2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bere örmeye çalışıyorum:hulya: evet insan stres oluyor gelmedikçe ya gelincede ayrı bir stres kadınlık zor zanaat yakaydirigubbakcemile2

Selam kızlar topiğiniz hayrlı olsun bende beklemedeyim bu ay klomen kullandım ve dün bitti ovülasyon dönemim şimdi Ocak 25 bekleyeceğim inşallah bu defa meleğim gelmiştir..

jarnana dualar yazılmıştı eski sayfalara sen mi yazmıştın?? ben adet olmadan başlayayım demiştim. not alma fırsatım olmamıştııı....şimdi yazayım onları ben..

evet ben yazmıştım ama meryem suresini araştırdığıma göre asla fakirlik yüzü görmez diyor yani evlat sahibi olmakla bir ilgisi yok sanırım onu okuma daha raştırıcam ama hergün 707 kez Ya Varis ve al i imran suresinin 38.ayeti evlat sahibi olmak için hz.zekeriyanın duasıda öyle yaz bakalım

hoşbuldukkk kızlar.al işte yine dizi yine hamile hemde leyla.... oğuz efendi tek gecede hallettı olayı helal olsun.bende bel ağrısından kıvranıyorum 2gündür dogru düzgün adetde yok bune yaaa doktoramı gitsem yarın???okadar test yap gün say sonuç sıfır jarnana_21 sen yaz canım benı listeye beklenmeyen tarih 11şubat(((

adet oldun mu yani canım? valla düzenli adet olmak ne güzelmiş. benim de bu ay sapıttı. ilaç kullanıyorumm.

dizilerde hamile furyası başladı moda oldu zaten herkes hamile herkes doğuruyor tek gecede hemde:hulya: boşver canım sen bakma dizilerde öyle olduğuna gerçek hayatta olmuyor öyle şeyler artık malesef yazayım inşallah gelmez meleğin geliverir

jarnana dr. ultrasonla baktı ya. 3 tane yumurta var bi dahaki ay için dedi. hatta bi tanesinin yumurtanın içinde yumurta var dedi. yumurtala biz adet olmadan oluyor o zaman.

yessil dün sana yerleşme kanamasıdır dedik ama dinlemedin bence bir test yap yada dr a git çünkü anlattıkların yerleşme kanaması gibi inşallah öyledir:ecrin_bebek:

jarnana dr. ultrasonla baktı ya. 3 tane yumurta var bi dahaki ay için dedi. hatta bi tanesinin yumurtanın içinde yumurta var dedi. yumurtala biz adet olmadan oluyor o zaman.

aaa yumurta içinde yumurta olurmu ya hayret doğrusu evet daha büyürler diğer aya yada çoğalırlar bende şubatta başlıyorum reglimin 3.günü yumurta takibine aralık sonunda gitmiştim ama doğum kontrol hapından sonra başlayalım demişti içemedim ölüyordum yan etkilerinden yani 1ay daha sarktı vardır belki hayır göbüşlerimiz bebişle dolsun kaydirigubbakcemile2

adet oldun mu yani canım? valla düzenli adet olmak ne güzelmiş. benim de bu ay sapıttı. ilaç kullanıyorumm.

valla canm oldum diyorum artık dün bikaç damla kahverengı gelmişti bugünde kahverengi ama biraz daha yoğun heralde yarın tam gelir benım düzenlı oluyo 29 yada 30 gün bugün 30

sen şimdi başka bi hapa mı başladın o zaman? dr. da güldü bana da gösterdi. çift katlı bişey var diğer 2 yumurta normal görünüyordu..

valla canm oldum diyorum artık dün bikaç damla kahverengı gelmişti bugünde kahverengi ama biraz daha yoğun heralde yarın tam gelir benım düzenlı oluyo 29 yada 30 gün bugün 30

benim bi arkdaşımın öyle olmuştu. ilk gün adet olmaya başlamış. 2. 3. gün gelmemiş. dr.a gitmiş hamileymiş. inş. seninki de öyledir. gelmezse yarın dr.a git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…