2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
canım üzülme demek kolay aynı duyguları bende yaşadım ben 1bucuk yıllık evliyim 4ay sonra hamile kaldım 4gün sonra sonlandı biyokimyasal düşük dedi doktor üzerinden bir yıl gecti hala daha gebe kalamadım senin en azından bir tane var allah uzun ömür versin ona bu demek degildir ki 2cisi olmayacak bence hayırlısı buymuş rahim saglıksız cocugu dişarı atarmiş en azından hamile kalabiliyorsun eninde sonunda olur cok kendini üzme canım cok gecmii olsun umudunu yitirme

iyi geceler kızlar...bir süredir siteyle tanıstım nihayet bu gun de üye olabildim...beni de listenize ya da aranıza kabul eder misiniz?

çok teşekkürler jarnana opuyorumnanaktan

Cok gecmis olsun sunshine dilerim bundan sonra guzel bir hamilelik yasayip, saglikla cocugunu kucagina alirsin.

ben değilim canım lelos o. Allahım kimsanın başına vermesin zor bir durum

hoşbulduuuuuuuuuum hemen bi soru sorayım buay ovulasyon testi yaptım kafam karıştı anlayan yapan biri varsa test sonuçları hakkında konuşalım

günaydın..kızlar benide eklermisiniz listeye beklemediğim tarihim dündü 10 ocak ama hala gelen giden yok inş hamileyimdir okadar çok istiyorumki..son adet günüm 13 aralıktı.Ben 26 aralıkta dayanamayıp test yaptım tabi negatif sizce şuan olabilirimiyim??

testini çok erken yapmışsın canım benimde ilk hamilelğimde adetten 10 gün önce test yapmıştım negatifti ama hamileymişim bence önümüzdeki 1-2 gün içinde test yaparsan daha doğru sonuç alırsın

erken yapmışsın testini canım umarım müjdeli haber verirsin hoşgeldin aramızaa.s.

selam kıslarr

jarmana canım benim kırmızılar hal gelmedi canım stresten dolayı gecikme olmuş artık regl olursam yeni tarihi veririm inşlhhh boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…