- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.741
merhaba canım.bende topiğe yeni geldim.uyggun gördüm kendime.3 tane düşüğüm var.bu ay korunmayı bırakıp tekrar bebiş dşünüoruz.ama benimde aksamayan adet im bu ay gelmedi.henüz 2 gün geçti ama belirtide yok.kafayı taktım ya gelmicek gibi.senin gibi test yaptım.korunmamıza rağmen belki bişi vardır die.ama yok.
adetin söksün die bişi yapıomusun canım.yada yapmayı düşünüomusun.
benide listenize yazarmısınız arkadaşlar
jarnana bebeğin günlüğü çok güzelmiş gerçekten.paylaşımın için teşekkürler, bayağı güldüm. akşam eşime de okutayım ben bunu..
kızlar işten gelirken test aldım 2.çizgi çok silik ama sanırım dualarım kabul oldu:)sabah tekrar yapacam daha 10 dakika oldu öğreneli hemen haber verdim.......
çokkkk mutluyummmm
kızlar işten gelirken test aldım 2.çizgi çok silik ama sanırım dualarım kabul oldu:)sabah tekrar yapacam daha 10 dakika oldu öğreneli hemen haber verdim.......
çokkkk mutluyummmm
merhaba canım.bende topiğe yeni geldim.uyggun gördüm kendime.3 tane düşüğüm var.bu ay korunmayı bırakıp tekrar bebiş dşünüoruz.ama benimde aksamayan adet im bu ay gelmedi.henüz 2 gün geçti ama belirtide yok.kafayı taktım ya gelmicek gibi.senin gibi test yaptım.korunmamıza rağmen belki bişi vardır die.ama yok.
adetin söksün die bişi yapıomusun canım.yada yapmayı düşünüomusun.
benide listenize yazarmısınız arkadaşlar
Kullanım alanları: Hayıt meyvesi, hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştirir; bu etkinlikte progesteron işlevinin uyarılması ve normalleştirilmesi başta gelir. Bu özellik sayesinde, adet kanamalarını düzenleyen hipofiz bezinin işlevi etkilenebiliyor. Meyve ayrıca doğurganlığı da arttırabiliyor. Görünüşe göre bedende birbirinin aksi etkinlikleri başlatabildiğine göre, hayıtın amphoterik ilaçlar sınıfına girdiği söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyak olduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da oldukça başarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabilir yani. Hayıt öncelikle, dişi cinsel sistemin hormon dengesini düzenleyici olarak kendini kanıtlamıştır ve bu nedenle, hormon işlevlerinden kaynaklanan, ağrılı adet görme, aşırı kıllanma ve benzeri düzensizliklerle ilgili rahatsızlıklara karşı başarıyla kullanılabilir.
Özellikle menopoz dönemi başlangıcındaki rahatsız edici belirtilere karşı çok değerli yardımlar sağlayabilir. Doğum kontrol hapına son verildikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesi, anti-androjen özelliklere sahiptir ve androjen hormonlarının etkisini azaltabilir. Adet dönemiyle ilgili, migren veya akne gibi rahatsızlıklar da hayıt meyvesiyle tedavi edilebiliyor. Ayrıca, bitki anne sütünün arttırılması için de kullanılıyor. Östrojen ve progesteron hormonlarının yetersizliğine karşı da hayıt yardımcı olabilir. Ayrıca depresyon ve cinsel iktidarsızlık durumlarında kullanılır. Uyarı: Yüksek dozajda hayıt meyvesi, yüzeysel karıncalanma duygusuna yol açabilir. Gebelik sürecinde kullanılmaması herhalde doğru olur.
Kullanım biçimleri: Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendirildikten sonra süzülür.
ALINTIDIR
(168.sayfada paylaşmıştım arkadaşlarında düzensiz olduğu için senin içinde tekrar ekledim miraycım yardımcı olabilmiştir umarım.havayla temas etmemesi gerekliymiş ağzı kapalı olarak demlenecek)
jarnana ben hayır tohumu aldırdım bugün eşime. ne zman kullanmaya başlasam acaba? yarından itibaren dr. un verdiği protestana başlayacağım. adet olunca mı kullansam karar veremedim canım??bilmiyorumkismile
hoşgeldin aramıza cicekcim ekliyorum listeye hemenopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım... Düşüklerin sebebi neydi? canım Allah inş. en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bebiş verir.
canım benim 5 gün geçmişti. dr.a gittim. kan testi yaptı, ultrasonla baktı bişey yok ama. protestan diye bi ilaç verdi. 5 kullan, bittikten sonra 5 gün içinde adet olurmuşum. bebek varsa da besler zararı olmaz diye de belirtti. benim şimdi 8 gün geçti. yarın ilacı kullanmaya başlayacam. bi de bugün eşime hayır tohumu aldırdım. ne zaman kullanmaya başlasam diye düşünüyorum. benim de adetim hiç gecikmemişti daha önce. Allah hayırlısını versin. Daha önce 2 defa kist olmuştu. Allah'tan kist yokmuş.
7 aylık evliyim daha hiç bu sabahki kadar mutlu uyandıgımı hatırlamıyorum..bende anne olacam çok müthiş bir duygu allah hepimize nasip etsin inanın topiğin ilk sayfasındaki o listedeki herkesi hamile görmeyi okadar çok istiyorumki bu acaip bişey bu bile insana moral veriyor allah benim duamı kabul etti hepinizinkide eder inşallah..burdaki herkesle inşallah en kısa zamanda isim arayaşına cinsiyet heyecanına düşecegimiz günler gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?