2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

aynen kızlar benimkide oyun halısı dönence felan pek oyalanmıyo ille konuşma istiyo... ama genede 20 dakika en fazla salıncağındaki akvaryumla konuşarak oyalanıyo bide müzik olucak tabi..

kızlar gece altını ne sıklıkla değişiyorsunuz kaka yapmamışsa

1 kere degısıyorum canım. aksam 9 gıbı degısıp yuatırıyorum bıde sabah 6 da kalktıgında degısıyorum.

kızlar daha oyuncak ıcın cok kucukler. benım dr um ılk 4-5 ay onun tek oyuncagı sensın demıstı bana. onunla bol bol konusucaksın sarkılar soylıceksın kucagına alıp hafıfce dans edıceksınız demıstı. su an pek oyuncaklardan anlamıyolar. bızımkı tek donencesıne bakıyo bıde cıngıragın sesını dınlıyo o kadar. tek oyalanabılecegı sey bızlerız aslında...

evet aslında cidden öle devamlı beni inceliyor saçlarıma bakıyo ellerime bakıyo ağzıma bakıyooyuncaktan anlamıyo yada işine gelmiyo. ben kalkayım yanından başlıyo hemen mızmız

kızlar gece altını ne sıklıkla değişiyorsunuz kaka yapmamışsa

akşam 8 gibi uyutuken dğiştiriyorum sabah 06-06:30 gibi uyanıyor bide o zaman değiştiriyorum. gece değiştireye kalakarsam uyanıyor sonra çor uyutuyorum sıpayı.hemen doyurup yatırıyorum gece lambasının ışığımda işimiz bitince onuda söndürüyorum hemen uyuyor.

kızlar bebeklerinize kan yapsın die ne yiyor yada ne içiyorusunz.pekmez dışında yani.bilgisi olan varmı?

bende deterjansız yıkıyorum canım önce musluk suyuyla yıkıyorum sonra kaynamış suyla yıkıyorum cnm
aynen canım bende öle yapıyom

yav buda doktora sormamız gerekecek galiba

kızlar selam
ben biberonları gun icinde once musluk suyu sonra kaynamıs suyla calkalıyorum
gunde 1 defa pigeon marka biberon temizleyicisi var ona katılmıs kaynar suda tutuyorum bu ozel bir temizleyeci biraz pahalı ama olsun aynı zamanda meyve sebze icin de kullanılabiliyor
ayrıca sterilazotorum var ona koyuyorumm...

oyuncaklara gelince ; oyun halımız var cok seviyor epeydir kullanıyoruz o onda oyalanırken ben de islerimi yapıyorum.
donencemiz var o da odasındaki yatagında dolayısıyla aksam yatarken degil de gunduz oyalanmak icin faydalı.
hafif ses veren oyuncaklar aldım ama daha ilgisini cekmiyor tutmaya baslasalar hoslanacaklardır eminim

uyku duzeni icin aslında sadece uyku degil ben genel olarak hayatımızı rutine oturmaktan yanaydım ve cok sukur basardım 3 saatlik rutin halinde gidiyoruz gunduzleri. bu konuda Tracyy Hogg'un Bebek Sorunlarına Mucize Çözümler kitibanı tavsie ederim. Uyku saatlerimiz ve yeme saatlerimiz oturdu cook sukurçç artık neden agladını biliyorum :)

bezini bende gece uykusuna gecmeden 20 gibi degistiriyorum kaka yapmamıssa gece degistirmiyorum sabah 6.30-7 gibi degistiriyorum. gece de kaka yapmıyor genelde bizimki :)

uyutmadan önce bır kez degıstırıyorum sonra sabah 7 gıbı gecelerı degıstırıyordum öncelerı yenıden uyutmak cok zor oluyordu

sınemcım kıtabı baya arastırdım cok ıyı bı kaynakmıs. esım netten sıparıs verdı bıle ay basında elımıze gecıcek. ınsallah benımde ısıme yarar. sagolasın

kızlar sizin bebekleriniz uzun uzadıya aguluyor mu.benim oğlum 3.ayını doldurduu ama öyle fazla agulaası yok.ben konuşunca ancak gülüyo.ama kızınca agulamaya başlıyo.kendi kendine konuşuyo.sonra ağlamaya başlıy:) yani sadece kızdığında yapıyo.sizinkiler nasıl;? birde bende oyun halısı almak istiyırum ama bu saatten sonra almak nekadar mantıklı olur.kaç aya kadar kullanıyolarki.

canım benimki ben konuşunca aguluyor karşılıklı agulaşıyoruz sanki taklit diyor dilini çıkartıyor. benimki kızınca genelde ağlarken ortalığı yıkar agulamaz.
oyun halısı bizde almadık cnm.

bızımkıde bazen aglarken aguluyor. bazen kendı kendıne aguluyor. bazende bız onunla konustugumuz zaman aguluyor.
oyun halısı ıcın erken bence daha kendı kendıne bıseylerı tutup sallayamıyor doktorumuz 4-5 ayı bekle demıstı bızde beklıyoruz...

benimkide agulara başladı ama onunla konuşçan yoksa sallamıyo canı isterse agu diyo bol bol da gülüyo keyfi yerindeyse oyun halısı aldık ama daha pek anlamıyo biraz oyuncaklarına bakıyo sonra sıkılıyo daha tutamıyo sanırım erken daha

gece bende gece uykusuna yatarken altını açıyorum bidaha sabah 6 gibi uyanınca açıyorum gece kaka yapmnadığı için sorun olmuyo hoş benimki gündüzde yapmıyo:roflol:

bu kitabı bende bende araştırıyım alayım zeynep nerden aldınız aldığınız site güvenilirmi

ya kızlar hira ben konuşunca sesler çıkarıyor ama aguu şeklinde değil hııı hıııı şeklinde oluyor sesle gülüyor bazen çığlık atıyor ama onunla konuşunca oda heyecenlı heyecanlı hııı hııı yapıyor sadece doktora sorsammı? bir anormallikmi var benim çocuğumda canım sıkıldı

meltemşahin oyun halısı için geç değil canım çünkü anlamıyorlardı hira yeni yeni anlıyor ve çok oyalanıyor kendince eğleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…