- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.721
amin canım inşlhhhhhh
canım benim eşimde sperm hareketsizliği vardı geçen ay öğrendik %1 çıkmıştı reglimin gecikmeside bu stresten kaynaklandı zaten
ama çok şükür iki gün önceki testinde %1 olan %10 %96 sı hareketsiz olan %50 ye düşmüş sperm sayısıda 21 milyondan 41 milyona çıkmış bir ay içinde
allahım neler kadirr
eğer soran olursa ne yaptınız diye
keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ve sabah akşam pekmeizini yiyo iki kaşık ve arı sütü poleni
hiç aksatmadan
rabbim vesile etti bunları
ne kadar şükretsek azzz :Saruboceq:
merhabalar ben bu ay ilk defa preseed kullanıcam inşallah şubat ayında hamile haberini sizlere veririm
iki yıllık evliyim iki ay öncesine kadar korunuyoduk ama şimdi istiyoruzbirşey değil ekledim hemen.kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz arkadaşım?
hemen gelir meleğin umarım bekletmeden
merhabalar ben bu ay ilk defa preseed kullanıcam inşallah şubat ayında hamile haberini sizlere veririm
hoşgeldin aramıza canım listedesin opuyorumnanaktan
kızlar işten gelirken test aldım 2.çizgi çok silik ama sanırım dualarım kabul oldu:)sabah tekrar yapacam daha 10 dakika oldu öğreneli hemen haber verdim.......
çokkkk mutluyummmm
slm kızlarr. kaç gündür giremedim ben de. yeni arkadaşlar gelmiş. hepiniz hoşgeldinizz. inş. hepinizin güzel haberlerini burdan alırız ve biz de burdan bi gün güzel haberler veririz.. kızlar ben hala adet olmadım. cuma günü yapılan kan testi de negatif çıkmıştı. ultrasonda da bişey çıkmadı. dr. progestan vermişti. ilacımı yarın alacağım inş. yarın başlarım artık... düzenli adet olmak çok güzelmiş..
kızlar arada bir de olsa yanlış dua ettiğimi anladım. inş. kırmızılar gelmez demeyeceğim. gelmedi de ne oldu hiçbir şeeyy. çook şükür kist yokmuş, bebek de yok. ama hala adett de yok. hayırlısını istemek lazım...
canım hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.hepimiz aynı dertten burdayız sen daha başindasın 2aylık denemen bence şimdiden stres yapma kafanı cok takma olcagı varsada olmuyor cok zor inanki bende aynı durumun içindeyim hergün birşeyler incelemeye calışıyorum eşim kızıyor artık rahat ol diyor incelemekten vaz gec diyor aklından cıkar oluruna bırak diyor gelde bırak onlar kadar sakın yapımız yok birde evde yapacak işte yok takıp inceleyip duruyoruz inanki bu bizim için hiç ii degil ama allahtan böyle site varda arkadaşimizda acmişda bir nevi rahatlıyoruz o arkadaşaımızada ayrıca teşekkür hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun bekledigimiz gün elbet birgün gelecek sabredelimmmminşallah tek temen bu
canım hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.hepimiz aynı dertten burdayız sen daha başindasın 2aylık denemen bence şimdiden stres yapma kafanı cok takma olcagı varsada olmuyor cok zor inanki bende aynı durumun içindeyim hergün birşeyler incelemeye calışıyorum eşim kızıyor artık rahat ol diyor incelemekten vaz gec diyor aklından cıkar oluruna bırak diyor gelde bırak onlar kadar sakın yapımız yok birde evde yapacak işte yok takıp inceleyip duruyoruz inanki bu bizim için hiç ii degil ama allahtan böyle site varda arkadaşimizda acmişda bir nevi rahatlıyoruz o arkadaşaımızada ayrıca teşekkür hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun bekledigimiz gün elbet birgün gelecek sabredelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?