2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

yerleşme kanaması olmasın canım ya yeniyse testte çıkmayabilir???

çok iyi bilmiyorum ama o kahverengi lekeler hamilelik belirtisi değil mi? 1-2 gün bekle tekrar yap bence umarım güzel haberler verirsin.

inşallah öyledir kızlar ama bilmıyorum böyle olunca hiçbişey gözüme görünmüyo herşeyden vazgeçiyorum desteğiniz için sağolun kızlar inşallah allah hepimize nasip etsin

bencede hamilelik belirtisi yerleşme kanaması o şekilde oluyor diye biliyorum bekliyoruz müjdeli haberini sen canını sıkma gönlünü ferah tut

bencede hamilelik belirtisi yerleşme kanaması o şekilde oluyor diye biliyorum bekliyoruz müjdeli haberini sen canını sıkma gönlünü ferah tut

sağol canım valla çok streslıyım evde tabak bardak ne varsa kırmak istiyorum kocamda dayanamadı artık gitti yattı beni yanlız bırakmayııııııııııııııııııııııııııınnnn

yaa kızlar bizim topicte daha önce bahsi geçmişti bende burda 2008 den kalma bir başlık buldum bu konuda "karbonatla gebelik testi" bi çok hamile kişide doğru çıkmış bazılarında da yanlış çıkmış ama deneyeyim dedim. 2 ay önce de denemiştim karbonat dibe çökmüştü bugün yine denedim plastik bardağa 2 parmak kadar idrar yaptım ve içine yarım tatlı kaşığı karbonat attım. Bu sefer resmen bira gibi köpürdü... 1 parmak köpük birikti üstünde idrarın.heyecan yaptım tabi ama bizim topicte yanlış sonuç alanlar olmuş pekte heveslenmiyorum...
Müsaitseniz sizde dener misiniz?

kaç günün geçmişti güzelim senin?

kaç günün geçmişti güzelim senin?

benim daha günüm geçmedi... ben bu ay klomen kullandım ve ayın 5inde sabah 11 de çatlatma vuruldum. 5'ini de sayarsam 8 gün oldu iğneyi olalı. şimdilik beklemedeyim... 9 gün sonra falan kanda baktırmayı düşünüyordum ama bu olay düştü aklıma :)

rahat ol. Hayırlısı ne zamansa o zaman. Geç dizileri izle:) o gelir geleceği zaman.

izliyorum canım bütün dizileri hemde ama onlardada bebek meselesi geçtığı zaman hadiiiiiiiiiiii al baştan .bide şöyle bikere yatıp hamıle kalmıyolarmı allahııııııııııııııım dizi falan seyretmekte iyi gelmıyo neyse bikaç güne geçer heray rutın 2 3 gün oluyo böyle yınede sağol canım

ilk kez duyuyorum ohaoldumsmile
hangisi hamile oldugunu gösteriyo köpurmesi mi bilmiyorumkismile

ilk kez duyuyorum ohaoldumsmile
hangisi hamile oldugunu gösteriyo köpurmesi mi bilmiyorumkismile

evet direkt dibe çöküp kalırsa negatif köpürürse pozitif'miş. Bazı kişilerde doğru sonuç vermiş bazılarındada köpürmesine rağmen negatif çıkmış... bilemiyorum... tabii bu gibi şeyler halk arasında kesinliği net olmayan şeyler.

evde soda olsaydı denerdim. kabartma tozu olmaz mı?:1rolleyes:

merhaba kızlar
bende aranıza katılabilirmiyim
bu ay itibari ile bende korunmuyorum
adet tarihim 6 şubat bakalım hayırlısı
allah herkezin gönlüne göre versin kızlar hayırlısını nasip eylesin

ben protestan kullanmaya başladım dün. uykum geliyor galiba ilaçtan.. bi de sağ tarafımda arada batma oluyorr. galiba yakın bi zamanda hasta olabileceğim...

merhaba kızlar
bende aranıza katılabilirmiyim
bu ay itibari ile bende korunmuyorum
adet tarihim 6 şubat bakalım hayırlısı
allah herkezin gönlüne göre versin kızlar hayırlısını nasip eylesin

hoşgeldin canım.. Allah en yakında zamanda bebişini verir inş.

dün sabah başladım canım.. adet olunca hayıta başlayacağım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…