2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla bahsini duydum bu şurubun artık alsam iyi olcak :)) inş bizede iyi gelir

selam kızlar uzun zaman oldu giremedim nete
kızımla uğlaşıyorum gazl sorunu var
herkez iyidir inş.
öpüyorum hepinizi çok özledim sizleri yaw

bende sab sımplex ve babulıne kullanıyorum kımyon rezene neler yapmıyorum hala gazı war hala war hala war... neyse sab bıtmek uzere o bıtsın bıde senın dedıgını denerım...
herkez iyidir inş.

selam canım nasılsın nerelerdesın ozlettın kendını. ecrın dıla nasıl?

merhaba kizlar nasilsiniz insallah herkez iyidir ozge uyurken bende az dinlenim dedim fatolina cnm bizde seni ozledik vala insallah en kisa zamanda netin olur ercin dilayi op bizim icin kocaman olmustur prenses

slm kızlar ya çıldırmak üzereyim çocuklar beni delirtecek sanırım.45gündür evdeyiz sıkıldık dedim karşı komşuya geçtm.ayyyy büyük oğlum tam zıvanadan çıktı evin 2 yaşındaki kızıyla resmen savaş halindeydi.küçük beyimizden oturduk gelene kadar vıyaklayıp durdu.yok anacım yooook bana dışarı çıkmak yasak.bitti artık.toplam 1saat oturdum ama çıldırdım öfffffbilmiyorumkismile

iyi canım hanfendiyle uğraşıyorum işte siz nasılsınız napıyo yaramazın
merhaba kizlar nasilsiniz insallah herkez iyidir ozge uyurken bende az dinlenim dedim fatolina cnm bizde seni ozledik vala insallah en kisa zamanda netin olur ercin dilayi op bizim icin kocaman olmustur prenses

bende sizi özledim canım ya
büyüdü teyzesi agular yapıp gülüyo annesine
senin prenses nasıl sende öp özgeyi

herkez iyidir inş.

fatom allah kolaylık versin.hepimiz aynı dertle uğraşıyoruz.canları sağolsunda o yeter.
valla bizde seni özledik canım.ara sıra gir özletme kendini.

fatom allah kolaylık versin.hepimiz aynı dertle uğraşıyoruz.canları sağolsunda o yeter.
valla bizde seni özledik canım.ara sıra gir özletme kendini.
evet canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla
yaz geliyo buluşalım bigün

kızlar bezlerde bi üst numaraya geçtiniz mi? merak ettim..

1ay oldu ben geçeli bi boy büyüğe canım

Kızlar merhaba herkeze önceden bahsetmiştim bizim sarılık sorunu vardı bütün tahliller bugun sonuçlandı çok şükür bişey çıkmadı anned sütü sarılığı dediler okadar mutlu oldumki üstümden bi yük kalktı valla kilomuz herşeyimiz çok şükür iyi aşılarıda olduk bugün ama çok ağladı canım benim....

geçm,i olsun canım atlaşmışsın çok şükür
aşıları sorma çok ağlıyolar kuzular

selam kızlar.ameeen daha yeni bitirdim ütüyü.bi zeynoyu doyur.ütü yap.bi defneyi douyr uyut ütüy yap.anca.off valla kendime bile zaman ayıramadım.böyle biriktirmesem iyi olacak işin içinden çıkılmıyo degilse.siz ne yaptınız bi bakem..

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya

sagol bacımda bu geri gelmiş.afsı esmiş.ama oda yedek kalsın bakem.

geçmiş olsun.aman dikkat hee.

ya sanada geçmiş olsun canım ya.iki çocukla hangisine yetişecegini insan bilmiyo..

evet canım gün alınıyo hiç şaşmadan o gün götünmen iyi olur..

kızlar arasın 4 tane vitamini vardı son kontrolde doktor kan damlasıda verdi onu kullanmaya başladık başlayalı bebğim kusuyo acaba ağırmı geliyo çünkü sabah vitaminlerle bi araya geliyo...
ya tadı iyi gelmeyebilir.zeynoyada bi ilaç versem ardından hemen kusardı.agırdan ziyade tatlarını sevmiyorlar bence.

benimkide uctan sonraki bi kısmıda alıyo sonrasında ögürüyo.almıyo.ama iyi emiyo bence..

amenin kuzum geçmiş olsun.acil şifalar.ahh önce bizim dikkat etmemiz lagzım doguru diyon..

aman maşallah ya nerde bizde kendi kendine uyumak.darısı bizlere olsun..

herkez iyidir inş.

hoşgeldin kız özledik valla seni.senin yumoş ne yapıyo.emiyormu.sütün nasıl iyimi..

he he bende gitimyom valla.bi komşu çagırıyo bende gidemiyom.iki çocukla duramam gibi geliyo.tek gitmiyo valla.illaki ya babamız olacak yada başka biri.nedek bacım.biz iki çocuklu anayız..

hadi gözün aydın çok sevindim.ee anne sütü alıyomu şimdi.ne olcekmiş..

hoşgeldin bacım bitti sonunda ütün hee ohh ne güzel bende yağızın kıyafetlerini yıkadım kurusun akşama ütülüycem.

he he bende gitimyom valla.bi komşu çagırıyo bende gidemiyom.iki çocukla duramam gibi geliyo.tek gitmiyo valla.illaki ya babamız olacak yada başka biri.nedek bacım.biz iki çocuklu anayız..[/QUOTE]

valla kız sinir oldum ya.eve geldim oturuyom.napcaz böyle anacım artık biyerede sığmayız kız.vereliniortak

[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]

hoşgeldin bacım bitti sonunda ütün hee ohh ne güzel bende yağızın kıyafetlerini yıkadım kurusun akşama ütülüycem.

bitti şükür.eşim geldi zeynoyu parka götürdü çocuk sıkıldı bugün hi ilgilenemedim ütüden.defnede uyuyo.bende sırtım terli ki kurumaya başladıkaydirigubbakcemile3.size bakıyom .biraz bakem duş alam.defne hanım begenmez deelse..:umursamaz:...

he he bende gitimyom valla.bi komşu çagırıyo bende gidemiyom.iki çocukla duramam gibi geliyo.tek gitmiyo valla.illaki ya babamız olacak yada başka biri.nedek bacım.biz iki çocuklu anayız..

valla kız sinir oldum ya.eve geldim oturuyom.napcaz böyle anacım artık biyerede sığmayız kız.vereliniortak[/QUOTE]

sıgmıyoz bacım ne edek.neyse şurda bi yıl daha sabredelim sonrası günler bizim.artıkın çocuk işide bitti gün bizim olcek..ikinciyi yapacaklar düşünsünsositososito..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…