicem ondan sonra karar veririz duruma dedi. Şu an bu ilk klomen denemem ve inşallah sonuç alırım.
aa ben dr ye adetim 25gün gecikince gitmiştim bebek istiyorsanız önümüzdeki ay gelin 3.gün başlayalım yumurta takibine eşin analiz versin demişti işte bu ay 3.gün gittim dediki 1ay kullan d.kontrol hapını sonra başlayalım iyice temizlensin rahim demişti ama kullanamadımki ölüyordum eve ambulans geldi mahvetti beni ilaç şimdi şubatta gidicem başlıycaz takibe eşim analiz vericek senin eşin analiz verdimi spermlerine bakıldımı?
inşallah canım.çatlatma iğnesi oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?