2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bir haftadır kasıklarımda bacaklarımda bitmek bilmeyen bir ağrı var. ve çok fazla akıntım. dişlerimi fırçalasamda yoğun bir koku var ağzımda..... bugün 28. gün test yaptım hala yok bebişim

canım sonucumu aldm, gebelik yokmuş.:umursamaz: pazartesi alacağım ben de progestanı. progestan kullandıktan kaç gün sonra adet oldun? düzenli ve kendiliğinden adet olmak ne güzel bir nimetmiş meğerr... şükretmek gerekiyor gerçekten. hayırlısı bakalım. şubatta çift çizgiyi görmek kısmet olur inş.

Evet canım dün okudum doktor sonucunu... Progestan bittikten sonraki 3. yada 4. gün muhakkak geliyor benim adetim. Zaten 1 hafta bekleme süren var o 1 hafta içinde kesin gelir.Buradada birçok kişinin 3. gün geldiğini okumuştum. hadi bakalım hayırlısı olsun.Yeni döneminde umarım bebişine kavuşursun.
Hangi doktora gittin?

geçmiş olsun arkadaşım bana doktorum duphaston vermişti 3gün sonra reglim gelmişti bebek varsa düşüğüde önlüyormuş hem duphaston.şubatta görcez inşallah bebişimizin kalp atışlarını duymaya gidecez:CüvCüv:

jarnana kuşum sendemi hamileisnnnnnnnn hadi hayırlı olsunnnnnnnnnnn sat ne zamandı seninn kız ben yeni öğrendimm çok sevindim valla

kız ben bunu okuyarak seni hamile yorumladım dikkatsizmm inşşş cnm isteklerin gerçekleşirr şubatta gerçekleşir

sağol patiğim ben miraya umut olsun diye yazmıştım dediğim gibi ama sağol inşallah görcez şubata artık çift çizgiy listedeki arkadaşlarımlai

çıkmaz canım sen gönlünü ferah tut zencefil çayını gebelikte mide bulantıları geçirmek için kullanıyorlarmış araştır doktorunada sor o şekilde mide bulantılarını geçirmiş olursun gebelikte içilmesi zararlı olmayan bitki çaylarıda var

çok sağol cnm araştirimm bi arkdştan daha duymuştum onu zencefil şekerleride varmışş doğallmış drye sorarımm

bende listenizdeyim hayırlısı inşallah teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…