- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.561
eşim 18 ocakta askerden dönüyor ve o döner dönmez korunmayı bırakacağız bakalım..allah isteyen herkese bebek nasip etsin inş..
aleynacım nasıl oldum merakta bırakma biziopuyorumnanaktan
slm millet nerdesinizz??? aleynaa nasıl oldun bizi haberdar et canımm.. İNŞ. Her şey yolundadır.
mestitosh dr. a gidecektin? güzel haberlerle gelirsin inş.
bu arada ben hala adet olmadım.. akıntım fazlasıyla arttı. Çok rahatsız oluyorum bundan. dr. işini daha erkene alacam galiba. cumartesi randevu alabilirsem olabilir...
merhaba canımdüşüğüm gerçekleşiyor kanamayla atmaya çalışıyorum pazartesi kontrole gideceğim merak etmeyin iyi olmaya çalışıyorum.olmadı canım boş gebelikmiş
merhaba canım şimdi dr dan geldim HAMİLEYİM.İNŞ SENDE HAMİŞSİNDİR
merhaba canımdüşüğüm gerçekleşiyor kanamayla atmaya çalışıyorum pazartesi kontrole gideceğim merak etmeyin iyi olmaya çalışıyorum.olmadı canım boş gebelikmiş
amin arkadaşım hoşgeldin aramıza eşine kavuşman dileğiyle..
kanamam devam ediyor inş kürtajsız hallederim ben iyiyim merak etmeyin sizler kendinize iyi bakın kontrollerinizi ihmal etmeyin hepinizi öpüyorum
slm millet nasılsınızzzz? ben bugün çok stresli bi gün geçirdimm. insanların hepsi ağız birliği etmiş de üstüme üstüme geliyorlar gibi geldi.. akşama kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum.kendimi eve zor attım.
bu arada dr. a da gittim. pazartesiyi beklemeyeyim dedim. adet olmam gerekiyorsa erkenden ilaçla olayım dedim. dr. ultrasonla baktı bişey yokk dedi. kist var mı oralarda sağa sola iyi bakın diye de uyardım hattaaeyvahedigeldismile kist oldu diye korktuğumu belirttim. yok bişey dedi. progestan verdi. yine de kanda bakıp gebe olup olmadığından emin olalım dedi. ona göre ilacı alıp 5 gün kullan dedi.. sonucu yarın öğlen öğreneceğim. ona göre ilacı alıp kullanacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?