evet aslında cidden öle devamlı beni inceliyor saçlarıma bakıyo ellerime bakıyo ağzıma bakıyooyuncaktan anlamıyo yada işine gelmiyo. ben kalkayım yanından başlıyo hemen mızmızkızlar daha oyuncak ıcın cok kucukler. benım dr um ılk 4-5 ay onun tek oyuncagı sensın demıstı bana. onunla bol bol konusucaksın sarkılar soylıceksın kucagına alıp hafıfce dans edıceksınız demıstı. su an pek oyuncaklardan anlamıyolar. bızımkı tek donencesıne bakıyo bıde cıngıragın sesını dınlıyo o kadar. tek oyalanabılecegı sey bızlerız aslında...
kızlar gece altını ne sıklıkla değişiyorsunuz kaka yapmamışsa
evet aslında cidden öle devamlı beni inceliyor saçlarıma bakıyo ellerime bakıyo ağzıma bakıyooyuncaktan anlamıyo yada işine gelmiyo. ben kalkayım yanından başlıyo hemen mızmız
aynen canım bende öle yapıyombende deterjansız yıkıyorum canım önce musluk suyuyla yıkıyorum sonra kaynamış suyla yıkıyorum cnm
ben de baştan deterjan kullanmıyordum içi yağlı kalıyordu biberonunun. sonradan araştırırken öğrendim ki yağlı maddelerde de bakteri ürermiş o yüzden artık kaynar suda çok az deterjanla fırçalayıp bol suyla iyice duruluyorum.
kızlar selam
ben biberonları gun icinde once musluk suyu sonra kaynamıs suyla calkalıyorum
gunde 1 defa pigeon marka biberon temizleyicisi var ona katılmıs kaynar suda tutuyorum bu ozel bir temizleyeci biraz pahalı ama olsun aynı zamanda meyve sebze icin de kullanılabiliyor
ayrıca sterilazotorum var ona koyuyorumm...
oyuncaklara gelince ; oyun halımız var cok seviyor epeydir kullanıyoruz o onda oyalanırken ben de islerimi yapıyorum.
donencemiz var o da odasındaki yatagında dolayısıyla aksam yatarken degil de gunduz oyalanmak icin faydalı.
hafif ses veren oyuncaklar aldım ama daha ilgisini cekmiyor tutmaya baslasalar hoslanacaklardır eminim
uyku duzeni icin aslında sadece uyku degil ben genel olarak hayatımızı rutine oturmaktan yanaydım ve cok sukur basardım 3 saatlik rutin halinde gidiyoruz gunduzleri. bu konuda Tracyy Hogg'un Bebek Sorunlarına Mucize Çözümler kitibanı tavsie ederim. Uyku saatlerimiz ve yeme saatlerimiz oturdu cook sukurçç artık neden agladını biliyorum :)
bezini bende gece uykusuna gecmeden 20 gibi degistiriyorum kaka yapmamıssa gece degistirmiyorum sabah 6.30-7 gibi degistiriyorum. gece de kaka yapmıyor genelde bizimki :)
kızlar sizin bebekleriniz uzun uzadıya aguluyor mu.benim oğlum 3.ayını doldurduu ama öyle fazla agulaası yok.ben konuşunca ancak gülüyo.ama kızınca agulamaya başlıyo.kendi kendine konuşuyo.sonra ağlamaya başlıy:) yani sadece kızdığında yapıyo.sizinkiler nasıl;? birde bende oyun halısı almak istiyırum ama bu saatten sonra almak nekadar mantıklı olur.kaç aya kadar kullanıyolarki.
kızlar sizin bebekleriniz uzun uzadıya aguluyor mu.benim oğlum 3.ayını doldurduu ama öyle fazla agulaası yok.ben konuşunca ancak gülüyo.ama kızınca agulamaya başlıyo.kendi kendine konuşuyo.sonra ağlamaya başlıy:) yani sadece kızdığında yapıyo.sizinkiler nasıl;? birde bende oyun halısı almak istiyırum ama bu saatten sonra almak nekadar mantıklı olur.kaç aya kadar kullanıyolarki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?