2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
sen şimdi başka bi hapa mı başladın o zaman? dr. da güldü bana da gösterdi. çift katlı bişey var diğer 2 yumurta normal görünüyordu..

yok hayır doğum kontrol hapını 5gün kullandım bıraktım başka bir hapta kullanmıyorum ayda 2kez regl olmuş oldum hapı bırakınca 5gün reglim geldi yine daha yeni bitmişken hemde neyse şubatta bakalım yumurta takibine başlıycaz eşimde sperm analizi vericek olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı bakalım. inş. şubat ayında bebişlerimiz gelir..

aman çok nazlılar ya gelsinler artık pembe patiğin yaptığı yanlışlık gerçek olucak inşallah:teytey:

geç olsun da, sağlıklısı hayırlısı olsun canım.. Hakkımızda hayırlı olanı Allah biliyordurr.. ben çıkıyorum canım. yine gelirim uyanırsam tekrarrr...mirmirmirmirgörüşürüzzz.

canım yumurtlama gerçekleşiyordur. adet tarihinle de uyuşuyor. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yaa. değerlendir bu günleriii Şeniz

teşekkürler canım
hmmm güzel o zaman ben kaçtım sırnaşık şey:roflol:

inşallah canım seni preseed kullananlarda görmüştüm preseedi amerikadanmı getirtiyorsun canım problem çıkıyormu? bende almak istiyorum da orda kimse cevap vermemiş sorduğumda

Görmedim orda sorduğunu canım evet amerikadan aldım sipariş verdim ama ilk seferde elime ulaşmadı 1 ay geçince 2. kez yolladılar o 5 günde geldi..Genelde 1 hafta 10 günde geliyor benim gibi arada istisnalar oluyor ama telafi ediyorlar..Bende ilk kez kullandım bakalım hayrlısı artık..

ebaydenmi sipariş verdin? ödemesi paypallamı oluyor yoksa kredi kartıylamı? korkuyorum ya benim olduğum ülkeye gelemezse kredi kartı no su vermek riskli falan???hayırlısı canım eşim zararlı olduğunu düşünüyor preseedin ama daha karar veremedik bakalım

aleyna34 canım hatırlatmak için değil ama burda leloss arkadaşımızda düşük yaptığı için araştırdım bir dua buldum bebeğini kaybeden düşük yapanlar için okumak istersen verebilirim yazmadın daha ya inşallah iyisindir???

Nerdesin bilmiyorum canım ama Türkiye ye geldiyse her yere gider sanırım vereliniortak evet ebay den kredi kartıyla aldık biz 30 $ kargo dahil genelde 1 tek satıcıdan alıyoruz oda tüm Dünya ya gönderim yapıyor şimdiye kadar güvenlik sorunu yaşayan duymadım canım.İnternetten sürekli alışveriş yaptığımız için biz endişe etmedik..Erkekler biraz daha titiz oluyor bu konuda ama kullanan bir çok kişi hamile kaldı kalamayanlardanda olumsuz bişey duymadım hiç.Zaten yumurtlama döneminde kullanıyorsun birkaç kez..Sizin sorununuz ne canım?

paylaşırsan iyi olur canım artık her yerden bier çare arıyoruz.
leloss arkadaşımıza da geçmiş olsun ne yapalım nasip meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…