2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ben protestan kullanmaya başladım dün. uykum geliyor galiba ilaçtan.. bi de sağ tarafımda arada batma oluyorr. galiba yakın bi zamanda hasta olabileceğim...

canım progestan baş dönmesi yapıyor fazlasıyla. ben ilacı aldıktan sonraki 1 saat içerisinde baş dönmem başlıyor.gözlerimi bir noktada sabitleyemiyor gibi oluyorum. kafam ağır geliyo. fakat yine 1 saat içinde hafifleyerek yok oluyor bu durum.

canım benim heyecanını anlıyorum ama yapma böyle şeyler yada yap ama güvenme eğlence olsun diye yap ben okumuştum yapanları biliyorum yani ama bunlara takma kafanı adetin gecikmesin hem bence 1hafta kalmış ve senin müjdeli haberini alacakmışız gibi geliyorhihoyyyt

neva_ ne güzel seni dizi izlemeye davet etmiş sende benim gibi onlara bile sinir oluyorsun adı üstünde dizi film öyle bir kereden hamile kalınmıyor valla bu devirde herkes tedavi görüyor kk ye üye olduğumdan beri neler okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun:enbuyukkk:

jarmana naber canım nasılsınopuyorumnanaktan

hayat dizilerdeki gibi olsaydııııı ooooooooo oooooooooooooooo alsanaalsanasmile
geçen aşk ve ceza dizisini izledi kadın hiç tanımadığı birinden bi gecede hamile kaldı kaydirigubbakcemile3hemde ne ayak kaldırdı bizim gibi nede gün belirledi kaydirigubbakcemile3
bizim yapmadığımız şey kalmadı amuda kalkıcaz yakında ama yok işte
şu işin sırrını bizede versler yaaaaaa :lepi:
ya da yönetmenleri arıycam ne olur bi gecede milleti hamile bıraktırmatın bizim gibilerin psikolojisi bozuluyo dicem sırnaşık şey

ii tatlım ne olsun reglimi bekliyorum ama gelmek bilmedi bugün 14 gün nerdeyse 2 reglim gelecekti geçmeseydi senağlama
yarın veya cuma başka doktora gidicem bakalım bide onun görüşlerini alayımm
postu orayada serelim :roflol:

iyilik be ne olsun güzelim ya sorma dizilerde şimdi hamile furyası başladı moda oldu hemencikte kalıyorlar bir tek melekler korusundaki bi kız çatlatma iğnesi oldu bir o çabalıyor kalmak için zemuszemus

heeeee evetttt o da fesatlığına kalmak istiyo zatennn :umursamaz:
bi de geniş ailedeki çiftin çocuğu olmuyoo parmakla sayılcak kadar az lar baksana kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım inşallah şifa olur dün gece yatarken bende soğan kürünü yapayım dedim halen midem ağrıyor bakalım bu gece içebilecekmiyim olumunekankayizsmile

canım bende geçen ay soğan suyu yaptım bi hafta iğrenççççççççççç gerçekten sonra duyduğum kötü şeyler yüzünden bıraktım
zaten reglimin gecikmeside o yüzdenmi diey düşünüyorum bilmiyorumkismile

canım bizim bi komşuda zayıflamak için yapmış soğan suyunu kadın hastanelik olmuş doktor kızmış böle şeler yapılırmı soğanın suyu mide için acayip zararlıymış
kadın mide spazmı geçirmiş nelr çekmiş
bende bunu duydun vazgeçtim tabi herkese anlatamıyosun bunu hemen karşı atağa geçiyolar
seninde miden ağrıdysa içme derim lmaz:

stresten gecikmiştir be canım ekim ayında benim 25gün gecikmişti stresten dedi doktorum.evet çok kötü ama ne yapayım 5gün bari içebilsem kötü şeyler nelermiş ya??

evet banada doktorum stresden dedi canımcım ilaç bile vermedi işte glokfene başlattı
evde iki tane farlutal vardı bende bugün onu içtim napayım kendi kendine geleceği yok alsanaalsanasmile

karşı atağa geçilcek birşey yok ya mide rahatsızlığı olanlar bencede içmemeli içmem bende artık zaten benim midem bulanıyor sürekli ve şişkinlik oluyor ağrıyor birde bu soğan kürü mahvetmesin sağol arkadaşım kaydirigubbakcemile5

evet banada doktorum stresden dedi canımcım ilaç bile vermedi işte glokfene başlattı
evde iki tane farlutal vardı bende bugün onu içtim napayım kendi kendine geleceği yok alsanaalsanasmile

aaa bana duphaston vermişti bıraktıktan 3gün sonra regli olmuştum hem söktürücüymüş o hemde düşüğü engelleyici sana niye vermediki söktürücü hayret doğrusu hayıt iç yada papatya çayı iç iyi geliyormuş

canım ben regl gecikmesi yüzünden 7 8 ay duphaston kullandım o ilacı çoookkkk ii bilirim
ama kaç aydır ilaç kullanmadan düzenli oluyodum (yani tiroidim düzeldiğindne beri)doktorumda bu ay çok stres yaşamışsın ondan gecikmiştir dedi çok ilaç kullanmanı istemiyorum dedi işteee bölee canım
evet bende ada çayı felan içiyorum eşimede söledim nöbet çıkışı bana civanperçemi al dedim tabi aktarlar kapatmadan yetişirse boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…