- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.801
ben protestan kullanmaya başladım dün. uykum geliyor galiba ilaçtan.. bi de sağ tarafımda arada batma oluyorr. galiba yakın bi zamanda hasta olabileceğim...
merhaba kızlar
bende aranıza katılabilirmiyim
bu ay itibari ile bende korunmuyorum
adet tarihim 6 şubat bakalım hayırlısı
allah herkezin gönlüne göre versin kızlar hayırlısını nasip eylesin
dün sabah başladım canım.. adet olunca hayıta başlayacağım artık..
evet direkt dibe çöküp kalırsa negatif köpürürse pozitif'miş. Bazı kişilerde doğru sonuç vermiş bazılarındada köpürmesine rağmen negatif çıkmış... bilemiyorum... tabii bu gibi şeyler halk arasında kesinliği net olmayan şeyler.
izliyorum canım bütün dizileri hemde ama onlardada bebek meselesi geçtığı zaman hadiiiiiiiiiiii al baştan .bide şöyle bikere yatıp hamıle kalmıyolarmı allahııııııııııııııım dizi falan seyretmekte iyi gelmıyo neyse bikaç güne geçer heray rutın 2 3 gün oluyo böyle yınede sağol canım
ii tatlım ne olsun reglimi bekliyorum ama gelmek bilmedi bugün 14 gün nerdeyse 2 reglim gelecekti geçmeseydi senağlama
yarın veya cuma başka doktora gidicem bakalım bide onun görüşlerini alayımm
postu orayada serelim :roflol:
canım bizim bi komşuda zayıflamak için yapmış soğan suyunu kadın hastanelik olmuş doktor kızmış böle şeler yapılırmı soğanın suyu mide için acayip zararlıymış
kadın mide spazmı geçirmiş nelr çekmiş
bende bunu duydun vazgeçtim tabi herkese anlatamıyosun bunu hemen karşı atağa geçiyolar
seninde miden ağrıdysa içme derimlmaz:
evet banada doktorum stresden dedi canımcım ilaç bile vermedi işte glokfene başlattı
evde iki tane farlutal vardı bende bugün onu içtim napayım kendi kendine geleceği yok alsanaalsanasmile
rica ederim datlummm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?