- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.641
arkadaşlar benim tarih 13 ocak ama düzensizşliğimde var yani 21-35 arasında değişim gösteriyor tam tarih bilmiyorum bugün 29. gündü.... yani doktor hesaplasa 4 haftalık dicek...ne zaman test yapcam... benim gibi düzensiz olupda hamile olduğunu öğrenenler ne zaman öğrendiniz...
canım yerleşme kanaması hiç yaşamadım ama , benimki bayaa regli kanaması . yerleşme kanaması az olur diye biliyorum çünkü . adetlerim çok ama çok düzenli , genelde 28 günde 1 oluyorum . nadir de olsa arada bir 29 ya da 30 günde . kasım ayıında kist vardı ben de ilaç kullanmıştım duphaston . o yüzden 30. gün regli olmuştum(12 aralık) . doktora reglimin 3.günü kontrole gittiğimde herşey normal çıkmıştı , kist temizlendi demişti doktor . bilmiyorum ki anlamadım . hayal kırıklığına uğradım hala da atlatamadım
canım arkadaşim hamile kaldıgı nı bilmiyordu düzensiz oluyordu adeti 1gün gecmişti test yapmasını istedim bendede vardı test yapalım dedim ikna ettim yaptıgımızda cok silik cıktı emin olamadık günü gecmeden öncede cok az lekelenme olmuş kendisi adet oluyor sanmış ama lekelenme olduktan sonra devamı gelmemiş hamile olabilirsin yanlız hergün lekelenme tarzında kan geliyorsa ihmal etme kimyasal gebelik olabilir o orkadaştada ilk gebeligi öyle olmuştu şukür bunda öyle bişe olmadı yerleşme kanı olabilir takip et kan tahlili yaptırcanım daha önce de yazdığım gibi ben testi adetimden 3 gün önce , 2 gün önce ve 1 gün önce yaptım . hepsinde de yarım saat sonra çok ama çok silik çıkmıştı 2. çizgi . anlamadım ben de . ama bir arkadaşım yine yap dedi ," halk arasında üstüne görme diye birşey var , ben de hamile kaldıktan 3 ay sonra öğrendim ve 3 ay boyunca adet gördüm dedi . off bilmiyorum cnm . hadi testin 1 i yanlış çıktı . hepsi de yanlış olmaz ya . arkadaşım bile gördü hamilesin dedi . acaba tutunamadı mı . doktora gitmeyi düşünüyorum salı ya da çarşamba .
sagol canım ii olmaya calışıyorum.tşk ederim cevabın için bende duymuştum.yapacam önce doktorun verdigi ilaçları bi bitirim evet önceden mantar bakterisi görmüştü doktor antibiyotik kullanmiştım midemdem dolayı sonrasında kaşintı oldu ondan gittigimde başlangıcı demişti ilaç ve krem verdi geçti kaşintı şimdide iltihap var ilaç fitil verdi onları kullanıyorum smir testimi onu yaptı sonucu salı günü cıkacak tekrar muayene edecek o gün bakalım canım
canım 35.gününe kadar bekle o aralar değiştiği için 1hafta kadar bekle bakalım.neden öyle düzensiz pco mu var?
evet piko taktım ben onun adını bana daha sevimli geliyor.... ilaç kullanıyodum bu ay bıraktım sıkıldım artık ilaç ilaç..... ama adet olayım yine başlıcam tedaviye 3. gün yollara düşcem yani Çok üzgünüm çoook
kızlar çok teşekkür ederim umarım yerleşme kanamasıdır . şu an iş yerindeyim . eve gittiğimde test yapıcam yine , haber veririm size de sonucu . yarında ilk iş olarak doktora gidicem . bakalım doktor ne diyecek . belki bir umut , inşallah ...
bakalım artık zaten tedaviye başlayalı 1 yıl oldu tedaviyi değiştirecekti bakalım nolcak...
evet daha sevimli.ilaçlarını ihmal etme belki düzene girer hayıt tohumu çok faydalıymış bitkileride kullansan iyi olur.soğan kürü yapabilirsin istersen araştırırm senin içinkaydirigubbakcemile2
kızlar ben çıkıyorum , yarın görüşürüz . haber vericem size de . dua edin bana ...
bende öyle yapacam mecburum zaten doktorum korun dedi gebe kalırsan aldırmak zorundaymışım zararı varmiş ilaçların mecburen hayırlısı bakalım canım kısmet işte inşallah tedavim uzun sürmez sıkıldım artık allahım hepimizin kucagına biran önce bebişimizi aldırmayı nasip etsinn..amiiinnnnnnnnnnevet daha sevimli.ilaçlarını ihmal etme belki düzene girer hayıt tohumu çok faydalıymış bitkileride kullansan iyi olur.soğan kürü yapabilirsin istersen araştırırm senin içinkaydirigubbakcemile2
ayy çok teşekkür ederim soğan denedim içemiyorum ben ya... bal tarçın çörek otu denedim.... ama hayıt tohumunu bilmiyodum o nasıl kullanılıyo ki
bende öyle yapacam mecburum zaten doktorum korun dedi gebe kalırsan aldırmak zorundaymışım zararı varmiş ilaçların mecburen hayırlısı bakalım canım kısmet işte inşallah tedavim uzun sürmez sıkıldım artık allahım hepimizin kucagına biran önce bebişimizi aldırmayı nasip etsinn..amiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?