- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.681
teşekkürler canım... :1hug:
canım üzülme demek kolay aynı duyguları bende yaşadım ben 1bucuk yıllık evliyim 4ay sonra hamile kaldım 4gün sonra sonlandı biyokimyasal düşük dedi doktor üzerinden bir yıl gecti hala daha gebe kalamadım senin en azından bir tane var allah uzun ömür versin ona bu demek degildir ki 2cisi olmayacak bence hayırlısı buymuş rahim saglıksız cocugu dişarı atarmiş en azından hamile kalabiliyorsun eninde sonunda olur cok kendini üzme canım cok gecmii olsun umudunu yitirmeTşkr. ederim kızlar hepinize 1 yıldır beklenen bir gebelikti malesef 1 aylıkken düşükle sonuçlandı. 30 yaşındayım 9 yaşında bir oglum var ailecek büyük üzüntü oldu bizim için oğlumun aglaması gözlerimin önünden gitmiyo Annecigim sana bi şey olmasında biz üçümüz bir birimize yeteriz nolur aglama diye agladı .
sunshine78 ve htcyz ekledim kullanımını havayla temas etmemeliymiş mutlaka ağzı kapalı olarak demlendirilcek ve meyveside doğurganlığı arttırıyormuş hadi hayırlısı inşallah işinize yarar ben yurtdışındayım böyle şeyler yok burda ahh türkiyeye geleyim ne hayıtlar ne keçiboynuzu pekmezleri ne bitkiler alcamopuyorumnanaktan
Cok gecmis olsun sunshinedilerim bundan sonra guzel bir hamilelik yasayip, saglikla cocugunu kucagina alirsin.
tesekkurler tatlım opuyorumnanaktanpembe 50 hoşgeldin canım.
tesekkürlerrrr :)pembe ve yessil hoşgeldiniz kızlar
günaydın..kızlar benide eklermisiniz listeye beklemediğim tarihim dündü 10 ocak ama hala gelen giden yok inş hamileyimdir okadar çok istiyorumki..son adet günüm 13 aralıktı.Ben 26 aralıkta dayanamayıp test yaptım tabi negatif sizce şuan olabilirimiyim??
ben de listedeki yerimi alabilir miyim? regl tarihim:16 ocak 2010 bakalım hayırlısı...
günaydın..kızlar benide eklermisiniz listeye beklemediğim tarihim dündü 10 ocak ama hala gelen giden yok inş hamileyimdir okadar çok istiyorumki..son adet günüm 13 aralıktı.Ben 26 aralıkta dayanamayıp test yaptım tabi negatif sizce şuan olabilirimiyim??
hoşbulduuuuuuuuuum hemen bi soru sorayım buay ovulasyon testi yaptım kafam karıştı anlayan yapan biri varsa test sonuçları hakkında konuşalım
selam kıslarr
jarmana canım benim kırmızılar hal gelmedi canım stresten dolayı gecikme olmuş artık regl olursam yeni tarihi veririm inşlhhh boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?