2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

he valla benim yaramazda öyle sallamayı kesince basıyor yaygarayı hemde ne ağlamak kollarım bu gidişle kireçleme olacak :1shok:

ayagıma aldım sımdı salıncak kesmedı... 1-2 saat uyusa perişan oluyo sonra... azımle uyutucam gunduz uyumaya alıstırıcam cocugu

akşama eşimin arkadaşları eşleriyle çaya gelicekti cumartesiye ertelemişler :dance:valla çok zor geliyordu kalkıp hazırlık yapmak o güne kadar bir bir yapıp dondurucuya koyarım zor oluyor valla kalabalık misafir ağırlamak

zeynep bende baktım bulamadım ama yediklerimiz 2 saate hazmediliyormuş heralde 2 saate geçmeye başlar

ya kızlar ben hiraya ne yaptıysam emzik tutturamadım her çeşit denedim en son bakkal emziğide aldım ama inat çıktı tutmadı gitti
ama elini emiyor eldiveni hep sırılsıklam oluyor uyurken cuk cuk ses geliyor bakıyorum elini emiyor parmak emmez inşalah

sevilirem bende ilk defa geçen hafta kestim tam dipten kesmedim biraz bıraktım ne olur ne olmaz diye birde aklınızda bulunsun uyanıkken kesmeyin uyurken kesin hareket etmiyorlar

nuby emzık deneyebılırsın lastık gıbı cektıkce uzuyo anne memesı gıbı. ıns tutar. parmak emme kotu. arada bende bakıyorum ıpek elıne saldırmıs hemen emzıgı tutturuorum agzına cuk cuk cekıyor...
aman ne mısafırı hf sonu acık ogretım sınawım war.
hem cmt hem pazar
sabah bı sabah 9 bıde oglen 14.30
nası yapcam ıpek nolucak bılmıyorum

Son düzenleme:
zeynep nuby aldım hatta ondan çok ümitliydim ilk çekti bir kaç kere ama sonra yine fırlattı bidahada tutmadı nuby anne memesine en yakın emzik ama yok
nuby avent chicco wee bakkal emziği hepsi koleksiyonumuzda var ama emen yok

evet canım zor olur nasıl giriceksin babası bakar bahçede sende çıkar çıkmaz emzirirsin

Son düzenleme:

buyudukce almaya baslayabılıyolarmıs az buyusun denersın tekrar canım

olur ya üzülme..

bide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar

dört çeşitmi aboo.daha ne yiyecekler bacım..oh valla hamarat garısın.

kızlar bebişlerin resimlerini koyalım ya merak ediyom son hallerini.bi kaç kişiden başka koyan yok.bende yeni becerdim koymayı.heves ediyom...:ecrin_bebek:

ben koymuştum ama pek gören olmadı.bazıları gördü.koyarım yine..

he ya .benimkide öyle.sallarsan iyi...napak bacım .

Kizlar fazla yazamiyom arada bi okuyom yazilanlari kocisim evde bugün ondan
azcik çikicaz dolasicaz kizimla beraber

koydum kuzumun resmını
bende koydum bende ama büyük koymayı beceremiyorum ya:tomato:

ayagıma aldım sımdı salıncak kesmedı... 1-2 saat uyusa perişan oluyo sonra... azımle uyutucam gunduz uyumaya alıstırıcam cocugu
yok ben daha ayağa alıştırmadım alıştırmamda ya kucakta uyuyor yada ana kucağında şuanda da ana kucağında ağladıkça sallıyorum bende geceleri uyumuyor zaten inat ettim gündüzleri uyutuyorum zorlada olsa birkaç saat uyuyor yoksa ne kahvaltı edebiliyorum ne wcye gidebiliyorum ne temizlik ne yemek bişi yapamıyorum :çok üzgünüm:

Allah zihin açıklığı versin canım kolay olur inş. eşin çalışıyormu o bakamaz mı sen çıkana kadar

zeynep bende iki gün önce merak ediyodum, ona göre yediklerimin hangisi rahatsız ediyo diye anlamaya çalışacaktım... CADIARZU
bulan buraya yazsın :)

bizim kolleksiyondada her türlü emzik var ama benimkide asla almıyo..

he he kız kaldınmı tembel.bi dokuz bi öglense..kaçsın şimdi dörtmü ikimi..

evet bi aralık olması iyi oluyo anca hazırlanıyorsun.valla haftasonu ailem vardı.hep kardeşlerim yaptı işi.nasıl olduysa benim pestilim çıktı..

benimkide şimdi ana kcagında uyuyo...bi ana kucagı bi salıncak.ikisinide kullanıyom..

Kizlar fazla yazamiyom arada bi okuyom yazilanlari kocisim evde bugün ondan
azcik çikicaz dolasicaz kizimla beraber
ayy ne guzel yaaa...
bızım bebek arabamızı amcası almıs daha getıremedı cıkamıyorum pusetle cok zor oluyo tasımak cok agır gelıyo... yoksa bende cıkarım. ne zaman getırcek 1 yasına gelınce falan heralde tıkıldım kaldım ewe ayıptır yaaaaa klava:klava:klava:
walla bende 2.yada 3.kez ayagıma alıyorum cok zorda kaldıkca... gunduzlerı uyumayınca gecelerı sefıl oluyo. ınatla uyutuyorum gunduzlerı.
bakar da sut sagmam lazım o kadar saat ıcın sagılmaz da yanımda goturcem ıpegı artık ıdare edıcez bı sekılde napalım...
zeynep bende iki gün önce merak ediyodum, ona göre yediklerimin hangisi rahatsız ediyo diye anlamaya çalışacaktım... CADIARZU
bulan buraya yazsın :)
baktımda bulamadım yaaa

kızlar kilolar ne alemde benim doktorun tartısı 2 kilo eksik tartıyormuş ben 23 kiloyla doğuma girmişim şu anda 6 kilom kaldı hızla veriyordum durdu sanki diyet yapmadan verdim 17 kiloyu 6 kilo benimlemi kaldı acaba

ısletme 4.sınıfım.
2 senelık okudum gecen sene acık ogretıme kayıt yaptırdım burdan tamamlarım dıye. ama bu sene bıtmıcek galıba... 2 tane de alttan dersım war. sabahtan alttan dersın sınawı war ogleden sonrada asıl derslerın.
offffffffff

kızlar kilolar ne alemde benim doktorun tartısı 2 kilo eksik tartıyormuş ben 23 kiloyla doğuma girmişim şu anda 6 kilom kaldı hızla veriyordum durdu sanki diyet yapmadan verdim 17 kiloyu 6 kilo benimlemi kaldı acaba

bendede 6 kilo var.ama bugün bi kilo almışım.hep yiyip diriyorum.yok kalmaz ya defne 6 aylık olunca yaprım diyet.şimdilik memnunum kilomdan.61 cik..

8 kılo almıstım dogumdan sonra 13-14 kılo vermısım...
ıpegın benden yıyo artık bu tempoya can mı dayanır kac saattır cakıldım yerıme yemek bıle yıyemedım kızı uyutmaya calısıyorum mafoldumben

sen sınav vakti hep uyutmaya bak.bide sagıp biberona hazır bırakırsın.e başka ne diyem.pışpışlasın dursun..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…