2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]

ameneenn pek sevindim yeminlee.kız maşallha.bendemi hocaya götüramde hocam şu bi emzik alsın agzına hele bi oku üfle diyem olurmuki acepbilmiyorumkismile..kaydirigubbakcemile3...

hanımlar merhaba sizi burdan gelinimiz adına takip ediyorum ...
şubat annesi ama yabancı uyruklu türkçe bilmiyor ben nette çeviyorum ona ..
56 cm 3750 gr doğdu kızımız, bu gün dr gitmişler 58 cm olmuş ve 1 kilo almış bu gün tam 31 günlük ...
sizin çocukların boyu daha çok uzamış...
kilosu normalmi 1 kilo alması yani ...
ama ben en çok boyuna takıldım 4 -5 cm uzamış olanlar aranızda ...
birde gelin hala sağarak veriyr sütü emzirmiyormuş
buda sütün niteliğini bozar diye düşünüyorum öyle değil mi?
bana da cevap yazarsanız sevinirim
türkçe öğrenip şu siteye girmesini çok istiyorum ..

doğru söylüyon valla bitti çok şükür çocuk işi.kapadık dükkanı biraz büyürlersede ohhh.moralimi yerine getirdin kız geldiğimden beri kara kara düşünüyodum..

mrb kilo alımı iyi bence boyu biraz az almış.sütün değeri düşmez bence ya.bilemiyom ama niye düşsünki..CADIARZU

bence bu boy 56 cm degil kesinlikle.buyuk ihtmalle 53 cm olabilir.kilo çok iyi 1 kilo almaları gerekir en az.56 cm dogan bebek 60-61 cm olması gerek.bence sagarak hiç kalite düşüklügü olmaz aynı kalıyo.ama çocugn refleksi için emmesi daha iyi olur.çene bakımından.ama ilk kızımda bende sagarak verdigim oldu.hiç bişey etkilemiz.bildim daha öncede girmiştin siteye..

doğru söylüyon valla bitti çok şükür çocuk işi.kapadık dükkanı biraz büyürlersede ohhh.moralimi yerine getirdin kız geldiğimden beri kara kara düşünüyodum..

:lepi:.............:lepi:...............laelaelaelaelae...............

hadi gözün aydın çok sevindim.ee anne sütü alıyomu şimdi.ne olcekmiş..

evet canım anne sütüne devam kesinlikle kestirmiyoruz dediler zaten biraz daha düşmüş sarılığı heralde 1 aya rengide düzelir dediler çok mutlu oldum sorma günlerdir kafam öyle bulanıktıkı sabah hastaneye giderken elim ayağım titriyodu valla allah daha beterinden saklasın herkesin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin gerçekten çok zor..geçmişi okuyamıyorum bugun.

kızlar naz dün akşamdan beri kaka yapmadı neden acaba akşam mama verdim gece 11 gibiydi uyudu, gece kalktığında beni emdi sabah falan da emdi bugün mama vermedim beni emdi, acaba doymadımı yada mama kabız mı yaptı çok meraktayım. ve beklemedeyim.

oy canım ya şükür.bununla geçmiş olsun.aminn.

sağol canım benim ne güzel şeyler yamışsın moral oldunuz bana..
korkma canım güçlendikçe kahvereng bölgeyide alıroo
haklısın belkide en iyisi böle ilk olmasıda zorluyo bilmiyoz ki bişi cahilliğimize geliyo...
canım benim öncelikle geçmiş olsuun yarasın tatlım pıtır pıtır çıkarsıninşallah...
ay allah yardımcınız olsun valla nasıl bırakacaksınız ama ne yapacaksınız onlar için katlanacaksınız ayrılığa ama gerçekten zor durum ben çalıuşsam akşama kadar ağlardım herhalde işte:ama alışırsınız başta zor olur ama
selam kızlar uzun zaman oldu giremedim nete
kızımla uğlaşıyorum gazl sorunu var
herkez iyidir inş.
öpüyorum hepinizi çok özledim sizleri yaw
hoş geldin canım nasılsın bizde seni özledik canım
canım ya kıyamam kız bişi olmaz çocuk bunlar yaramazlık yapıyolar napçan bacım sıkma kendini
hadi gözün aydın tatlım çok sevindim..
[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]
ay canım maşallah sevindim bende olmayan süt olmayan göğüse alıştırdım çocuğu şimdi biberon veremiyom

sşibelcim papatyacım o iş hiç belli olmaz anacım kaza kurşununa denk gelmeyin aman... valla dimi şaka bi yana bizim bide ikinciler olcak...hayırlısı..

benim arkamadan hemen yazanler olmuş yazımı okumdana geçerseniz diye düşünerek lüten okuyun demek istiyorum
teşekkür ederim

sarp bence kilosu normal boyu 1 cn az gibi eğer başta bi yanlışşlık yapılmadıysa güçlendikçe memeyi alır sağmakta sütün kalitesini düşürmez canım..

canım buebeler günlük yapmayabilir hatta 5 güne bir bile yapabilirler normal yanı..5günü geçtiginde bebege kabız diyebiliriz.bence sen günlük düzenli bir çay kaşıgı zeytınyagı içir iyigelir emin ol.bende artık düzenli veriyorum bi sıkıntı yok şükür.

sşibelcim papatyacım o iş hiç belli olmaz anacım kaza kurşununa denk gelmeyin aman... valla dimi şaka bi yana bizim bide ikinciler olcak...hayırlısı..

dur anam öyle dime..allah korusun..:1shok:...

çok teşekkür ederim sağolun bugun birde hemşirenin teki süt olsun diye bol bol komposto iç dedi zeytin yağını sordum hergün 1 kaşık verbilirsin dedi doktor birde bitki çaylarını anneye öneriyoruz dediler.rotavirüs aşısını yaptırdık 114 tl verdik.Bezlerdede ben bayadır 3 numara kullanıyom.uyuduğunda emzirmek içinm uyandırımmı diye bende sordum yok artık kilosu iyi dediler o düzenini oturtuyo alışsın artık dedi doktor..Birsürü şey sordum aklıma geldikçe yazarım artık...

ben göndermeden siz göndermişsiniz yazdıklarızınız teşeküredrim
ecet daha evvel de yazdım
nitelik derken yani... memeden biberona ordan emziğe geçiyor bu aşamalarda acaba kalite bozulurr mu demek istemiştim ...
beni aranıza alıp cevap yazdınız ne kadar iyisiniz çooook teşekkürederim

Son düzenleme:

kız senin bebiş kaç kilo.3numaraya geçmşsn.alllaa alllllaaaa bi yanlışlık var.ben daha 1deyim anacım...

hımmm 56cm doğmuşsa belki uzun doğduğu için bizim veletlere yetişmek için bekliyodur birazcıkdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…