- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.841
jarnana dualar yazılmıştı eski sayfalara sen mi yazmıştın?? ben adet olmadan başlayayım demiştim. not alma fırsatım olmamıştııı....şimdi yazayım onları ben..
Selam kızlar topiğiniz hayrlı olsun bende beklemedeyim bu ay klomen kullandım ve dün bitti ovülasyon dönemim şimdi Ocak 25 bekleyeceğim inşallah bu defa meleğim gelmiştir..
ben geldim herkeze selammm
hoşbuldukkk kızlar.al işte yine dizi yine hamile hemde leyla.... oğuz efendi tek gecede hallettı olayı helal olsun.bende bel ağrısından kıvranıyorum 2gündür dogru düzgün adetde yok bune yaaa doktoramı gitsem yarın???okadar test yap gün say sonuç sıfır jarnana_21 sen yaz canım benı listeye beklenmeyen tarih 11şubat(((
hoşbuldukkk kızlar.al işte yine dizi yine hamile hemde leyla.... oğuz efendi tek gecede hallettı olayı helal olsun.bende bel ağrısından kıvranıyorum 2gündür dogru düzgün adetde yok bune yaaa doktoramı gitsem yarın???okadar test yap gün say sonuç sıfır jarnana_21 sen yaz canım benı listeye beklenmeyen tarih 11şubat(((
jarnana dr. ultrasonla baktı ya. 3 tane yumurta var bi dahaki ay için dedi. hatta bi tanesinin yumurtanın içinde yumurta var dedi. yumurtala biz adet olmadan oluyor o zaman.
adet oldun mu yani canım? valla düzenli adet olmak ne güzelmiş. benim de bu ay sapıttı. ilaç kullanıyorumm.
aaa yumurta içinde yumurta olurmu ya hayret doğrusu evet daha büyürler diğer aya yada çoğalırlar bende şubatta başlıyorum reglimin 3.günü yumurta takibine aralık sonunda gitmiştim ama doğum kontrol hapından sonra başlayalım demişti içemedim ölüyordum yan etkilerinden yani 1ay daha sarktı vardır belki hayır göbüşlerimiz bebişle dolsun kaydirigubbakcemile2
valla canm oldum diyorum artık dün bikaç damla kahverengı gelmişti bugünde kahverengi ama biraz daha yoğun heralde yarın tam gelir benım düzenlı oluyo 29 yada 30 gün bugün 30
valla canm oldum diyorum artık dün bikaç damla kahverengı gelmişti bugünde kahverengi ama biraz daha yoğun heralde yarın tam gelir benım düzenlı oluyo 29 yada 30 gün bugün 30
slm kisslaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?