- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
gazlı bebeklerin anneleri nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim. hiçbir yan etkisi yok, tamamen bitkisel ve bizim gaz sorunumuzu bu şurup çözdü. günde en fazla 6 defa birer kapak kullanıyorsunuz. bebeğinizin ne kadar rahat gaz çıkarıp kaka yaptığına hayret edeceksiniz.
bende sab sımplex ve babulıne kullanıyorum kımyon rezene neler yapmıyorum hala gazı war hala war hala war... neyse sab bıtmek uzere o bıtsın bıde senın dedıgını denerım...gazlı bebeklerin anneleri nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim. hiçbir yan etkisi yok, tamamen bitkisel ve bizim gaz sorunumuzu bu şurup çözdü. günde en fazla 6 defa birer kapak kullanıyorsunuz. bebeğinizin ne kadar rahat gaz çıkarıp kaka yaptığına hayret edeceksiniz.
selam kızlar uzun zaman oldu giremedim nete
kızımla uğlaşıyorum gazl sorunu var
herkez iyidir inş.
öpüyorum hepinizi çok özledim sizleri yaw
iyi canım hanfendiyle uğraşıyorum işte siz nasılsınız napıyo yaramazınbende sab sımplex ve babulıne kullanıyorum kımyon rezene neler yapmıyorum hala gazı war hala war hala war... neyse sab bıtmek uzere o bıtsın bıde senın dedıgını denerım...
selam canım nasılsın nerelerdesın ozlettın kendını. ecrın dıla nasıl?
merhaba kizlar nasilsiniz insallah herkez iyidir ozge uyurken bende az dinlenim dedim fatolina cnm bizde seni ozledik vala insallah en kisa zamanda netin olur ercin dilayi op bizim icin kocaman olmustur prenses
herkez iyidir inş.
kızlar bezlerde bi üst numaraya geçtiniz mi? merak ettim..
evet canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş vallafatom allah kolaylık versin.hepimiz aynı dertle uğraşıyoruz.canları sağolsunda o yeter.
valla bizde seni özledik canım.ara sıra gir özletme kendini.
kızlar bezlerde bi üst numaraya geçtiniz mi? merak ettim..
Kızlar merhaba herkeze önceden bahsetmiştim bizim sarılık sorunu vardı bütün tahliller bugun sonuçlandı çok şükür bişey çıkmadı anned sütü sarılığı dediler okadar mutlu oldumki üstümden bi yük kalktı valla kilomuz herşeyimiz çok şükür iyi aşılarıda olduk bugün ama çok ağladı canım benim....
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
geçmiş olsun canım.benmde kaç gündür ağrıyodu.sonra isal oldum(söylemesi ayıp)bebişede geçti sanırım.kıvranıp duruyo.oda isal oldu canımıniçi.dikkat et hemen önlemini al.zeynebinde dediği gibi ıhlamur iç.inş çabuk geçer.
slm kızlar yarın oglumun ıkıncı doktor kontrolu var.4 tane aşı olcak yavrum ya.eşimle beraber gıtcez.kızımında kontrolu var.onun içinde kbb ye gırıcez bademcık ıcın amelıyat hakkında konuscaz gun verecekler.dua edın nolur.hayırlıs neyse o olsun.
Kızlar bİŞİ sorucam İpeĞİn 2. Ayı 12 nİsanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bİr vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı İÇİn Önceden gÜn alınıyormus, bİzden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bİtİrdİĞİ gÜn doktora gİttİĞİnİzde mİ vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdİler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞİne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gİdİyor
ya tadı iyi gelmeyebilir.zeynoyada bi ilaç versem ardından hemen kusardı.agırdan ziyade tatlarını sevmiyorlar bence.kızlar arasın 4 tane vitamini vardı son kontrolde doktor kan damlasıda verdi onu kullanmaya başladık başlayalı bebğim kusuyo acaba ağırmı geliyo çünkü sabah vitaminlerle bi araya geliyo...
dün bi akrabaya çaya gittik, eşi hemşire bi bayan.
bizim kız emerken çok şapur şupur içiyo dedim, bi emzir bakiim dedi;
"bu çocuk 35 günlük ama emmeyi öğrenememiş, aç olduğundan emiyo, biraz büyüyüp güçlenince göğüs ucun yara olur!" dediçok fazla hava yutuyo zaten!
bizde dün akşamdan beri emme çalışmaları yapıoz, kahverengi bölümün tamamını ağzına alamıyo bitürlü, tam alıyo biraz emmiyo tekrar kaçırıyo ağzından, ucuyla emiyo, damağına göğüs ucunu oturtup emmesi gerekiyo, bakalım inşaAllah öğrenir...:bbo:
günaydın herkese hastalara da gecmiş olsun...
kızlıra bende 2 gece önce karın spazmından bağıra bağıra acillik oldum.. mide ve bagirsak ilacları serum falan verdiler 2 saat yavrum da evde bağırmış durmuş cok uzuldum.. hepimiz hasta olmamak için yavrularımız için öncelikle kendimize dikkat etmeliyiz onlar için bizim muadilimiz yok yazık..
canım cok gecmiş olsun ayn sorun bizde de oluyor..dün zeynepb yontemi ile cıkarttık bugun de seninkini denedim şimdi..saolun kızlar cok yararlı bi paylaşım burası..öptm siizi..
esracım özel bişey yapmadım baştan beri elimden geldiğince yatağına bırakmaya çalıştım.emziği yapızda pek tutmuyo illa arkasından elinle itekliyceksin emziğin.ama canı istedimi alıyor tutuyo ağzında uykuya daldığı anda fırlatıyo yatağının kenarlarına kırmızılı renkli yastıklar koydum ilgisini çok çekiyor onlara bakınca sakinleşiyor baka baka uykuya dalıyor müzik de hoşuna gitti 2 gündür bunu farkettim açıyorum bende.
umarım ömerde alışır canım.
herkez iyidir inş.
slm kızlar ya çıldırmak üzereyim çocuklar beni delirtecek sanırım.45gündür evdeyiz sıkıldık dedim karşı komşuya geçtm.ayyyy büyük oğlum tam zıvanadan çıktı evin 2 yaşındaki kızıyla resmen savaş halindeydi.küçük beyimizden oturduk gelene kadar vıyaklayıp durdu.yok anacım yooook bana dışarı çıkmak yasak.bitti artık.toplam 1saat oturdum ama çıldırdım öfffffbilmiyorumkismile
Kızlar merhaba herkeze önceden bahsetmiştim bizim sarılık sorunu vardı bütün tahliller bugun sonuçlandı çok şükür bişey çıkmadı anned sütü sarılığı dediler okadar mutlu oldumki üstümden bi yük kalktı valla kilomuz herşeyimiz çok şükür iyi aşılarıda olduk bugün ama çok ağladı canım benim....
selam kızlar.ameeen daha yeni bitirdim ütüyü.bi zeynoyu doyur.ütü yap.bi defneyi douyr uyut ütüy yap.anca.off valla kendime bile zaman ayıramadım.böyle biriktirmesem iyi olacak işin içinden çıkılmıyo degilse.siz ne yaptınız bi bakem..
hoşgeldin bacım bitti sonunda ütün hee ohh ne güzel bende yağızın kıyafetlerini yıkadım kurusun akşama ütülüycem.
he he bende gitimyom valla.bi komşu çagırıyo bende gidemiyom.iki çocukla duramam gibi geliyo.tek gitmiyo valla.illaki ya babamız olacak yada başka biri.nedek bacım.biz iki çocuklu anayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?