2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
tşk ederin cevabın için canım iltihabın neden oldugunu söylemedi bende anlamadım cok az akıntım oluyordu.1sene önceki doktorum tertemiz demişti midem rahatsızdı ilaç kullandım ve grip olmuştum onlardan dolayımı bilemiyorum üşütmekten kaynaklanıyormuş arkadaşlar öyle diyor ilk doktorum gazi hastanesindeydi nuray bozkurt eşim gazide oluyorsa sperm testi orda yaptıracak üzerinede varamıyom tepki veriyor ben biraz tez canlıyım hemen olsun diye ugraşanlardanım oda oldukca fahat birde cekiniyor sanırsam oda haklı kendince bakalım yaptıracak sanırsam sen nerde oturuyon ankarada ben yenimahallede hem bana yakın diye o hastaneyi tercih ettim inşallah derdimize derman bulur

canım 1sene önce olmayabilir ama şimdi olmuştur 1ay bile fark eder iltihap olabilir mantar olabilir herşey olabilir.üşütmeyle alakalı iltihap evet maydonozu kaynatıp suyunu iç iltihabını söker ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış.benim eşimde vericek inşallah bu ay.sen üzerine varma pek alttan almaya çalış tepki veriyorsa opuyorumnanaktan

jarnanacım valla pek hoş gelmedim cnm yaaa dün sabah regli oldum . anlamadım vallahi nerdeyse regli günüme kadar 5-6 test yapmışımdır , hepsinde de çok silik ve yarım saat sonra da çıksa çift çizgi vardı . ama dün sabah regli oldum . oofff çok üzgünüm . çok sevinmiştim çift görünce . Yeni tarihim 5 şubat ... (((((((

çok stres yaptım bu ay , hergün nerdeyse her an bebek fikriyle yattım kalktım . acaba bebişim vardı da tutunamadı mı dersin ? ooff (((((

yerleşme kanaması olmasın keşke bir doktora gitsen düşük önleyici falan verir durduk yerde kimsenin çift çizgi silik bile olsa çıkmıyor bitanem ya

hemen doktora gidin bir sürü test yaptığını ve çift çizgiyi gördüğünü söyle kanda bakılır yada düşük tehlikesi varsa ona göre ilaç verir bebişini boşu boşuna kaybetmeyesin ya reglin hep öncekiler gibimi farklımı?

canım daha önce de yazdığım gibi ben testi adetimden 3 gün önce , 2 gün önce ve 1 gün önce yaptım . hepsinde de yarım saat sonra çok ama çok silik çıkmıştı 2. çizgi . anlamadım ben de . ama bir arkadaşım yine yap dedi ," halk arasında üstüne görme diye birşey var , ben de hamile kaldıktan 3 ay sonra öğrendim ve 3 ay boyunca adet gördüm dedi . off bilmiyorum cnm . hadi testin 1 i yanlış çıktı . hepsi de yanlış olmaz ya . arkadaşım bile gördü hamilesin dedi . acaba tutunamadı mı . doktora gitmeyi düşünüyorum salı ya da çarşamba .

bak canım salı çarşamba çok geç yarın git hatta imkanın varsa şimdi git bebeğini kaybetme riskin var kimyasal gebelik değilse düşük önleyici ilaçlar var doktorlar daha iyi bilir ben yada bir başkası bilemez inan çok üzüldüm senin adına listeye hamile diye yazmıştım seni

arkadaşlar benim tarih 13 ocak ama düzensizşliğimde var yani 21-35 arasında değişim gösteriyor tam tarih bilmiyorum bugün 29. gündü.... yani doktor hesaplasa 4 haftalık dicek...ne zaman test yapcam... benim gibi düzensiz olupda hamile olduğunu öğrenenler ne zaman öğrendiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…