- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.621
tşk ederin cevabın için canım iltihabın neden oldugunu söylemedi bende anlamadım cok az akıntım oluyordu.1sene önceki doktorum tertemiz demişti midem rahatsızdı ilaç kullandım ve grip olmuştum onlardan dolayımı bilemiyorum üşütmekten kaynaklanıyormuş arkadaşlar öyle diyor ilk doktorum gazi hastanesindeydi nuray bozkurt eşim gazide oluyorsa sperm testi orda yaptıracak üzerinede varamıyom tepki veriyor ben biraz tez canlıyım hemen olsun diye ugraşanlardanım oda oldukca fahat birde cekiniyor sanırsam oda haklı kendince bakalım yaptıracak sanırsam sen nerde oturuyon ankarada ben yenimahallede hem bana yakın diye o hastaneyi tercih ettim inşallah derdimize derman bulurcanım önce iltihap işini halletmen daha iyi olacaktır. tamamen iltihap bitince bebiş için çalışırsın. ben de ankaradyım ama o hast. hakkında bi bilgim yok. ben lina kadın sağlığına gidiyorm. internetten bakabilirisn. benim eşim orada yaptırmıştı. 50 tl ye. 6 7 ay oldu ama. bu çok önemli yaptırmayı ihmal etmeyin. onun durumuna da bakıp dr. daha iyi yorum yapar. sendeki iltihap neden olmuş? sen farketmiş miydin?
arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım, adet tarihim 9 ocak, hala gelmedi.. inş. hamileyimdir
benide yazın inşallah olur ocak 15
beni de yazın :) 3 şubatttt... öpüldünüz..
tşk ederin cevabın için canım iltihabın neden oldugunu söylemedi bende anlamadım cok az akıntım oluyordu.1sene önceki doktorum tertemiz demişti midem rahatsızdı ilaç kullandım ve grip olmuştum onlardan dolayımı bilemiyorum üşütmekten kaynaklanıyormuş arkadaşlar öyle diyor ilk doktorum gazi hastanesindeydi nuray bozkurt eşim gazide oluyorsa sperm testi orda yaptıracak üzerinede varamıyom tepki veriyor ben biraz tez canlıyım hemen olsun diye ugraşanlardanım oda oldukca fahat birde cekiniyor sanırsam oda haklı kendince bakalım yaptıracak sanırsam sen nerde oturuyon ankarada ben yenimahallede hem bana yakın diye o hastaneyi tercih ettim inşallah derdimize derman bulur
jarnanacım valla pek hoş gelmedim cnm yaaadün sabah regli oldum . anlamadım vallahi nerdeyse regli günüme kadar 5-6 test yapmışımdır , hepsinde de çok silik ve yarım saat sonra da çıksa çift çizgi vardı . ama dün sabah regli oldum . oofff çok üzgünüm . çok sevinmiştim çift görünce . Yeni tarihim 5 şubat ... (((((((
slm arkadaşlar nasılsınız?
canım daha önce de yazdığım gibi ben testi adetimden 3 gün önce , 2 gün önce ve 1 gün önce yaptım . hepsinde de yarım saat sonra çok ama çok silik çıkmıştı 2. çizgi . anlamadım ben de . ama bir arkadaşım yine yap dedi ," halk arasında üstüne görme diye birşey var , ben de hamile kaldıktan 3 ay sonra öğrendim ve 3 ay boyunca adet gördüm dedi . off bilmiyorum cnm . hadi testin 1 i yanlış çıktı . hepsi de yanlış olmaz ya . arkadaşım bile gördü hamilesin dedi . acaba tutunamadı mı . doktora gitmeyi düşünüyorum salı ya da çarşamba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?