- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 48
Günaydın bacılar, nasılsınız.
İzindeydim bugün başladım.
çok güzel canım, darısı ailemizin tek içicisi kocama olsun inş.
Çok tatlı maşallah
Günaydın canım, bebişin hayırlı olsun, sizleri duyunca çok hevesleniyorum, arayı uzatmadan 3.yü düşünsem mi nedir
Gezmelerede gitmişiz bu arada, ben yine gelemedim.
Günaydın Esmacım.
Merhaba Özlem,
Doğum günü hazırlıklarına başlamışsın, bende henüz hiçbir faaliyet yok ama daha süremizde var 12 şubata kadar.
Günaydın canım.
Günaydın Serapcım.
Günaydınnnn
İzindeydim bugün başladım.
kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..
:92::92::92:![]()
çok güzel canım, darısı ailemizin tek içicisi kocama olsun inş.
2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....
![]()
Çok tatlı maşallah
günaydın kızlar..
sibel hayırlı olsun,inşallah tekrar başlamaz !!
Günaydın canım, bebişin hayırlı olsun, sizleri duyunca çok hevesleniyorum, arayı uzatmadan 3.yü düşünsem mi nedir

günaydın hayırlı haftalarrrrr![]()
Günaydın Esmacım.
Merhaba herkese. umarım cok güzel bir haftasonu gecirmissinizdir. Benimki cok yorucuydu. hic oturmadım desem yeridir. Ama oğlum tüm haftasonu cok mutluydu. artık annesi işteykenle evdeykeni ayırt ediyor resmen. bide artık uyurken bana sarılıyor cok güzel ya. yanağımı cimdikliyor uyurken...
Haftasonu doğum günümüz icin temizlik olaylarına başladım. Davetiyemizi tamamladım. Bugün artık göndermeye başlıyorum.
Hasta bebişler nasıl?
Merhaba Özlem,
Doğum günü hazırlıklarına başlamışsın, bende henüz hiçbir faaliyet yok ama daha süremizde var 12 şubata kadar.
günaydın kızlar...
sibel çok sevindim babanın adına,umarım tekrar başlamaz,darısı diğer içicilere...
hülya hadi bakalım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız inşallah mercimeğin.
bazen ipekte yapıyor bu sebepsiz ağlamaları,dışarı çıkıyoruz ya da oyun falan oynuyoruz dikkatını dağıtacak. oyun istedikleri zaman da ağlayabiliyolar. onu farkettim bende...
Günaydın canım.
günaydın cnm ohh temizlikler bitti dsene bende başladım hazırlıklara yavaştan bugün magnetlerim gelicek bakalım davetiyeni merak edioum bendeee
Günaydın Serapcım.
günaydın cici annişlerrr
Günaydınnnn