- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.821
canım ben regl gecikmesi yüzünden 7 8 ay duphaston kullandım o ilacı çoookkkk ii bilirim
ama kaç aydır ilaç kullanmadan düzenli oluyodum (yani tiroidim düzeldiğindne beri)doktorumda bu ay çok stres yaşamışsın ondan gecikmiştir dedi çok ilaç kullanmanı istemiyorum dedi işteee bölee canım
evet bende ada çayı felan içiyorum eşimede söledim nöbet çıkışı bana civanperçemi al dedim tabi aktarlar kapatmadan yetişirse boshayallersmile
slm arkadaşlar jarnana sogan suyunu sadece akşammı içiyorsun
sabah akşam olması gerekmiyormu ben de bi ara yaptım yarıda bıraktım onu aynı saatlerde yapacaksın canım 14gün boyunca
adetinin ilk gününden başlaman lazım
kızlar son iki gündür müthiş kasık ağrılarım var reglime çok var daha 28 ocak gibi bekliyordum nedendir
canım progestan baş dönmesi yapıyor fazlasıyla. ben ilacı aldıktan sonraki 1 saat içerisinde baş dönmem başlıyor.gözlerimi bir noktada sabitleyemiyor gibi oluyorum. kafam ağır geliyo. fakat yine 1 saat içinde hafifleyerek yok oluyor bu durum.
hadi bakalım inşallah şifa olur ilacı bıraktıktan sonra başlar adetin 3gün yada 1hafta içinde özledim seni dün yoktunopuyorumnanaktan
selam gynshnky?? nasılsın canım??
slm canım sayfa açıktı ama ben tv ye dalmışım... eşimi bekliyorum daha çıkamadı işyerinden...
benim de bir uykumu getiriyor sormaa. bi yerde uyuyup kalacam diye de korkuyorum ayy.. bugün 2. günüm. 3 gün kaldı bi bitse bu işkence diyorummm artıkk...:1closedeyes:
o kadar uyku neden yapıyor acaba ya bana duphaston yapmamıştı hiç ilaç bittikten 3gün sonrada regl olmuştum hoşgeldin bu arada nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?