[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]
yatırdım veletleri oturuyom haa kukumav kuşu gibi.
hanımlar merhaba sizi burdan gelinimiz adına takip ediyorum ...
şubat annesi ama yabancı uyruklu türkçe bilmiyor ben nette çeviyorum ona ..
56 cm 3750 gr doğdu kızımız, bu gün dr gitmişler 58 cm olmuş ve 1 kilo almış bu gün tam 31 günlük ...
sizin çocukların boyu daha çok uzamış...
kilosu normalmi 1 kilo alması yani ...
ama ben en çok boyuna takıldım 4 -5 cm uzamış olanlar aranızda ...
birde gelin hala sağarak veriyr sütü emzirmiyormuş
buda sütün niteliğini bozar diye düşünüyorum öyle değil mi?
bana da cevap yazarsanız sevinirim
türkçe öğrenip şu siteye girmesini çok istiyorum ..
ameneenn pek sevindim yeminlee.kız maşallha.bendemi hocaya götüramde hocam şu bi emzik alsın agzına hele bi oku üfle diyem olurmuki acepbilmiyorumkismile..kaydirigubbakcemile3...
hanımlar merhaba sizi burdan gelinimiz adına takip ediyorum ...
şubat annesi ama yabancı uyruklu türkçe bilmiyor ben nette çeviyorum ona ..
56 cm 3750 gr doğdu kızımız, bu gün dr gitmişler 58 cm olmuş ve 1 kilo almış bu gün tam 31 günlük ...
sizin çocukların boyu daha çok uzamış...
kilosu normalmi 1 kilo alması yani ...
ama ben en çok boyuna takıldım 4 -5 cm uzamış olanlar aranızda ...
birde gelin hala sağarak veriyr sütü emzirmiyormuş
buda sütün niteliğini bozar diye düşünüyorum öyle değil mi?
bana da cevap yazarsanız sevinirim
türkçe öğrenip şu siteye girmesini çok istiyorum ..
doğru söylüyon valla bitti çok şükür çocuk işi.kapadık dükkanı biraz büyürlersede ohhh.moralimi yerine getirdin kız geldiğimden beri kara kara düşünüyodum..
kaydirigubbakcemile3
delüü götür bakalım üfürsün hihoyyyt
hadi gözün aydın çok sevindim.ee anne sütü alıyomu şimdi.ne olcekmiş..
evet canım anne sütüne devam kesinlikle kestirmiyoruz dediler zaten biraz daha düşmüş sarılığı heralde 1 aya rengide düzelir dediler çok mutlu oldum sorma günlerdir kafam öyle bulanıktıkı sabah hastaneye giderken elim ayağım titriyodu valla allah daha beterinden saklasın herkesin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin gerçekten çok zor..geçmişi okuyamıyorum bugun.
sağol canım benim ne güzel şeyler yamışsın moral oldunuz bana..fatoş'um geçecek canım bu günlerde.seni strese sokan şeyleri sende biliyorsun yaşadıkların kolaymı ama biraz sabır bak güzel günlere az kaldı.kendine güvenin gelsin.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin yılmak yok.yaza doğru ailenin yanınada gidersin bi tek sen uzakta değilsinki canım. bak bizlerde gurbetteyiz Allah başka ayrılıklar vermesin.
Arası düşün senin tüm sıkıntıların ona yansır ilerde sinirli bi çocuk sahibi olmak istemezsin değilmi... o yüzden neşelen mutlu ol bitanem.
korkma canım güçlendikçe kahvereng bölgeyide alıroodün bi akrabaya çaya gittik, eşi hemşire bi bayan.
bizim kız emerken çok şapur şupur içiyo dedim, bi emzir bakiim dedi;
"bu çocuk 35 günlük ama emmeyi öğrenememiş, aç olduğundan emiyo, biraz büyüyüp güçlenince göğüs ucun yara olur!" dediçok fazla hava yutuyo zaten!
bizde dün akşamdan beri emme çalışmaları yapıoz, kahverengi bölümün tamamını ağzına alamıyo bitürlü, tam alıyo biraz emmiyo tekrar kaçırıyo ağzından, ucuyla emiyo, damağına göğüs ucunu oturtup emmesi gerekiyo, bakalım inşaAllah öğrenir...:bbo:
haklısın belkide en iyisi böle ilk olmasıda zorluyo bilmiyoz ki bişi cahilliğimize geliyo...günaydın şekerler zemuszemus
maksimen geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Allah şifalar versin
fatoş canım sıkma canını bugünlerde geçecek emin ol yalnız olman daha iyi yanında birileri olsada çok zor ben mesela bütün gün ve gece kendim bakıyorum geceleri çoğunlukla sabaha kadar uyumuyor gündüzleride zorla uyutuyorum sıkıntıları ben çekiyorum kaynanalar ancak seviyor keyifli olduğu zamanlarda banada ancak akıl veriyor emin ol oda insanın sinirini bozuyor en azından sen kendin hem bebişine bakıp hem evinle ilgileniyorsun ilerde çok tecrübeli bir anne olacaksın ve bugünleri unutacaksın oğluşunla sen ne zor günleri el ele verip atlattınız bunlarından üstesinden gelirsin canım tabi eşinin de desteğiyle hiç canını sıkma gayet güçlü cesur ve çok iyi bir annesin sen canım olumunekankayizsmile
hasta olan annişlerimize ve tatlı bebişlere çok geçmiş olsun hepimiz için güzel bir gün olsun inş.:Saruboceq:
canım benim öncelikle geçmiş olsuun yarasın tatlım pıtır pıtır çıkarsıninşallah...günaydın herkese hastalara da gecmiş olsun...
kızlıra bende 2 gece önce karın spazmından bağıra bağıra acillik oldum.. mide ve bagirsak ilacları serum falan verdiler 2 saat yavrum da evde bağırmış durmuş cok uzuldum.. hepimiz hasta olmamak için yavrularımız için öncelikle kendimize dikkat etmeliyiz onlar için bizim muadilimiz yok yazık..
canım cok gecmiş olsun ayn sorun bizde de oluyor..dün zeynepb yontemi ile cıkarttık bugun de seninkini denedim şimdi..saolun kızlar cok yararlı bi paylaşım burası..öptm siizi..
ay allah yardımcınız olsun valla nasıl bırakacaksınız ama ne yapacaksınız onlar için katlanacaksınız ayrılığa ama gerçekten zor durum ben çalıuşsam akşama kadar ağlardım herhalde işte:ama alışırsınız başta zor olur amaevet cnm da yok hep ben bakıyorum ya evdeyken bi de uyumak için bi d sıkıntı bastı mı mememden düşmüyor ya.. ben olmayınca sakinleyememiş 2 saat ağlamış yazık yavruma..ben nasıl buncaazı bırakıp işe gitcem yaaa..(
evettt kulak cubugu ucun iraz bebe yağı sürüp kenarındadokundurttum hemen işe yaradı...sengözlerimebaksanab
hoş geldin canım nasılsın bizde seni özledik canımselam kızlar uzun zaman oldu giremedim nete
kızımla uğlaşıyorum gazl sorunu var
herkez iyidir inş.
öpüyorum hepinizi çok özledim sizleri yaw
canım ya kıyamam kız bişi olmaz çocuk bunlar yaramazlık yapıyolar napçan bacım sıkma kendinislm kızlar ya çıldırmak üzereyim çocuklar beni delirtecek sanırım.45gündür evdeyiz sıkıldık dedim karşı komşuya geçtm.ayyyy büyük oğlum tam zıvanadan çıktı evin 2 yaşındaki kızıyla resmen savaş halindeydi.küçük beyimizden oturduk gelene kadar vıyaklayıp durdu.yok anacım yooook bana dışarı çıkmak yasak.bitti artık.toplam 1saat oturdum ama çıldırdım öfffffbilmiyorumkismile
hadi gözün aydın tatlım çok sevindim..Kızlar merhaba herkeze önceden bahsetmiştim bizim sarılık sorunu vardı bütün tahliller bugun sonuçlandı çok şükür bişey çıkmadı anned sütü sarılığı dediler okadar mutlu oldumki üstümden bi yük kalktı valla kilomuz herşeyimiz çok şükür iyi aşılarıda olduk bugün ama çok ağladı canım benim....
ay canım maşallah sevindim bende olmayan süt olmayan göğüse alıştırdım çocuğu şimdi biberon veremiyom[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]
doğru söylüyon valla bitti çok şükür çocuk işi.kapadık dükkanı biraz büyürlersede ohhh.moralimi yerine getirdin kız geldiğimden beri kara kara düşünüyodum..
kızlar naz dün akşamdan beri kaka yapmadı neden acaba akşam mama verdim gece 11 gibiydi uyudu, gece kalktığında beni emdi sabah falan da emdi bugün mama vermedim beni emdi, acaba doymadımı yada mama kabız mı yaptı çok meraktayım. ve beklemedeyim.
sşibelcim papatyacım o iş hiç belli olmaz anacım kaza kurşununa denk gelmeyin aman... valla dimi şaka bi yana bizim bide ikinciler olcak...hayırlısı..
sağol canım benim ne güzel şeyler yamışsın moral oldunuz bana..
korkma canım güçlendikçe kahvereng bölgeyide alıroo
haklısın belkide en iyisi böle ilk olmasıda zorluyo bilmiyoz ki bişi cahilliğimize geliyo...
canım benim öncelikle geçmiş olsuun yarasın tatlım pıtır pıtır çıkarsıninşallah...
ay allah yardımcınız olsun valla nasıl bırakacaksınız ama ne yapacaksınız onlar için katlanacaksınız ayrılığa ama gerçekten zor durum ben çalıuşsam akşama kadar ağlardım herhalde işte:ama alışırsınız başta zor olur ama
hoş geldin canım nasılsın bizde seni özledik canım
canım ya kıyamam kız bişi olmaz çocuk bunlar yaramazlık yapıyolar napçan bacım sıkma kendini
hadi gözün aydın tatlım çok sevindim..
ay canım maşallah sevindim bende olmayan süt olmayan göğüse alıştırdım çocuğu şimdi biberon veremiyom
sşibelcim papatyacım o iş hiç belli olmaz anacım kaza kurşununa denk gelmeyin aman... valla dimi şaka bi yana bizim bide ikinciler olcak...hayırlısı..
çok teşekkür ederim sağolun bugun birde hemşirenin teki süt olsun diye bol bol komposto iç dedi zeytin yağını sordum hergün 1 kaşık verbilirsin dedi doktor birde bitki çaylarını anneye öneriyoruz dediler.rotavirüs aşısını yaptırdık 114 tl verdik.Bezlerdede ben bayadır 3 numara kullanıyom.uyuduğunda emzirmek içinm uyandırımmı diye bende sordum yok artık kilosu iyi dediler o düzenini oturtuyo alışsın artık dedi doktor..Birsürü şey sordum aklıma geldikçe yazarım artık...
ben göndermeden siz göndermişsiniz yazdıklarızınız teşeküredrim
ecet daha evvel de yazdım
evet boyu konusunda bende takıldım ama türkiyeden 2 yada 3 aylıkken giydirmesi aldığımız 56 cm olan kıyafetleri giydirmişler diğerleri küçük gelmiş kardeşime etiketi okuutum 56 cm yazıyormuş etiketlerdede,, eğer 56 cm ise az uzamış o zaman uzun boylu doğan çabuk uzamıyor mu acaba ?
nitelik derken yani... memeden biberona ordan emziğe geçiyor bu aşamalarda acaba kalite bozulurr mu demek istemiştim ...
beni aranıza alıp cevap yazdınız ne kadar iyisiniz çooook teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?