2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi her dogan bebek boyuyla aynı ölçüde kıyafet giymez.muhakkak fark olacak benim kız 53 cm dogdu.ama bize anca 55 cm ve 60 cm arası kıyafet oldu.bez payı bacak payı gibi şeylerle anca olur.yani bu her bebete böyledir.rica ederiz buarada.

fatoş ağzını hayırlı aç gız anam dur be.sıra sizde bacım hele siz 2cileri doğurun.

kız senin bebiş kaç kilo.3numaraya geçmşsn.alllaa alllllaaaa bi yanlışlık var.ben daha 1deyim anacım...

1 mii.akannehir...kız dellendinmi bacım..o küçük gelmemi.senin oglun 5 kiloyu geçmidimi.biz 2 numara kullanıyoruk.bir paketimiz kaldı onuda bitirdikmi 3 numaraya geçcek.
1 numara artık bacagını sıkıştırır annesi 2.ye bagri geç

kız du bi kafam karıştı bizim kociş alıyo bezi.dikkat etmedimmi acaba.belkimde 2dir.delikafadulden

kız du bi kafam karıştı bizim kociş alıyo bezi.dikkat etmedimmi acaba.belkimde 2dir.delikafadulden

bezin üstünde yazar kaç numara oldugu..

yok kız ne 3cüsü kociş istiyoda eline geçerse istemiyom valla.:lepi:

yaşın uygunsa eşinde istiyorsa yap neelcek..bu arada yaş kaç..
ben ve eşim ikimizde istemiyoruz biz.yeter dedik..

defnenin altını temizleyecektim.altakileri çıkattım üşümesin diye battaniye örttüm bacaklarına .ben gelene keder ayagıyla iteleyerek tmış battaniyeyi üzerinden.ya büyüdükçe çok şeker oluyor bunlar..
hiç durmuyo artık elleri ve ayakları fıkır fıkır artık.

ben zıkam ya defne uyanık.duş almam lagzım yekem ısıtıp sofrayı kurucam oooh ço iş var hadi canlar öptüm.görüşürüz..Şeniz

merhaba, bugün bizde doktordaydık. 2 aşımızı olduk. rotayı yaptırmadım. emzirme odasında bayanlarla konuşurken yaptırmamaya karar verdim. amerikada bu aşının bir cesidi toplatılmıs. 2 cesit aşı varmıs. ayrıca bu hastalıgında caresi var gereksiz bir aşı dediler. banada mantıklı geldi yaptırmadım. bizim gaz sorunumuz devam ediyor. doktor aktardan alınan rezene ve ıhlamurda tarım ilacı kalıntısı bulunma olasılıgı var tavsiye etmem dedi. milupanın rezene cayını aldık. sacınada tatlı badem yagı aldım oglumun. gür gür sacları olurmus. bide konak icin iyiymis. sanırım bizde hafiften konak basladı. anne sutu sarılıgımız devam ediyor ama endiselenecek birsey yok. bakalım bu geceyi nasıl gecirecegiz. doktorumuz artık bu ay yanlız uyumaya baslaması gerek dedi. alıstırmaya baslayacagız bu ay. ogluma ilk ayakkabımızı aldık bugün. bakmaya doyamıyorum :)
iste böyle hanımlar.

aşısı yarasın canım..konak ne zeynep bide yalnız uyusun derken tek başına mı müdahale etmedenmi anlamadım:1no2:

aşısı yarasın canım..konak ne zeynep bide yalnız uyusun derken tek başına mı müdahale etmedenmi anlamadım:1no2:

Evet Fatoscum. 4 aydan sonra bebekleri yanlız baslarına uyumaya alıştırmak imkansız oluyormus. Bebegimizi uyku saati gelince yatagına koyacagız. Sonra sadece siddetli aglama olursa kucamıza alıcaz. Telkin edip tekrar yerine koyucaz. tabi 1 gecede alısmıcak. 1 hafta bıkmadan usanmadan alıstırıcaz.

Konakta basta sac aralarında cıkan kabuksu seyler. her bebekte olacak diye bisey yok.

selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
bugün benim için bebişlerinize bir kere daha sarılın, öpün, koklayın..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim

çayı içiyorum ama açık içiyorum.kahve içmiyorum.türk kahvesi muhabbetlerimiz bitti anlayacağın..
bende içiyorum canım ya ben kahveyideçok seviyom valla hergün değil ama arada içiyorum ee hamilelik sigarayı bıraktırdı kahveyi bırakamıyom..
Ben içiyorum canım. Çayı çok sevmem günde 1-2 çay bardağı içerim, ama türk kahvesi günde iki tane ara sıra da nescafe içiyorum.
ooh iç canım afiyet olsun bende içiyom valla geçende neskafe kokusu geldi burnuma uzun zamandır içmemiştim hemen yaptım nasıl özlemişim anlatamam
selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
bugün benim için bebişlerinize bir kere daha sarılın, öpün, koklayın..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim
canım benim günaydın inşallah daha sık görüşücez zor olmuştur hülyacım allah yardımcın olsun ttalım emzirme işini nasıl yapçan sağacanmı sende eve gidince öp mis kokulunu..
günaydınnnnnnnn..yine erkenciyiz biz........
günaydın canım bende sendenim açamıyorum sabah accık toparlıyayıom derken etrafı yoksa valla 6 da başlıyo benim nöbet...
günaydın,, hayırlı cumalar...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar o minik ve tatlı kızını öpüyorum senide öpüyorum hadi kıskanma annesii...kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..
kızlar takmıyım dişyom aras gece 3 te 60cc mama yedi yattı ondan öncekini yine kustu..sabah kalktım damlalarını verdim devit 3 ferrosanal ama mama istemiyo yatıyo benim oğlan üstünü filan açtım öle mama yedi saat 9da 50cc uyuyo hala 11 de kalakar peki sizce za değilmi toplam saat gece 3 ten beri 110 cc yemiş ha sabah 2 dakkada göğsümüe mdi..çok mu pipirikliyim bunlar büyüdükçe daha mı az yiyolar tecrübeli anneler lütfen cvp....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…