- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.861
sen şimdi başka bi hapa mı başladın o zaman? dr. da güldü bana da gösterdi. çift katlı bişey var diğer 2 yumurta normal görünüyordu..
yok hayır doğum kontrol hapını 5gün kullandım bıraktım başka bir hapta kullanmıyorum ayda 2kez regl olmuş oldum hapı bırakınca 5gün reglim geldi yine daha yeni bitmişken hemde neyse şubatta bakalım yumurta takibine başlıycaz eşimde sperm analizi vericek olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı bakalım. inş. şubat ayında bebişlerimiz gelir..
aman çok nazlılar ya gelsinler artık pembe patiğin yaptığı yanlışlık gerçek olucak inşallah:teytey:
iyi geceler canım tamam gelemezsen yarın görüşürük opuyorumnanaktan amin amin öyle hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
canım bende geçen ay soğan suyu yaptım bi hafta iğrenççççççççççç gerçekten sonra duyduğum kötü şeyler yüzünden bıraktım
zaten reglimin gecikmeside o yüzdenmi diey düşünüyorum bilmiyorumkismile
canım yumurtlama gerçekleşiyordur. adet tarihinle de uyuşuyor. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yaa. değerlendir bu günleriii Şeniz
sağol canım hoşgeldin aramıza ekleyeyim hemen listeye inşşallah bekliyoruz müjdeni:CüvCüv:
Teşekkür ederim jarnana inşallah tek dileğim bu :Saruboceq:
inşallah canım seni preseed kullananlarda görmüştüm preseedi amerikadanmı getirtiyorsun canım problem çıkıyormu? bende almak istiyorum da orda kimse cevap vermemiş sorduğumda
Görmedim orda sorduğunu canım evet amerikadan aldım sipariş verdim ama ilk seferde elime ulaşmadı 1 ay geçince 2. kez yolladılar o 5 günde geldi..Genelde 1 hafta 10 günde geliyor benim gibi arada istisnalar oluyor ama telafi ediyorlar..Bende ilk kez kullandım bakalım hayrlısı artık..
aaa ablacım hoşgeldin aleyna34 nasıl oldun iyisindir umarım çok merak ettim seni dua ettim hep valla
ebaydenmi sipariş verdin? ödemesi paypallamı oluyor yoksa kredi kartıylamı? korkuyorum ya benim olduğum ülkeye gelemezse kredi kartı no su vermek riskli falan???hayırlısı canım eşim zararlı olduğunu düşünüyor preseedin ama daha karar veremedik bakalım
aleyna34 canım hatırlatmak için değil ama burda leloss arkadaşımızda düşük yaptığı için araştırdım bir dua buldum bebeğini kaybeden düşük yapanlar için okumak istersen verebilirim yazmadın daha ya inşallah iyisindir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?