2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
canım yerleşme kanaması hiç yaşamadım ama , benimki bayaa regli kanaması . yerleşme kanaması az olur diye biliyorum çünkü . adetlerim çok ama çok düzenli , genelde 28 günde 1 oluyorum . nadir de olsa arada bir 29 ya da 30 günde . kasım ayıında kist vardı ben de ilaç kullanmıştım duphaston . o yüzden 30. gün regli olmuştum(12 aralık) . doktora reglimin 3.günü kontrole gittiğimde herşey normal çıkmıştı , kist temizlendi demişti doktor . bilmiyorum ki anlamadım . hayal kırıklığına uğradım hala da atlatamadım

sagol canım ii olmaya calışıyorum.tşk ederim cevabın için bende duymuştum.yapacam önce doktorun verdigi ilaçları bi bitirim evet önceden mantar bakterisi görmüştü doktor antibiyotik kullanmiştım midemdem dolayı sonrasında kaşintı oldu ondan gittigimde başlangıcı demişti ilaç ve krem verdi geçti kaşintı şimdide iltihap var ilaç fitil verdi onları kullanıyorum smir testimi onu yaptı sonucu salı günü cıkacak tekrar muayene edecek o gün bakalım canım

canım 35.gününe kadar bekle o aralar değiştiği için 1hafta kadar bekle bakalım.neden öyle düzensiz pco mu var?

ya kimyasal gebelik olabilir düşükte olabilir reglin başladığında keşke doktora hemen gitseydin ve de yarın hemen git arkadaşım belki bebeğini kaybetmezsin sıkı sıkı tutunur sana

canım arkadaşim hamile kaldıgı nı bilmiyordu düzensiz oluyordu adeti 1gün gecmişti test yapmasını istedim bendede vardı test yapalım dedim ikna ettim yaptıgımızda cok silik cıktı emin olamadık günü gecmeden öncede cok az lekelenme olmuş kendisi adet oluyor sanmış ama lekelenme olduktan sonra devamı gelmemiş hamile olabilirsin yanlız hergün lekelenme tarzında kan geliyorsa ihmal etme kimyasal gebelik olabilir o orkadaştada ilk gebeligi öyle olmuştu şukür bunda öyle bişe olmadı yerleşme kanı olabilir takip et kan tahlili yaptır

ilaçlarını ihmal etme zaten kullan geçmiş olsun önce bunları hallet sonra bebiş işini:kedi:

canım 35.gününe kadar bekle o aralar değiştiği için 1hafta kadar bekle bakalım.neden öyle düzensiz pco mu var?

evet piko taktım ben onun adını bana daha sevimli geliyor.... ilaç kullanıyodum bu ay bıraktım sıkıldım artık ilaç ilaç..... ama adet olayım yine başlıcam tedaviye 3. gün yollara düşcem yani Çok üzgünüm çoook

kızlar çok teşekkür ederim umarım yerleşme kanamasıdır . şu an iş yerindeyim . eve gittiğimde test yapıcam yine , haber veririm size de sonucu . yarında ilk iş olarak doktora gidicem . bakalım doktor ne diyecek . belki bir umut , inşallah ...

evet daha sevimli.ilaçlarını ihmal etme belki düzene girer hayıt tohumu çok faydalıymış bitkileride kullansan iyi olur.soğan kürü yapabilirsin istersen araştırırm senin içinkaydirigubbakcemile2

keşke bu akşam gidebilsen birşey değil güzelim ya inan çok üzüldüm yarın doktordan sonra müjdeni alırız haber ver ihmal etme.ilaç falanda kullanma dikkat et kendineolumunekankayizsmile

evet daha sevimli.ilaçlarını ihmal etme belki düzene girer hayıt tohumu çok faydalıymış bitkileride kullansan iyi olur.soğan kürü yapabilirsin istersen araştırırm senin içinkaydirigubbakcemile2

ayy çok teşekkür ederim soğan denedim içemiyorum ben ya... bal tarçın çörek otu denedim.... ama hayıt tohumunu bilmiyodum o nasıl kullanılıyo ki

bende öyle yapacam mecburum zaten doktorum korun dedi gebe kalırsan aldırmak zorundaymışım zararı varmiş ilaçların mecburen hayırlısı bakalım canım kısmet işte inşallah tedavim uzun sürmez sıkıldım artık allahım hepimizin kucagına biran önce bebişimizi aldırmayı nasip etsinn..amiiinnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnn.sürmez uzun sen sıkma canını gönlünü ferah tut

Hayıt meyvesi çok nazik bir bitki de olsa, etkisi inip çıkan bir piston gibidir. Sivri yerleri düzleştirir, çukur yerleri yükseltir. O adet periyodunuzu (menstural cycle); ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürmek için elinden geleni yapacaktır. O aynı zamanda hem afrodizyak (cinsel istek arttırıcı) hem de anti-afrodizyak özelliğe sahiptir. Yani cinsel isteğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise yükseltecek ve normale döndürecektir. Menopoz hormonal iniş çıkışın sonunda büyük bir çukurdur. Hayıt meyvesi progesteron’ daki dramatik inişi yavaşlatarak ve hormon seviyesindeki değişikliklere vücudu alıştırarak bu süreçte yardımcı olmaktadır. Sıcak basması, vajina kuruluğu, baş dönmesi ve depresyon gibi menopoz semptomları hayıt meyvesi terapisine olumlu tepki vereceklerdir. Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir. Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılılabilir. Erkeklerde testesteron, kadınlarda ise östrojen fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve sivilcelere (akne) karşı, hayıt meyvesi terapisi hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir. Hayıt, 2400 yılı aşan kullanım süreci buyunca tamamen güvenli ve yan etkisiz olduğunu kanıtlamış bir bitkidir.
ALINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…