2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

inş. canım. pazartesi alacağım ilacı daha başlamadım yani. senin dr. una gittim. diğerleri doluymuş. benim için sorun değil dedim sema hanıma gittm.

umudum şubata kaldı artık. ama neden adet olamadım ben yaa. hiç şaşmazdı. neyse bakalım canım. şubat ayı inş. uğurlu gelirr.. sen nasılsın?

sağol patiğim ben miraya umut olsun diye yazmıştım dediğim gibi ama sağol inşallah görcez şubata artık çift çizgiy listedeki arkadaşlarımlai

bi yanlş anlaşılma olmuş. bir gün gerçekleşecek bi yanlış anlaşılma. çok sağolun arkadaşlar buraya yazınca derdimi birine anlatıyormuşum gibi rahatlıyorum.. umarım kimseyi sıkmıyorumdurrr...olumunekankayizsmile

belkide Allah söyletmiştir ya canım dimi ama evet birgün zamanı geldiğinde gerçekleşecek mucizemiz hiçkimseyi sıkmıyorsun ben sıkılmıyorum daha doğrusu seni seviyorum arkadaşımolumunekankayizsmile

arkadaşlar nerdesiniz ya kimsecikler yok kaçta giriyorsunuz ?ben bu aydan ümüdümü kestim doktora gittim iltihap cıktı ilaç fitil verdi onları kullanacam 1ay korunun dedi artık ardından ne olur bilemiyorum kaç ay daha sürecek bu tedavim ya bir sene önce düşükten sonra yaptırdıgımda hiç birşeyim cıkmamiştı doktorumu degiştirdim bu doktor hakkındada hiç bir fikrim yok gerci cok ilgili özel doruk hastanesi ankara nuray atalayer belki bilen arkadaşlar vardır yazarlarsa sevinirim.eşimin spermiogramını istedi onuda nerde yaptıracaz eşimde mızmızlanıyor nasıl yaptıracam diye fiyatlardan haberiniz varsa yazarmısınız canlarım

belkide Allah söyletmiştir ya canım dimi ama evet birgün zamanı geldiğinde gerçekleşecek mucizemiz hiçkimseyi sıkmıyorsun ben sıkılmıyorum daha doğrusu seni seviyorum arkadaşımolumunekankayizsmile

inş. gerçekleşecek. isim isim dua edelim birbirimize. çok sağol jarnanam ben de seni seviyorum canım arkadaşım...olumunekankayizsmile

canım önce iltihap işini halletmen daha iyi olacaktır. tamamen iltihap bitince bebiş için çalışırsın. ben de ankaradyım ama o hast. hakkında bi bilgim yok. ben lina kadın sağlığına gidiyorm. internetten bakabilirisn. benim eşim orada yaptırmıştı. 50 tl ye. 6 7 ay oldu ama. bu çok önemli yaptırmayı ihmal etmeyin. onun durumuna da bakıp dr. daha iyi yorum yapar. sendeki iltihap neden olmuş? sen farketmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…