- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.521
anlayacağın canım ben her şeyi burdan öğreniyorum. dr. falan yardımcı olmuyor... ben de 2 defa kist 2 defa mantar için gittim. ara kontroller de oldu tabi... Allah kimseye vermesin ikisini de..
Evet canım. 4 ocakta gittim doktora 20 ve 16 cm yumurtam vardı 2 tane. 5 Ocak sabah 11'de vurulmam için 2 tane pregnyl 5000mg verdi. 5 Ocakta 10.000mg'lık pregnyl vuruldum yani.
canım adet oldugum tarihi verecektim degilmi subat bekleyecez sonuç hayırlısı olsun hakkımızdakimse yokmu arkadaşlar listemizi yapalım!
ayyy ben bile heyecanlandım inşallah tutmuştur canım nasıl vuruluyor göbekten sanırım canın acıyıormu?
yok canım pregnyl kalçadan vuruluyor sadece çok hafif yakıyor. birde ovitrelle marka var o bazen göbekten yapılıyor.
evlendik evleneli istiyoruz bir düşük yaşadım kimyasal gebelik haladaha tutturamadık 1bucuk senelik evliyim düşükten sonra tam 1yıl gecti
12 gün bekle bekle geçmez şimdi başka zaman olsa hemen geçer inşallah müjdeni alır ve bizimle paylaşırsın.göbekten olanmı iyi acaba yoksa kalçadan olanmı? ne fark var acaba arasında biliyormusun arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?