2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
anlayacağın canım ben her şeyi burdan öğreniyorum. dr. falan yardımcı olmuyor... ben de 2 defa kist 2 defa mantar için gittim. ara kontroller de oldu tabi... Allah kimseye vermesin ikisini de..

canım şükran hanım ve Mine hanım riskli gebeliklerde ve doğumda uzmanlaşmış ve ciddi anlamda ünleri olan kişiler... ama ben sema hanımda hep yumurta takibi yaptıranları klomen hastalarını falan gördüm. İstersen Sema hanıma gitmeyi dene bir kere de. Herşeyi tek tek anlat açık bir şekilde ve kendi düşüncelerini de aktar eminim seni en iyi şekilde yönlendirecektir.Memnun kalacağını düşünüyorum

Evet canım. 4 ocakta gittim doktora 20 ve 16 cm yumurtam vardı 2 tane. 5 Ocak sabah 11'de vurulmam için 2 tane pregnyl 5000mg verdi. 5 Ocakta 10.000mg'lık pregnyl vuruldum yani.

ayyy ben bile heyecanlandım inşallah tutmuştur canım nasıl vuruluyor göbekten sanırım canın acıyıormu?

arkadaşlar biraz yabancıyım bu sitenin tam içeriligin,bilemiyorum kayıt oldum ama fazla msj madım unutmuşum bildiklerimide

yok canım pregnyl kalçadan vuruluyor sadece çok hafif yakıyor. birde ovitrelle marka var o bazen göbekten yapılıyor.

12 gün bekle bekle geçmez şimdi başka zaman olsa hemen geçer inşallah müjdeni alır ve bizimle paylaşırsın.göbekten olanmı iyi acaba yoksa kalçadan olanmı? ne fark var acaba arasında biliyormusun arkadaşım?

evlendik evleneli istiyoruz bir düşük yaşadım kimyasal gebelik haladaha tutturamadık 1bucuk senelik evliyim düşükten sonra tam 1yıl gecti

evlendik evleneli istiyoruz bir düşük yaşadım kimyasal gebelik haladaha tutturamadık 1bucuk senelik evliyim düşükten sonra tam 1yıl gecti

inşallah Rabbim şifa versin bugün perşembe gecesi dualarımız kabul olur inşallah benim hiç kimyasal gebeliğim dış gebeliğim boş gebeliğim falan olmadı Allaha şükür bizde önümüzdeki ay doktora gitmeye başlıycaz eşimin spermlerini falan bakılcak bende yumurta takibi yaptırcam siz doktora gittinizmi peki?

canım fark olduğunu sanmıyorum çünkü o göbekten yapılan koldan da yapılabiliyor.Sonuçta vücuda hormon veriliyor LH hormonu.nerden verirsen ver vücut alır.

gittim canım düşükten sonra 3 ay muayene oldum tetkikler yapıldı bi sorun cımmadı yalnız eşime bakılmadı bugün başka bi doktora gittim yarın muayene olacam bakalım bu ne diyecek bugün eşimden sperm istedi yarında beni muayene yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…