2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nurum al al.zokta kuruluk güzel olmiii.inşallah dombik dombik olursunsositososito

rotavirüs aşısını hepiniz yaptırıyomusunuz öğreniym dedim benm kociş yaptırma taraftarı deil..yan etkisi falan olur diyo.utkuya yaptırmadık.bilmiyom nasıl olur.ayşegül bi sorsan dr a yaptırmasak nolurrrr.

ayşegül yarın sen aşılarıdamı yaptıracaksın..

evet canım aynen valla
60 60 90 ım yane
popom cücücük sırnaşık şey

hadi bakem.küççücüt toton docaman olsun inşallah:Saruboceq:

yarın rotavirüs yapılaca.saglık ocagı 5 nisanda çagırdı iki aşada o zaman yapılacak.peki yapılmazsa ne tehlikesi varmış bi soram canım..140 lira ya azda degil hani..CADIARZU

kızlar 2 ay aşıları tam 2 aylıkken mi yapılıyor.. yani biz 8 şubat doğumluyuz nisan ın 10 unda tam iki ay olacak. 60 gün yani..ama sağlık ocağında bize 14 nisan a gün verdiler.. nasıl oluyor acaba bilgilendirir misiniz bu tecrübesiz anneyi :))

bazı aşıların belirli zamanları vardır.bi kere çıkar o zaman aşı olurlar.mesela biz 28 ocakta dogduk.ama aşımız 5 nisanda olacak saglık ocaklarında.o günü çıkacakmış aşalır bizde o zaman vurulacagız..ama özel aşıların bi zamanı yok.yani tam iki aylık olunca vurulur.yada bi kaçgün geçebilir.

kızlar bugün benim cimcimem uyudu çokk mutluyum, uyursa büyücek ama inat ediyor huysuzlanıyor uyumadığı zaman. neyseki bugün uyudu şükürler olsun.

sağol canım..

canım bnde tam bilmiorum ama bizim doğum 25 ocak ilk aşımız 24 şubatta oldu
ikinci aşıda 26 martta oldu

kızlar yalnız çocuk büyütmek çok zormuş. bu zamana kadar yalnız değildim rahatttım ama annemde kayınvalidemde gittiler. biz başbşa kaldık.k başlarda zorlanacağım belliydi ama yalnızkengenede zor oluyor. Allahtan eşim 3 günün 2 gündüzü evde, diğer gün gece görevinde oluyor. o evde olduğu zaman rahatım. yanındA biri varken rahatça mutfağa ulaşık yıkamaya gidebiliyorum onu yalnız bırakmak istemiyorum yan yatırıyorum ama genelde en büyük korkum kusması.
yanında biri olanlar ve ailesine yakın oturanlar.. bu sizin için çokk büyük bi nimet. çokk şanslısınız.. bu sabah bi kolumda naz'ı tuttum, bi elimle mama çalkaladım çok stres oluyorum yalnızken o çok ağladığında. ama napalım alışçaz.. yol arkadaşım en büyük can yoldaşım olcak o benim.. kimbilir hangi memleketlere gidicez biz kızımla.. o olmasa ben napardım uzaklarda..

canım benim haklısın.. allah ayırmasın kimseyi yavrularından

oy be kuzum bak ne güzel anlakmışsın.bencede yanında annez varsa şanslısınız demek.ben tek başıma bakıyom.ablam var ama onunda iki çocugu var yani zor.zaten çokta yakın degiller.ama olsun onların varlıgı yeter.ama herşeyi tek başıma yapıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ıyı fıkır kaydirigubbakcemile3
ben 2-3 saat oda sıcaklıgında ılık suyun ıcınde tutuyorum dr soledıydı...
yahu pantolonlarım oluyoda.üstler gögüsten dolayı olmuyo
aman aynen yaaaaa
benimde kilo almam lazım akannehir
aaaaaa suna bak kıskandırma bızı kız yedıklerın topak topak et olsun ınsallahhh kaydirigubbakcemile3
benım kız da 8 subat dogumlu zemuszemus
kızlar bugün benim cimcimem uyudu çokk mutluyum, uyursa büyücek ama inat ediyor huysuzlanıyor uyumadığı zaman. neyseki bugün uyudu şükürler olsun.
aman aman masallah nazar degmesın
ewet zor ama ınan en guzelı... kımseye muhtac olmadan hem ewıne hem eşine hem kızına bakabılmek ınan cok guzel. ben kendımı her zamankınden daha guclu hıssedıyorum o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…