arkadaslar bebişlerınıze kan damlası yada vıtamın veren varmı ben daha bır sey vermıyorum d vıtamını harıc onuda hergun vermıyorum oğlusum öguruyor( c.tesı gunu dr gıttık surup verdı bagırsaklarına duzenleyıcı onu bıle mamaya katıpta verıyorum dun bır deneyım dedı bır cay kasıgı surubu verdım allahım vermez olsaydım oğlan bır agladı bır agladı babmızda tabı bana dondu cocuga ne yaptında boyle aglıyor dıye susturuncuya kadar akla karayı sectım
pekı ne zaman kendı kendılerıne dönmeye baslıcaklar?
hareket kabılıyetlerı arttıkca gaz sancılarıda bıtmeye baslıcak dort gozle bunu beklıyorum sımdıde...[5 6 aylık olmadan dönemezler heralde ben unuttum kızım ne zaman dönmüştü ama eller ayaklar hareketlendi biayağı bizde seninde öyledir o bile gazı daha rahat çıkarmasını sağlarmış ben dra gaz çıkaramıyo dedim kadının suratına çıkardı benim veletkaydirigubbakcemile3hani çıkaramıyodu dedi yalancı çıktım kadına:kedi:
pekı ne zaman kendı kendılerıne dönmeye baslıcaklar?
hareket kabılıyetlerı arttıkca gaz sancılarıda bıtmeye baslıcak dort gozle bunu beklıyorum sımdıde...[5 6 aylık olmadan dönemezler heralde ben unuttum kızım ne zaman dönmüştü ama eller ayaklar hareketlendi biayağı bizde seninde öyledir o bile gazı daha rahat çıkarmasını sağlarmış ben dra gaz çıkaramıyo dedim kadının suratına çıkardı benim veletkaydirigubbakcemile3hani çıkaramıyodu dedi yalancı çıktım kadına:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bencede buranın açılması ii olmuş açan arkadaşa teşekkürler...biberonla mama vernler nasıl temizliyosunuz ben önce musluk suyuyla yıkıyom ama deterjansız sonrada kaynamış suyla çalkalıyorum haftada 1 2 kerede kaynatıyorum..biberon kullananlar siz nasıl yıkıyonuz deterjan kullanıyomuusnuz...
ayrıcaa bende oyun halısı almadımm kızıma o tarz şeylerden çabuk sıkılırmış gibi geliyor benim kızım hep konuşmakistiyor tüm gün agulanıyoruz muhabbet ediyoruz sırlarımız bile var aramızdaa:)))) bizimde dönen sesli beişğe asılan bir oyuncağımız ve 2 tane çıngırağımız var şimdilik bide sepetine ben rengarenk jurdeleler ve uçlarına pullar astım yanar dönerli çok güzel zeka geliştirici oluyormuş denedim bayağı işe yaradı muhabbet edip oyalanıyor o şekildeee
ben de baştan deterjan kullanmıyordum içi yağlı kalıyordu biberonunun. sonradan araştırırken öğrendim ki yağlı maddelerde de bakteri ürermiş o yüzden artık kaynar suda çok az deterjanla fırçalayıp bol suyla iyice duruluyorum.
canım benim kızımda hep laf istiyor durmadan konuşmak istiyor karşılıklı agulaşıyoruz bize durmadan anlatıyorum bazen ne anlatacağımı şaşırıyorum bizimde dönence ve çıngırağımız var ama çok oyalanmıyor onlarla çabuk sıkılıyor. 5 dk. Gözünün önünden kaybol hemen ağlamaya başlıyor.
aynen cnm benim kızımda çabuk sıkılıyor oyuncaktan acaba oyun halısı kullananlar memnunmu
Evet kızlar bende İlk gÜnden berİ deterjanla yıkıyorum İyİce Çalkalayıp haŞlıyorum tamamdırrrr bakterİ Çabuk Üreyebİlİyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?