2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????


  • Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
canım ben kan testi yaptırmıştım 2 gün geçince ve geçen haftada doktora gittim alttan muayne oldum olsaydı çıkardı herhalde boshayallersmile
 
canım ben kan testi yaptırmıştım 2 gün geçince ve geçen haftada doktora gittim alttan muayne oldum olsaydı çıkardı herhalde boshayallersmile

benimde ekim ayında 25gün gecikmişti strestenmiş bende kanda baktırıp sonra muayene olmuştum söktürücüyle olmuştum çok kötü ya bebek için beklerken umutlanırken stresten regl olamamak geçmiş olsun arkadaşım
 
sağol canım evet yaaa çok gıcık oluyo insan bi gelsede çalışmalara başlasak diyoruz emme gelen giden yok akannehir
25 günde bi gelen kırmızılar bugün 37 gün hala gelmedi ohaoldumsmile
 
1.fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana Allah cc. yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir. " 1900 kez cumartesi günü akşam ezanı okunmadan okumak gerekliymiş arkadaşlar bebek isteyenler için. ayrıca 2.Meryem suresi 41 gün okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş.
3.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
4.707 kez Ya Varis...4formül var arkadaşlar sizinlede paylaşmak istedim şimdiden Allah kabul etsin
 
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benide listeye alırmısınız regli tariğim 26 ocak bakalım hayırlısı allah hepinizin gönlüne göre versin teşekkürler
 
sağol canım evet yaaa çok gıcık oluyo insan bi gelsede çalışmalara başlasak diyoruz emme gelen giden yok akannehir
25 günde bi gelen kırmızılar bugün 37 gün hala gelmedi ohaoldumsmile

çok zor ya niye olmuyor sorusu hele beni nasıl sinirlendiriyor bugün annem aradı türkiyeden düğününe gittiklerim yeni evlenenler hamile bebeklerinin cinsiyetini öğreniyorlar onlar adına seviniyorsun ama bir yandanda gözleri doluyor insanın Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
 
canım paylaşım çok güzel bende 41 meryem suresine başladım bakalım
ya varisi de çekicem inşlhh rabbim veisle eder inşlhhhh


evet canım çok zor benden sonra evlenen tanıdıklarımın hepsi doğurdu veya hamile onları görünce insan dahada bi yıpranıyo bu yüzden kendimi çekiyorum bende
rabbim biizmde yüzümüzü güldürecek inşlhh ona sığındık ondan başka istiycek kimsemiz yok
bizler için de tez zamanda ol der inşlhhhhh :Saruboceq:
 

inşallah arkadaşım inşallah burda hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz destek olmak moral vermek umudumuzu yükseltmek lazım bildiklerimizi paylaşmak lazım Ya Varis i ben çekmiştim bıraktım hergün yapmak lazım bende inşallah bugün başlıyorum hepsine ne varsa dualarda var Rabbim kabul etsin hepimizinkini inşallaholumunekankayizsmile
 
abimin kızı olmuştu ben türkiyeden döndükten sonra şimdi 4ayını doldurmuş annemdelermiş haftasonu ek gıdalara geçmeye başlamışlar annem onları anlattı nasıl gözlerim doldu telefonu kapatınca başkalarının hamile haberleri insanı onlar adına sevindirsede yüreğimi acıtıyor duymak görmek bile istemiyorum burda evimizin arka tarafı parka bakıyor herkes bebek arabalarıyla bebeklerini dolaştırmaya getiriyor oturup sohbet ediyorlar anneler önlerinde bebek arabaları ben camdan öylece bakıyorum sadece
 
amin canım inşlhhhhhh


canım benim eşimde sperm hareketsizliği vardı geçen ay öğrendik %1 çıkmıştı reglimin gecikmeside bu stresten kaynaklandı zaten
ama çok şükür iki gün önceki testinde %1 olan %10 %96 sı hareketsiz olan %50 ye düşmüş sperm sayısıda 21 milyondan 41 milyona çıkmış bir ay içinde
allahım neler kadirr
eğer soran olursa ne yaptınız diye
keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ve sabah akşam pekmeizini yiyo iki kaşık ve arı sütü poleni
hiç aksatmadan
rabbim vesile etti bunları
ne kadar şükretsek azzz :Saruboceq:
 
YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU
1. Gün

böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.

oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya?

hayattan daha 1. Günden soğutacaklar beni.

2. gün

meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük. hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!

uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.

4. gün

bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. s.çmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.

5. gün

bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, Alemin maymunu oldum iyi mi?

bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, şerefsizler kesti hortumu yaa.

7. gün

bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gün

biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün

sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.

bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11. gün

al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle Gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum

13. gün

annemin suratına s.çtım. tamam utandım biraz da insan bebeği g.tünden öper mi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün

anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating Aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün

topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

etrafı daha net seçer oldum, ama el ve Ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün Altını yine.

18. gün

elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19. gun

nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..

aferin gozume girdi $imdi bak!..

20. gün

tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.

ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı.



biraz gülelim diye ekledim umarım beğenirsiniz...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…