2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

bizim dönencemiz ve çıngırağımız var dönenceyi çook takip ediyor fakat o uyumak yerine uyanık kalmaya yarıyor:)))
slm teyzeler bu konu çok iyi olmuş her sorun için am paylaşım noktası olmuş:)) bebişlere ıhlamur adaçayı veren varmı ben kendim gripim 2 gündür oğluşada geçmeden bşiyler veriyim diyorum ama bide korkuyorum nette de tam bi açıklama bulamadım

ben hiçbir şey vermiyorum elifçim. Sadece anne sütü.zaten anne sütü alıyosa bağışıklığı iyice gelişmiştir. Merak etme. ama bence ıhlamurun bi zararı olmaz.

pekı ne zaman kendı kendılerıne dönmeye baslıcaklar?
hareket kabılıyetlerı arttıkca gaz sancılarıda bıtmeye baslıcak dort gozle bunu beklıyorum sımdıde...

arkadaslar bebişlerınıze kan damlası yada vıtamın veren varmı ben daha bır sey vermıyorum d vıtamını harıc onuda hergun vermıyorum oğlusum öguruyor ( c.tesı gunu dr gıttık surup verdı bagırsaklarına duzenleyıcı onu bıle mamaya katıpta verıyorum dun bır deneyım dedı bır cay kasıgı surubu verdım allahım vermez olsaydım oğlan bır agladı bır agladı babmızda tabı bana dondu cocuga ne yaptında boyle aglıyor dıye susturuncuya kadar akla karayı sectım

cnm biz kan şurubrna başladık kan değerleri düşük çıktı biraz çay kaşığıyla veriyorum ben mama vermediğim için katma şansım yok zaten vitaminde veriyorum hergün acd vitamin ve devit3 onalrıda kaşıkla veriyorum içiyo allahtan hele kan şurubuna bayıldı çok sevdi bırakınca ağlıyo benimki daha ver diye:sm_cool:

slm arkadaşlar bencede buranın açılması ii olmuş açan arkadaşa teşekkürler...biberonla mama vernler nasıl temizliyosunuz ben önce musluk suyuyla yıkıyom ama deterjansız sonrada kaynamış suyla çalkalıyorum haftada 1 2 kerede kaynatıyorum..biberon kullananlar siz nasıl yıkıyonuz deterjan kullanıyomuusnuz...

bende deterjansız yıkıyorum canım önce musluk suyuyla yıkıyorum sonra kaynamış suyla yıkıyorum cnm

ben de baştan deterjan kullanmıyordum içi yağlı kalıyordu biberonunun. sonradan araştırırken öğrendim ki yağlı maddelerde de bakteri ürermiş o yüzden artık kaynar suda çok az deterjanla fırçalayıp bol suyla iyice duruluyorum.

slmlar ben çalışan anneler bişey sormak istiyorum bebeklerinizle iletişiminşiz nasıl işten gelince problem yaşıyorumusunuz benim aklımda çok soru işareti var sanki işe gidince beni sevmiycekmiş unutucakmış gibi geliyor paylaşırsanız sevinirimmm

ayrıcaa bende oyun halısı almadımm kızıma o tarz şeylerden çabuk sıkılırmış gibi geliyor benim kızım hep konuşmakistiyor tüm gün agulanıyoruz muhabbet ediyoruz sırlarımız bile var aramızdaa:)))) bizimde dönen sesli beişğe asılan bir oyuncağımız ve 2 tane çıngırağımız var şimdilik bide sepetine ben rengarenk jurdeleler ve uçlarına pullar astım yanar dönerli çok güzel zeka geliştirici oluyormuş denedim bayağı işe yaradı muhabbet edip oyalanıyor o şekildeee

canım benim kızımda hep laf istiyor durmadan konuşmak istiyor karşılıklı agulaşıyoruz bize durmadan anlatıyorum bazen ne anlatacağımı şaşırıyorum bizimde dönence ve çıngırağımız var ama çok oyalanmıyor onlarla çabuk sıkılıyor. 5 dk. gözünün önünden kaybol hemen ağlamaya başlıyor.

hımmmm iyi oldu bunu öğrendiğim bende öyle yapayım o zaman şimdiye kadar deterjan hiç kullanmamıştım ama öyle yağlıda değildi mamadan mı acaba ama bundan sonra deterjan kullanayım bende tşkler cnm

aynen cnm benim kızımda çabuk sıkılıyor oyuncaktan acaba oyun halısı kullananlar memnunmu

Evet kızlar bende ılk gÜnden berı deterjanla yıkıyorum ıyıce Çalkalayıp haŞlıyorum tamamdırrrr bakterı Çabuk Üreyebılıyorr

aynen cnm benim kızımda çabuk sıkılıyor oyuncaktan acaba oyun halısı kullananlar memnunmu

oyun halısı kullananlar genelde memnun sanırım ama bizimki hep insan istiyor oyuncakla falan iş pek yok neden bilmiyorum annem onu öyle alıştırdı hep anlattı ona hep anlattı şimdide ben anlatacak şey bulamıyorum

Evet kızlar bende İlk gÜnden berİ deterjanla yıkıyorum İyİce Çalkalayıp haŞlıyorum tamamdırrrr bakterİ Çabuk Üreyebİlİyorr

bende öyle yapayım bundan sonra içime dert oldu bak şimdi. deterjandan korktum yıkamaya zararı olur diye ama bundan sonra bende öyle yapayım tşkler cnm

Biz oyun halimizdan çok memnunuz asilan oyuncaklari tutmaya basladi artik Ecem elledikçe müzik çaliyo tabi onunda hosuna gidiyo böylece o oyalanirken bende islerimi hallediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…