- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.781
bende aynen öyle buay ovulasyon testı uyguladım çift çizgiyi 2gün çok net gördüm sonra kayboldu neyse o günleri değerlendirdik bügün adet günümdü sabah test yaptım negatif tabı moral sıfır oldu gün içinde bikaç damla kahverengi leke belimde feci bir ağrı ama hala adet olmadım heray bu durum benı bıtırıyo artık offff dıyecek bişey yok allah herşeyin hayırlısını versin
bencede hamilelik belirtisi yerleşme kanaması o şekilde oluyor diye biliyorum bekliyoruz müjdeli haberini sen canını sıkma gönlünü ferah tut
sağol canım valla çok streslıyım evde tabak bardak ne varsa kırmak istiyorum kocamda dayanamadı artık gitti yattı beni yanlız bırakmayııııııııııııııııııııııııııınnnn
rahat ol. hayırlısı ne zamansa o zaman. geç dizileri izle:) o gelir geleceği zaman.
yaa kızlar bizim topicte daha önce bahsi geçmişti bende burda 2008 den kalma bir başlık buldum bu konuda "karbonatla gebelik testi" bi çok hamile kişide doğru çıkmış bazılarında da yanlış çıkmış ama deneyeyim dedim. 2 ay önce de denemiştim karbonat dibe çökmüştü bugün yine denedim plastik bardağa 2 parmak kadar idrar yaptım ve içine yarım tatlı kaşığı karbonat attım. Bu sefer resmen bira gibi köpürdü... 1 parmak köpük birikti üstünde idrarın.heyecan yaptım tabi ama bizim topicte yanlış sonuç alanlar olmuş pekte heveslenmiyorum...
Müsaitseniz sizde dener misiniz?
kaç günün geçmişti güzelim senin?
rahat ol. Hayırlısı ne zamansa o zaman. Geç dizileri izle:) o gelir geleceği zaman.
yaa kızlar bizim topicte daha önce bahsi geçmişti bende burda 2008 den kalma bir başlık buldum bu konuda "karbonatla gebelik testi" bi çok hamile kişide doğru çıkmış bazılarında da yanlış çıkmış ama deneyeyim dedim. 2 ay önce de denemiştim karbonat dibe çökmüştü bugün yine denedim plastik bardağa 2 parmak kadar idrar yaptım ve içine yarım tatlı kaşığı karbonat attım. Bu sefer resmen bira gibi köpürdü... 1 parmak köpük birikti üstünde idrarın.heyecan yaptım tabi ama bizim topicte yanlış sonuç alanlar olmuş pekte heveslenmiyorum...
Müsaitseniz sizde dener misiniz?
ilk kez duyuyorum ohaoldumsmile
hangisi hamile oldugunu gösteriyo köpurmesi mi bilmiyorumkismile
evet direkt dibe çöküp kalırsa negatif köpürürse pozitif'miş. Bazı kişilerde doğru sonuç vermiş bazılarındada köpürmesine rağmen negatif çıkmış... bilemiyorum... tabii bu gibi şeyler halk arasında kesinliği net olmayan şeyler.
merhaba kızlar
bende aranıza katılabilirmiyim
bu ay itibari ile bende korunmuyorum
adet tarihim 6 şubat bakalım hayırlısı
allah herkezin gönlüne göre versin kızlar hayırlısını nasip eylesin
hoşgeldin canım.. Allah en yakında zamanda bebişini verir inş.
sen önce başla artık bu ilaca ki adetinde 3 yada 4gün içinde gelsin ilaç bittikten sonra.birde bu hayıtı 3ay kullanmak gerekliymiş ancak ozaman sonuç elde ediliyormuş sen ilaçla adet olmak istemiyorsan bitkilerde var civanperçemi mesela ama ilaçla olmanı tavsiye ederim hem bir zararı yok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?