2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

ahh sorma arkadaşım burda ne pekmez ne arı sütü ne polen ne keçiboynuzu hiçbirşey yok türkiyeye geldiğimde alıcam inşallah her sebze bile yok nasıl üzülüyorum bunada hiç birşey uygulayamıyoruz inşallah şifa olsun size birde nohut suyu kürü var eşine yap çok iyi geliyormuş

BıR BEBEĞıN GÜNLÜĞÜ 2
21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki "sustur
şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına almadı. en iyisi
trip yapayım ben şimdi

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat
kaynağımız bu süt.

23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye
hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün
bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam
iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü
bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu
sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii
ki.

25.gün
şu büyükleri anlamak ne zor
her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim
gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün
bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.
karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,
dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp seviyolar
susunca yine aynısını yapıyolar
hatta bunun için seyirci bile topluyolar
delircem ulan

27. gün:
aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey
dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans
ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım
biliyor musun..

28.gün
bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim
de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken
arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün
bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

30.gün
artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e e" diye
bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar içim dışıma
çıkıyor valla.

slm kızlarr. kaç gündür giremedim ben de. yeni arkadaşlar gelmiş. hepiniz hoşgeldinizz. inş. hepinizin güzel haberlerini burdan alırız ve biz de burdan bi gün güzel haberler veririz.. kızlar ben hala adet olmadım. cuma günü yapılan kan testi de negatif çıkmıştı. ultrasonda da bişey çıkmadı. dr. progestan vermişti. ilacımı yarın alacağım inş. yarın başlarım artık... düzenli adet olmak çok güzelmiş..
kızlar arada bir de olsa yanlış dua ettiğimi anladım. inş. kırmızılar gelmez demeyeceğim. gelmedi de ne oldu hiçbir şeeyy. çook şükür kist yokmuş, bebek de yok. ama hala adett de yok. hayırlısını istemek lazım...

jarnana bebeğin günlüğü çok güzelmiş gerçekten.paylaşımın için teşekkürler, bayağı güldüm. akşam eşime de okutayım ben bunu..

kızlar bugün ben hayıt tohumu aldırdım eşime nasıl, ne zmaan kullanıldığını bilen var mı? benim de düzensizlik oldu bu ay. diğer ay için kullanayım diyorummm????????????
bir de ben keçiboynuzu pekmezi ve arısütü-polen-krem bal aldım. onlardan da bir kaşık almaya başladık eşim de ben de hayırlısı bakalımm..

merhabalar ben bu ay ilk defa preseed kullanıcam inşallah şubat ayında hamile haberini sizlere veririm

inş. güzel haberini alırız canm. nerden aldın? bi de ne kadara aldın?ben de almak istiyorum da güvenilir bi yer bulmak lazım diye düşünmüştüm..

kızlar işten gelirken test aldım 2.çizgi çok silik ama sanırım dualarım kabul oldu:)sabah tekrar yapacam daha 10 dakika oldu öğreneli hemen haber verdim.......
çokkkk mutluyummmm

merhaba canım.bende topiğe yeni geldim.uyggun gördüm kendime.3 tane düşüğüm var.bu ay korunmayı bırakıp tekrar bebiş dşünüoruz.ama benimde aksamayan adet im bu ay gelmedi.henüz 2 gün geçti ama belirtide yok.kafayı taktım ya gelmicek gibi.senin gibi test yaptım.korunmamıza rağmen belki bişi vardır die.ama yok.
adetin söksün die bişi yapıomusun canım.yada yapmayı düşünüomusun.

benide listenize yazarmısınız arkadaşlar

inşallah tek temen bu
canım hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.hepimiz aynı dertten burdayız sen daha başindasın 2aylık denemen bence şimdiden stres yapma kafanı cok takma olcagı varsada olmuyor cok zor inanki bende aynı durumun içindeyim hergün birşeyler incelemeye calışıyorum eşim kızıyor artık rahat ol diyor incelemekten vaz gec diyor aklından cıkar oluruna bırak diyor gelde bırak onlar kadar sakın yapımız yok birde evde yapacak işte yok takıp inceleyip duruyoruz inanki bu bizim için hiç ii degil ama allahtan böyle site varda arkadaşimizda acmişda bir nevi rahatlıyoruz o arkadaşaımızada ayrıca teşekkür hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun bekledigimiz gün elbet birgün gelecek sabredelimmmm

hoşbulduk cnm inşallah allah hepimize nasip etsin bu duyguyu şimdilik sitres demeyelim sadece merak ettim daha önceden üyeydim zaten buraya öle gezerken sizlere rstladım tabi bunu kimdüşünmüşse yüreğine sağlık en azından burda sitres atılıyo birşeyler paylaşıyor hoşuma gitti inşallah hayırlısıyla bende güzel haberlerinizi bekliyorum allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…