- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.601
hoşgeldin canım. inş. güzel haberlerini alırızz...
hoşgeldin aramıza ekliyorum hemen listeye canım bu arada o şikayetlerin bence soğuk algınlığı üşütme belirtileri gibi geldi dikkat et kendine bitki çayları içmeyi dene yada c vitamini.
Evet canım dün okudum doktor sonucunu... Progestan bittikten sonraki 3. yada 4. gün muhakkak geliyor benim adetim. Zaten 1 hafta bekleme süren var o 1 hafta içinde kesin gelir.Buradada birçok kişinin 3. gün geldiğini okumuştum. hadi bakalım hayırlısı olsun.Yeni döneminde umarım bebişine kavuşursun.
Hangi doktora gittin?
geçmiş olsun arkadaşım bana doktorum duphaston vermişti 3gün sonra reglim gelmişti bebek varsa düşüğüde önlüyormuş hem duphaston.şubatta görcez inşallah bebişimizin kalp atışlarını duymaya gidecez:CüvCüv:
kızlar dün test yaptım çift çizgiyi gördüm
sağol patiğim ben miraya umut olsun diye yazmıştım dediğim gibi ama sağol inşallah görcez şubata artık çift çizgiy listedeki arkadaşlarımlai
bende listenizdeyim hayırlısı inşallah teşekkürler cnm
bi yanlş anlaşılma olmuş. bir gün gerçekleşecek bi yanlış anlaşılma. çok sağolun arkadaşlar buraya yazınca derdimi birine anlatıyormuşum gibi rahatlıyorum.. umarım kimseyi sıkmıyorumdurrr...olumunekankayizsmile
belkide Allah söyletmiştir ya canım dimi ama evet birgün zamanı geldiğinde gerçekleşecek mucizemiz hiçkimseyi sıkmıyorsun ben sıkılmıyorum daha doğrusu seni seviyorum arkadaşımolumunekankayizsmile
HAMİLELERİMİZ
DMTUMT84
MESTİTOSH
PEMBE_PATİK
ANGELYASO
ULKUFUK
arkadaşlar nerdesiniz ya kimsecikler yok kaçta giriyorsunuz ?ben bu aydan ümüdümü kestim doktora gittim iltihap cıktı ilaç fitil verdi onları kullanacam 1ay korunun dedi artık ardından ne olur bilemiyorum kaç ay daha sürecek bu tedavim ya bir sene önce düşükten sonra yaptırdıgımda hiç birşeyim cıkmamiştı doktorumu degiştirdim bu doktor hakkındada hiç bir fikrim yok gerci cok ilgili özel doruk hastanesi ankara nuray atalayer belki bilen arkadaşlar vardır yazarlarsa sevinirim.eşimin spermiogramını istedi onuda nerde yaptıracaz eşimde mızmızlanıyor nasıl yaptıracam diye fiyatlardan haberiniz varsa yazarmısınız canlarım
çok sağol cnm araştirimm bi arkdştan daha duymuştum onu zencefil şekerleride varmışş doğallmış drye sorarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?