2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin aramıza cicekcim ekliyorum listeye hemenopuyorumnanaktan

Kullanım alanları: Hayıt meyvesi, hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştirir; bu etkinlikte progesteron işlevinin uyarılması ve normalleştirilmesi başta gelir. Bu özellik sayesinde, adet kanamalarını düzenleyen hipofiz bezinin işlevi etkilenebiliyor. Meyve ayrıca doğurganlığı da arttırabiliyor. Görünüşe göre bedende birbirinin aksi etkinlikleri başlatabildiğine göre, hayıtın amphoterik ilaçlar sınıfına girdiği söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyak olduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da oldukça başarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabilir yani. Hayıt öncelikle, dişi cinsel sistemin hormon dengesini düzenleyici olarak kendini kanıtlamıştır ve bu nedenle, hormon işlevlerinden kaynaklanan, ağrılı adet görme, aşırı kıllanma ve benzeri düzensizliklerle ilgili rahatsızlıklara karşı başarıyla kullanılabilir.
Özellikle menopoz dönemi başlangıcındaki rahatsız edici belirtilere karşı çok değerli yardımlar sağlayabilir. Doğum kontrol hapına son verildikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesi, anti-androjen özelliklere sahiptir ve androjen hormonlarının etkisini azaltabilir. Adet dönemiyle ilgili, migren veya akne gibi rahatsızlıklar da hayıt meyvesiyle tedavi edilebiliyor. Ayrıca, bitki anne sütünün arttırılması için de kullanılıyor. Östrojen ve progesteron hormonlarının yetersizliğine karşı da hayıt yardımcı olabilir. Ayrıca depresyon ve cinsel iktidarsızlık durumlarında kullanılır. Uyarı: Yüksek dozajda hayıt meyvesi, yüzeysel karıncalanma duygusuna yol açabilir. Gebelik sürecinde kullanılmaması herhalde doğru olur.
Kullanım biçimleri: Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendirildikten sonra süzülür.
ALINTIDIR

(168.sayfada paylaşmıştım arkadaşlarında düzensiz olduğu için senin içinde tekrar ekledim miraycım yardımcı olabilmiştir umarım.havayla temas etmemesi gerekliymiş ağzı kapalı olarak demlenecek)

kızlar işten gelirken test aldım 2.çizgi çok silik ama sanırım dualarım kabul oldu:)sabah tekrar yapacam daha 10 dakika oldu öğreneli hemen haber verdim.......
çokkkk mutluyummmm

hayırlı olsun canım.:teytey: Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bebiş versin.Allah hayırlısıyla bize de versin inş. bize de dua eder misin?canım kaç gün geçmişti günün?

hoşgeldin canım... Düşüklerin sebebi neydi? canım Allah inş. en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bebiş verir.
canım benim 5 gün geçmişti. dr.a gittim. kan testi yaptı, ultrasonla baktı bişey yok ama. protestan diye bi ilaç verdi. 5 kullan, bittikten sonra 5 gün içinde adet olurmuşum. bebek varsa da besler zararı olmaz diye de belirtti. benim şimdi 8 gün geçti. yarın ilacı kullanmaya başlayacam. bi de bugün eşime hayır tohumu aldırdım. ne zaman kullanmaya başlasam diye düşünüyorum. benim de adetim hiç gecikmemişti daha önce. Allah hayırlısını versin. Daha önce 2 defa kist olmuştu. Allah'tan kist yokmuş.

Son düzenleme:

jarnana ben hayır tohumu aldırdım bugün eşime. ne zman kullanmaya başlasam acaba? yarından itibaren dr. un verdiği protestana başlayacağım. adet olunca mı kullansam karar veremedim canım??bilmiyorumkismile

bi de ilacın ismi ile buradaki hormonun ismi aynı. ben acaba bu hormondan mı alıyorum hapla. protestan-progesteron??

jarnana ben hayır tohumu aldırdım bugün eşime. ne zman kullanmaya başlasam acaba? yarından itibaren dr. un verdiği protestana başlayacağım. adet olunca mı kullansam karar veremedim canım??bilmiyorumkismile

sen önce başla artık bu ilaca ki adetinde 3 yada 4gün içinde gelsin ilaç bittikten sonra.birde bu hayıtı 3ay kullanmak gerekliymiş ancak ozaman sonuç elde ediliyormuş sen ilaçla adet olmak istemiyorsan bitkilerde var civanperçemi mesela ama ilaçla olmanı tavsiye ederim hem bir zararı yok opuyorumnanaktan

aleyna34 cÜm nerelerdesın ablacım umarım ıyısındır...angelyaso sen nasıl oldun haberdar edecektın bugÜn beklıyorum haberını!!!!

Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü

5 Ekim: Bugün var
edildim. Buradayim. Varim. Müthis bir duygu bu.
Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim.
Varim ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok
ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve
baharda çiçekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kimildamam mümkün degil. Annem henüz
farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip
gelen simsicak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin
kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem
için güzel bir sürpriz olacagim.

23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye
basladi.
Dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu
yerler dudagim damagim oluyor. Düsünün bir yil sonra bu elin
dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagimdan ve
dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne
duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gülecegim.
Kimilerine göre hâlâ daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve
gülücükler sunacak dudaklarim da olmak üzere ya. Hem sonra bir
ekmek kirintisi ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle
degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. Içimde tatli bir kipirti basladi.
Artik bir kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca böyle
atip duracak.
Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki
gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini
bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gün biraz daha
büyüyorum. Kollarim ve bacaklarim da biçimlenmeye basladi. Hele
bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim. Su
ayaklarim da tamamlansin da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz.
Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük
seyler. Aman Allah'im parmaklarim da çikmaya basladi. Bunlarla
çiçek toplayacagim, annemin elini tutacagim, kalem tutacagim.
Belki de güzel bir siir yazacagim. Annecigim, orada misin?
Ellerimi ellerinin
arasina koymak için sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu
ögrendi.. Yasasin! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni.
Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun
annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kiz
oldugumun farkinda
degiller. Onlara sürpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi. Artik iki güzel gözüm, bir
küçük burnum, dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba.

13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum. Etrafim çok karanlik ama
olsun. Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir süre sonra
gün isigini görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim.
Rüyamda gördüm. Dünyada gökkusagi diye bir sey varmis.. Onu çok
merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yüzünüzü de görecegim.
Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gülüsecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin
kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen
duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne
kadar tatli. Hiç duymadigim bir sey bu. Güzel ve saglikli bir kiz
olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yüzüne bakacagim, o tatli sesini
dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen
de beni özlüyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Çok
seveceksin,
degil mi?

28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz
bakiyor böyle... Sen aci çekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti...
Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim.
Yüzümde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yüzümü parçaliyorlar...
Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu çekiyorlar anne. Canim yaniyor
anne... Anne. Ayaklarimi parçaliyor bu sey anne... Beni sana
baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbimi parçaliyorlar.
Annecigim. Anne. Anne. An.

Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi. Geçmis olsun

ALINTIDIR

8 haftalıkken kalpleri duruo canım
bende biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüorum canım.ama stresle alaklı olduğunu düşünüorum.senin ilk önce ilacını kullanman daha doğru.bebiş olsa şimdiye kadar testte çıkmazmıydı canım.şu an aynı durumdayız.inşallah oluruz da rahatlarız .kistinde yok çok şükür o çok önmeli.bende şimdiye kadar kistte olmadı.kafam karıştı iyice

7 aylık evliyim daha hiç bu sabahki kadar mutlu uyandıgımı hatırlamıyorum..bende anne olacam çok müthiş bir duygu allah hepimize nasip etsin inanın topiğin ilk sayfasındaki o listedeki herkesi hamile görmeyi okadar çok istiyorumki bu acaip bişey bu bile insana moral veriyor allah benim duamı kabul etti hepinizinkide eder inşallah..burdaki herkesle inşallah en kısa zamanda isim arayaşına cinsiyet heyecanına düşecegimiz günler gelir..

mutluluğun daim olsun güzel anne adayı amin inşallah dualarımız kabul olur.sen kendine dikkat et her bitki çayı içilmiyor onlara dikkat et kimsenin sözüne bakma doktorunla irtibat halinde ol folik asitini ihmal etme sağlıkla kucağına alman dileğiyle a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…