2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim çok çok hemen araştırıp alıcam... adet olayım önce...acaba doktoru da mı değiştirsem.... en son yumurta takibinden sonra 4 5 ay önceydi ilaçlarını kullan hamile kalabilirsin dedi... 1 yıl tamamlamadan da gelme dedi....

ne demek arkadaşım teşekküre gerek bile yok araştır bak çoğu kişiye iyi gelmiş.memnun değilsen değiştirsin niye her ay takip etmiyor yumurtalarını ilacın etki edip etmediğini nasıl anlıcak bir yıl olmadan gelme denirmi ya ilaç kullanırkende yumurta takibi yapılıyor büyümüyorsa ilacın dozu arttırılıyor çatlatma iğnesi falan olunuyor yada aşılamaya geçiyor doktor ben böyle biliyorum yani

kızlar dün test yaptım çift çizgiyi gördüm

hayırlı olsun Allah sağlıkı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ve darısı hepimizinbaşına

üzme canım kendini bir daha test yap bakalım varsa vardır, yoksa önümüzdeki maçlara bakarız artık yerimseniben

hayıt meyvesini nasıl kullanacağız biliyormusun

merhb. kızlar p.tesi 3 haftalık hamile oldugumu ögrendim cuma düşük yaptım çektigim acılar bi tarafa ama ruhumda açılan boşluk çok kötü toparlanmaya çalışıyorum çok zor bi şeymiş Allah kimseye yaşatmasın

ya işte b,r ay kontrol etti şeker ilacı kullanıyodum zatem yumurtam oldu kendi çatladı o da ilaca devam et dedi doğal yoldan kalmanı istiyorum dedi.... artık bu ay 1 yıl oluyor ne yapim bilmiyom burda çoğu kişiden duydum yok ineler yok rahim filmleri ne bilim??????

sağol jarnana şu topiğe bnde bakayım ben de pikoluyum ilk bebeğimde hiçbir sorun yaşamadım hatta hemen hamile kaldım ikinci bu ay ilk kez korunmuyoruz bakalım ilki kadar kolay olcakmı

çok geçmiş olsun diyeceğim ama geçmeyecek biliyorum Rabbim bir daha yaşatmaz boşluğunu doldurcak olacak meleğin tekrar gelir ve anneciğine sıkı sıkı tutunur a.s.

sağol jarnana şu topiğe bnde bakayım ben de pikoluyum ilk bebeğimde hiçbir sorun yaşamadım hatta hemen hamile kaldım ikinci bu ay ilk kez korunmuyoruz bakalım ilki kadar kolay olcakmı

birşey değil arkadaşım bak tabiki istersen buraya nasıl kullanıldığınıda bulur eklerim inşallah kardeşide hemen gelir tekrar anne olabilmen dileğiyle..

sana kalmış arkadaşım ama bence doktorunu değiştir doğal yolla herkes kalmak ister ama olmuyor işte dediğim gibi takip etmesi lazım ilaç içmekle sırf olmaz

Kullanım alanları: Hayıt meyvesi, hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştirir; bu etkinlikte progesteron işlevinin uyarılması ve normalleştirilmesi başta gelir. Bu özellik sayesinde, adet kanamalarını düzenleyen hipofiz bezinin işlevi etkilenebiliyor. Meyve ayrıca doğurganlığı da arttırabiliyor. Görünüşe göre bedende birbirinin aksi etkinlikleri başlatabildiğine göre, hayıtın amphoterik ilaçlar sınıfına girdiği söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyak olduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da oldukça başarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabilir yani. Hayıt öncelikle, dişi cinsel sistemin hormon dengesini düzenleyici olarak kendini kanıtlamıştır ve bu nedenle, hormon işlevlerinden kaynaklanan, ağrılı adet görme, aşırı kıllanma ve benzeri düzensizliklerle ilgili rahatsızlıklara karşı başarıyla kullanılabilir.
Özellikle menopoz dönemi başlangıcındaki rahatsız edici belirtilere karşı çok değerli yardımlar sağlayabilir. Doğum kontrol hapına son verildikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesi, anti-androjen özelliklere sahiptir ve androjen hormonlarının etkisini azaltabilir. Adet dönemiyle ilgili, migren veya akne gibi rahatsızlıklar da hayıt meyvesiyle tedavi edilebiliyor. Ayrıca, bitki anne sütünün arttırılması için de kullanılıyor. Östrojen ve progesteron hormonlarının yetersizliğine karşı da hayıt yardımcı olabilir. Ayrıca depresyon ve cinsel iktidarsızlık durumlarında kullanılır. Uyarı: Yüksek dozajda hayıt meyvesi, yüzeysel karıncalanma duygusuna yol açabilir. Gebelik sürecinde kullanılmaması herhalde doğru olur.
Kullanım biçimleri: Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendirildikten sonra süzülür.
ALINTIDIR

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm canım

sunshine78 ve htcyz ekledim kullanımını havayla temas etmemeliymiş mutlaka ağzı kapalı olarak demlendirilcek ve meyveside doğurganlığı arttırıyormuş hadi hayırlısı inşallah işinize yarar ben yurtdışındayım böyle şeyler yok burda ahh türkiyeye geleyim ne hayıtlar ne keçiboynuzu pekmezleri ne bitkiler alcamopuyorumnanaktan

Tşkr. ederim kızlar hepinize 1 yıldır beklenen bir gebelikti malesef 1 aylıkken düşükle sonuçlandı. 30 yaşındayım 9 yaşında bir oglum var ailecek büyük üzüntü oldu bizim için oğlumun aglaması gözlerimin önünden gitmiyo Annecigim sana bi şey olmasında biz üçümüz bir birimize yeteriz nolur aglama diye agladı .

teşekkürler canım... :1hug:

kıyamam ya benim bile gözlerim doldu sen bir toparlan yine gelecek meleğiniz oğluna kardeş gelicek sen hiç üzülme bakarsın birde kız olur ohhh ne güzel 4kişilik bir aile olursunuz umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…