2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

cnm
ben de cok duygulandım...

Allah herkesın gonlune gore versın....

jarnana, bilmiyorum hala liste var mi, tutuyor musunuz ama bugun kirmizilarim geldi:)
ondan yeni tarihim 8 subat, artik kismet o zamana ise olsun diyorum..

Bu arada nerden buldun bu yaziyi, cok dokundu ya Allah kimseye gostermesin.

jarnana, bilmiyorum hala liste var mi, tutuyor musunuz ama bugun kirmizilarim geldi:)
ondan yeni tarihim 8 subat, artik kismet o zamana ise olsun diyorum..

Bu arada nerden buldun bu yaziyi, cok dokundu ya Allah kimseye gostermesin.

tabiki tutuyoruz canım ilk sayfada keşke ismini yazdıran herkes gelip bildirsede düzeltsem ekliyorum yeni tarihini umarım gelmez şubata meleğin geliverir.geri sayfalardada komik günlük var onlarıda oku istersen öpüyorum.

yok canım . 5 aylık evliyim ben . geçen ay bıraktık korunmayı . bekliyoruz bakalım en hayırlı zamanda olur inşalla. sen tedavi görüyorsun sanırım di mi?

anladım canım inşallah rast gider işiniz. sen bide yurtdışındasın inşallah çabucak gelir bebişin de arkadaş olur sana.

bende öyle eşime sardım valla geldiğinden beri burnundan geldi benim yüzümden ama elimde değil duvarlar üstüme geliyor sanki

bende aynen öyle buay ovulasyon testı uyguladım çift çizgiyi 2gün çok net gördüm sonra kayboldu neyse o günleri değerlendirdik bügün adet günümdü sabah test yaptım negatif tabı moral sıfır oldu gün içinde bikaç damla kahverengi leke belimde feci bir ağrı ama hala adet olmadım heray bu durum benı bıtırıyo artık offff dıyecek bişey yok allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…