2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

umarım yetişir civanperçemide çok iyiymiş evet gelir hemen adetin adaçayını bende ovulasyon gününe kadar aklıma gelirse içiyorum 1 yada 2kez tadını seviyorum hem çok rahat uyuyorum :hulya:

slm arkadaşlar jarnana sogan suyunu sadece akşammı içiyorsun
sabah akşam olması gerekmiyormu ben de bi ara yaptım yarıda bıraktım onu aynı saatlerde yapacaksın canım 14gün boyunca
adetinin ilk gününden başlaman lazım

bende arad içiyorum onu ama hiç rahat uyuttuğunu faretmedim nedense bilmiyorumkismile
ben şeker felan koymuyorum bazen bal kouyuyorum ben pek sevmiyom ama işte içiyom

adetin bitiminden 7gün sonra başlanılıyor iyice araştırdım çünkü evet sabah akşam aç karnına ama ben aç karnına içemem diye öyle gece yapıp içtim güzelim sen bana bakma benim midem çok hassas ve problemliolumunekankayizsmile

mide agrısını hiç sorma ben yıllarca öldüm dirildim genetik şükürler olsun burda özel doruk tıp merkezine gititm orda endeskopi cektirdim gasrit cıkti 3bir arada bir ilaç var şu an aklıma gelmiyor adı 14 gün boyunca onu kullandım ondan sonrada 1 aylık bir ilaç verdi o ilaçın yarısını kullandım hepsini kullanmam gerekiyordu ama ben bıraktım şükürler olsun o günden beri tık yok allah razı olsun doktorumdan mide belasından kurtuldum inşallah daha agırmaz

kızlar son iki gündür müthiş kasık ağrılarım var reglime çok var daha 28 ocak gibi bekliyordum nedendir

benim de bir uykumu getiriyor sormaa. bi yerde uyuyup kalacam diye de korkuyorum ayy.. bugün 2. günüm. 3 gün kaldı bi bitse bu işkence diyorummm artıkk...:1closedeyes:

hadi bakalım inşallah şifa olur ilacı bıraktıktan sonra başlar adetin 3gün yada 1hafta içinde özledim seni dün yoktunopuyorumnanaktan

valla ben de özledim canım.. bugün hevesle geldim kimse yokk. bu ilaç çook uykumu getiriyorr. erkenden uyudum dün. bugün uyumam inş. biraz sohbet ederiz ..kaydirigubbakcemile5

benim de bir uykumu getiriyor sormaa. bi yerde uyuyup kalacam diye de korkuyorum ayy.. bugün 2. günüm. 3 gün kaldı bi bitse bu işkence diyorummm artıkk...:1closedeyes:

o kadar uyku neden yapıyor acaba ya bana duphaston yapmamıştı hiç ilaç bittikten 3gün sonrada regl olmuştum hoşgeldin bu arada nasılsın?

o kadar uyku neden yapıyor acaba ya bana duphaston yapmamıştı hiç ilaç bittikten 3gün sonrada regl olmuştum hoşgeldin bu arada nasılsın?

hoşbulduk canım. sen de hoşgeldin.. dr. da bana ilaç bittikten 5 gün içinde bekle adetini dedi. ilacı kullanırken de gelebilirmiş. yaa artık bi gelseydii. insan stres oluyorr valla. etrafa da yansıtıyorumm galibaa.. sen nasılsın canım ? ne yapıyorsunn??olumunekankayizsmile

jarnana dualar yazılmıştı eski sayfalara sen mi yazmıştın?? ben adet olmadan başlayayım demiştim. not alma fırsatım olmamıştııı....şimdi yazayım onları ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…