konu ıcın tsk cok ıyı olmus burası...
benım bı sorum olucak tecrubelı annelere...
bebeklerınıze kacıncı ayda nasıl uyku ıcın duzen oturtmaya basladınız? zor oldumu? ne gıbı yontemler uyguladınız?
havvacım ben sürekli huggies kullanıyorum..çok memnunum..bacak arası ölçüsü de gayet iyi...
kızlar bebeğim uykusunda yüzünü gözünü ovuşturuyo ellerini sarsamda çıkarıp yapıyo uyanıyo bu sefer napıcam neden acaba??*
huggies bez bana cok kalın geldı ıkı kez cısını yaptıgı zaman sankı bır gundur ordaymıs gıbı şiş duruyor bana ugies deb numune olraka gelmıstı yoksa numunelerımı boylemı? şimdi oğlum 2,5 aylık prima kullanıyorum aslında hugıes cok hosuma gitmişti belbandı olması yan bantları ama cok kalın geldı primada suan 3numara kullanıyorum cok surmez 4 gecerız hugiesın kalıpları nasıl arkadaslar prima cok kucuk oğlum suan 7kılo
kızlar bebeğim uykusunda yüzünü gözünü ovuşturuyo ellerini sarsamda çıkarıp yapıyo uyanıyo bu sefer napıcam neden acaba??*
bebeklerınıze ne tarz oyuncaklar aldınız ve suan hangı oyunları oynuyorsunuz oyun halısı kullanan varmı?
bebeklerınıze ne tarz oyuncaklar aldınız ve suan hangı oyunları oynuyorsunuz oyun halısı kullanan varmı?
konu ıcın tsk cok ıyı olmus burası...
benım bı sorum olucak tecrubelı annelere...
bebeklerınıze kacıncı ayda nasıl uyku ıcın duzen oturtmaya basladınız? zor oldumu? ne gıbı yontemler uyguladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?