ben göndermeden siz göndermişsiniz yazdıklarızınız teşeküredrim
ecet daha evvel de yazdım
evet boyu konusunda bende takıldım ama türkiyeden 2 yada 3 aylıkken giydirmesi aldığımız 56 cm olan kıyafetleri giydirmişler diğerleri küçük gelmiş kardeşime etiketi okuutum 56 cm yazıyormuş etiketlerdede,, eğer 56 cm ise az uzamış o zaman uzun boylu doğan çabuk uzamıyor mu acaba ?
nitelik derken yani... memeden biberona ordan emziğe geçiyor bu aşamalarda acaba kalite bozulurr mu demek istemiştim ...
beni aranıza alıp cevap yazdınız ne kadar iyisiniz çooook teşekkürederim
kız senin bebiş kaç kilo.3numaraya geçmşsn.alllaa alllllaaaa bi yanlışlık var.ben daha 1deyim anacım...
fatoş ağzını hayırlı aç gız anam dur be.sıra sizde bacım hele siz 2cileri doğurun.
1 mii.akannehir...kız dellendinmi bacım..o küçük gelmemi.senin oglun 5 kiloyu geçmidimi.biz 2 numara kullanıyoruk.bir paketimiz kaldı onuda bitirdikmi 3 numaraya geçcek.
1 numara artık bacagını sıkıştırır annesi 2.ye bagri geç
hımmm senin üçüncüye niyetin var öylemi.az demiyodum sana azgın gacısın diye..bak dogru çıktı..Şeniz
kız du bi kafam karıştı bizim kociş alıyo bezi.dikkat etmedimmi acaba.belkimde 2dir.delikafadulden
yok kız ne 3cüsü kociş istiyoda eline geçerse istemiyom valla.:lepi:
merhaba, bugün bizde doktordaydık. 2 aşımızı olduk. rotayı yaptırmadım. emzirme odasında bayanlarla konuşurken yaptırmamaya karar verdim. amerikada bu aşının bir cesidi toplatılmıs. 2 cesit aşı varmıs. ayrıca bu hastalıgında caresi var gereksiz bir aşı dediler. banada mantıklı geldi yaptırmadım. bizim gaz sorunumuz devam ediyor. doktor aktardan alınan rezene ve ıhlamurda tarım ilacı kalıntısı bulunma olasılıgı var tavsiye etmem dedi. milupanın rezene cayını aldık. sacınada tatlı badem yagı aldım oglumun. gür gür sacları olurmus. bide konak icin iyiymis. sanırım bizde hafiften konak basladı. anne sutu sarılıgımız devam ediyor ama endiselenecek birsey yok. bakalım bu geceyi nasıl gecirecegiz. doktorumuz artık bu ay yanlız uyumaya baslaması gerek dedi. alıstırmaya baslayacagız bu ay. ogluma ilk ayakkabımızı aldık bugün. bakmaya doyamıyorum :)
iste böyle hanımlar.
aşısı yarasın canım..konak ne zeynep bide yalnız uyusun derken tek başına mı müdahale etmedenmi anlamadım:1no2:
kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
bende içiyorum canım ya ben kahveyideçok seviyom valla hergün değil ama arada içiyorum ee hamilelik sigarayı bıraktırdı kahveyi bırakamıyom..çayı içiyorum ama açık içiyorum.kahve içmiyorum.türk kahvesi muhabbetlerimiz bitti anlayacağın..
ooh iç canım afiyet olsun bende içiyom valla geçende neskafe kokusu geldi burnuma uzun zamandır içmemiştim hemen yaptım nasıl özlemişim anlatamamBen içiyorum canım. Çayı çok sevmem günde 1-2 çay bardağı içerim, ama türk kahvesi günde iki tane ara sıra da nescafe içiyorum.
canım benim günaydın inşallah daha sık görüşücez zor olmuştur hülyacım allah yardımcın olsun ttalım emzirme işini nasıl yapçan sağacanmı sende eve gidince öp mis kokulunu..selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
bugün benim için bebişlerinize bir kere daha sarılın, öpün, koklayın..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim
günaydın canım bende sendenim açamıyorum sabah accık toparlıyayıom derken etrafı yoksa valla 6 da başlıyo benim nöbet...günaydınnnnnnnn..yine erkenciyiz biz........
günaydın canım sanada hayırlı cumalar o minik ve tatlı kızını öpüyorum senide öpüyorum hadi kıskanma annesii...kaydirigubbakcemile3günaydın,, hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?