2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
1yıla yakındır istiyoruz ama hiç çabalamıyorduk bilinçli olarak 3aydır çabalıyoruz bakalım doktor ne diyecek sonuçlar nasıl çıkacak amin hepimize inşallah arkadaşım kucağımızı boş bırakmasın Rabbim yalnızlık evlatsızlık çok zormuş

arkadaşlar hergün giriyormusunuz sizi nasıl ekleyebilirim sizleri kaybetmesem )))burda yanlız bırakmayın beni

hergün burdayız canım ve kalabalık oluyor baya 2010 ocak şubat çift çizgiyi görmek isteyenler topiğine girsen bulursun hemen bizi zaten aman yanlış topiğe girmeopuyorumnanaktan

ya herkesin problemi bu çocuk meselesi ben buraya girdiğimden beri neler neler varmış dedim halende diyorum ya çok kötü böyle olması yiyeceklerden gdo lu gıdalardan sağlıksız beslenmekten oluyor bunlar hep Allah şifa versin hepimize

kızlarr selam bende 3yıllık evliyim.geçen ay gebelik yaşadım am 8 haftalıkken alındı.gelişmemiş.tahlil alan yapıldı bişey çıkmadı.hala adset olmadım ama bebek yeniden çok istiyorum.allah isteyen herkese versin inşallah

canım ekle ama benim 2 ay beklemem lazımmış kütajdan sonra, olsun takip ederim yine.sağol dileklerin için.bu ilk gebeliğimdi ama çok sorunlu oldu.ikinciye aynı olmaz inşallah.

inşallah canım inşallah gel her zaman konuşur dertleşiriz üzülüp moralini bozma unut ilk kez hamile kalacakmışsın gibi düşün kaldığındada korkma öyle hisset daha iyi olur senin için

haklısın canımm ben hergün kk dayım zaten temmuz annelerindeydim ama olmayınca koptum ordan.inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir

Merhaba arkadaslar bayadir girmemisim bu topige, ee yaklasti ya beklenmeyen gun bir gireyim dedim. Hic belirtim yok bu ayda olmadi galiba neyse bakalim belli olmaz, olmadi onumuzdeki maclara bakacagiz:)

eşim 18 ocakta askerden dönüyor ve o döner dönmez korunmayı bırakacağız bakalım..allah isteyen herkese bebek nasip etsin inş..

Merhaba arkadaslar bayadir girmemisim bu topige, ee yaklasti ya beklenmeyen gun bir gireyim dedim. Hic belirtim yok bu ayda olmadi galiba neyse bakalim belli olmaz, olmadi onumuzdeki maclara bakacagiz:)

ya evet neden girmiyorsun arkadaşım gel sohbet ederiz dertleşiriz.az kalmış inşallah müjdeli haberi verirsin bekliyoruz tatlım öyle hemen olumsuzluğa düşme olmadı diye hiç belli olmaz göbüşün bebişle doluveriropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…