2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bacılar, nasılsınız.
İzindeydim bugün başladım.

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..:46::46::46:
:92::92::92::74::74::74::62::62::62::62::66::66::66::66:

çok güzel canım, darısı ailemizin tek içicisi kocama olsun inş.

2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....

16557211245817216127210.jpg

Çok tatlı maşallah

günaydın kızlar..

sibel hayırlı olsun,inşallah tekrar başlamaz !!

Günaydın canım, bebişin hayırlı olsun, sizleri duyunca çok hevesleniyorum, arayı uzatmadan 3.yü düşünsem mi nedir:1: Gezmelerede gitmişiz bu arada, ben yine gelemedim.

günaydın hayırlı haftalarrrrr :71:

Günaydın Esmacım.

Merhaba herkese. umarım cok güzel bir haftasonu gecirmissinizdir. Benimki cok yorucuydu. hic oturmadım desem yeridir. Ama oğlum tüm haftasonu cok mutluydu. artık annesi işteykenle evdeykeni ayırt ediyor resmen. bide artık uyurken bana sarılıyor cok güzel ya. yanağımı cimdikliyor uyurken... :1:

Haftasonu doğum günümüz icin temizlik olaylarına başladım. Davetiyemizi tamamladım. Bugün artık göndermeye başlıyorum.

Hasta bebişler nasıl?

Merhaba Özlem,
Doğum günü hazırlıklarına başlamışsın, bende henüz hiçbir faaliyet yok ama daha süremizde var 12 şubata kadar.

günaydın kızlar...
sibel çok sevindim babanın adına,umarım tekrar başlamaz,darısı diğer içicilere...
hülya hadi bakalım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız inşallah mercimeğin.
bazen ipekte yapıyor bu sebepsiz ağlamaları,dışarı çıkıyoruz ya da oyun falan oynuyoruz dikkatını dağıtacak. oyun istedikleri zaman da ağlayabiliyolar. onu farkettim bende...

Günaydın canım.

günaydın cnm ohh temizlikler bitti dsene bende başladım hazırlıklara yavaştan bugün magnetlerim gelicek bakalım davetiyeni merak edioum bendeee

Günaydın Serapcım.

günaydın cici annişlerrr

Günaydınnnn

Zeynepcim bu 2 hafta malum dogum günü dolayısıyla cok yogunum. 29 ocak ctesi icin oyun günü ayarlayalımmı?

kimse gelmesse yine ikimiz buluşuruz. ne dersin.

bu arada nurturiadada mesaj yazdım belki yeni annelerle falan tanışırız diye.

olabilir canım bi aksilik çıkmazsa görüşürüz.

Merhaba arkadaslar herkese iyi bir hafta diliyorum.
Gecen hafta cok yoğundum doğru düzgün giremedim.
Herkes iyidir umarım.
Bugünde birsürü ütüm var onlarla boğusucam.Duruyuda anneme gönderdim rahat yapabilim diye
Savasa baslamadan sizlere bir selam verim dedim :16:

Günaydın herkese. İyi bir hafta olsun herkes için inşallah...
gunaydınnnnnnn
Merhaba arkadaslar herkese iyi bir hafta diliyorum.
Gecen hafta cok yoğundum doğru düzgün giremedim.
Herkes iyidir umarım.
Bugünde birsürü ütüm var onlarla boğusucam.Duruyuda anneme gönderdim rahat yapabilim diye
Savasa baslamadan sizlere bir selam verim dedim :16:
hadi kolay glsin sanada
ütüden de hiç haz etmem ıyyykkk

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..:46::46::46:
:92::92::92::74::74::74::62::62::62::62::66::66::66::66:

gözün aydın canım darısı benim babamın kardeşimin başına.hatta tüm içenlerin başına.

cumartesi gittim doktora, keseyi gördüm düzgün bi şekilde..2 hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğim..

akşamında burak bir ağladı, bir ağladı..neden olduğunu anlamadık.. 2 saat ne yaptıysak susmadı çocuk..bebekken olduğu gibi battaniyede salladık..artık doktora götürecektik,giyindik, annemi aradım, kakasını mı yapmadı, düştü falan mı biyeri mi acıyor diye..annem de yok dedi, hastaneye götürmeyin gerek yok, buraya getirin susar o dedi..neyse annemlere gittik, burak sustu gerçekten de orda..oyun oynamaya başladı cocuk :53: artık iyice gönlü olduktan sonra 11:30 da eve geldik geri, uyudu..dedim iyi ki götürmemişim gülşahlara, tüm benden bilirlerdi, cocuğu soğuğa çıkardın, üşüdü falan diye :))

pıtırcığım keseside görünmüşşşş.sağlıkla kucağına aldığın günüde burdan müjdelersin inşallah.Sıgara olayını ne yaptın bıraktın dimi.Bak hakkını yeme çoçuğun burak ta bırakmıştın bundada bırakacaksın.
bu ara çoçuklarda bi haller var yine.Duru da aynen anlattığın gibiydi saat 3 e kadar uyumadı uyudu ağlayarak uyandı saat 3 e kadar böyle devam etti derdi ne anlamadım.

ee kayseri bebekleri resimleri nerde.yaa biz hemen çarşaf çarşaf koyuyoruz meraklandırmayın koyun resimleri.

kızlar ya benim kasıklarım ağrıyo acaba üşütmektenmi ya of doğumdan sonra hiç muayne olmadım olan varmı hiç acaba iltihap felanmı vardır?

evet kayseri buluşması resim istiyorum bizde cumartesi buluşuyoruz unutmayız inşallah resim çekmeyiii bakalım bizim pıtırcıklar ne yapıcazz

aa demekki çoğu bebekte varmış bu huysuzluk,dertleri neydi acaba? insanın elini ayağına dolaştırıyorlar..

zaten öğrenmeden önce öksürük olduğu için içemiyordum, öğrendiğimden beri de içmedim, inş bu defa tamamen ben de bırakmış olurum..ben balkonda sigara içerken, eşim burağı getirip,camdan cee yaptırıyor, burağın ben sigara içerken görmesini bile istemiyordum..eşim de inadına getiriyor, utan diye..malum o içmeyince ben 2. sınıf oluyorum evde..

valla burak olmayınca, ben çanta falan götürmedim, foto mak. burağın çantasında oluyor..haliyle hiç resim çekmedim, diğerleri de çekmedi hiç :) zaten tıkınmaktan fırsat bulamazdım herhalde..:)) gülşah diyodu, hacerle rüveydayı deşifre edelim bu sefer diye, ama sonradan unuttu sanıırm, belhasıl hiç resim yok bacım, 1 ay sonra bizdeler o zaman çekeriz bol bol..ayda bir düzenli görüşüyoruz nasıl olsa.

kasık ağrısı benim adet dönemimde oluyordu canım..üşüttüğün için de olabilir. doğumdan sonra ben de hiç muayene olmamıştım..iltihap kasık ağrısı mı yapar?

benim doğumda kist almışları söylemiştim size, cumartesi ultrasondan doktor baktığında yine gebelik kisti oluşmuş ama zararsız dedi. bu kisti vücut niye üretiyor anlamadım yanii...

kasık ağrısı benim adet dönemimde oluyordu canım..üşüttüğün için de olabilir. doğumdan sonra ben de hiç muayene olmamıştım..iltihap kasık ağrısı mı yapar?

benim doğumda kist almışları söylemiştim size, cumartesi ultrasondan doktor baktığında yine gebelik kisti oluşmuş ama zararsız dedi. bu kisti vücut niye üretiyor anlamadım yanii...

aslında iltihap olsa yeşil akıntı olur o deil de muayne olsammı die düşündüm ağrıyo hapta kullanıyorum
kistmi die düşündüm bide belkide üşütmüşümdür

kasık ağrısı benim kabusum.
her adet döneminin ilk 3 gününü inleyerek geçiriyorum resmen. kasıkla kalsa iyi,tırnak ucuma dek ağrıyor resmen. kaç kere doktora gittim,yapı meselesi dedi. 2-3 majezik içersem kesiliyor ama onuda şu an alamıyorum. dün hastalandım mesela şu an zor duruyorum ayakta 2 minoset içtim sabahtan beri ama banamısın demiyor :(

kasık ağrısı benim kabusum.
her adet döneminin ilk 3 gününü inleyerek geçiriyorum resmen. kasıkla kalsa iyi,tırnak ucuma dek ağrıyor resmen. kaç kere doktora gittim,yapı meselesi dedi. 2-3 majezik içersem kesiliyor ama onuda şu an alamıyorum. dün hastalandım mesela şu an zor duruyorum ayakta 2 minoset içtim sabahtan beri ama banamısın demiyor :(

aa hasta oldunmu kız..bu ay sendende bi bebiş bkliyoduk:)

sibelcim babanın sigarayı bırakmasına sevindim ama sen yinede temkinli ol daha sonra başlarsa daha cok kızar ve üzülürsün. cok uzun zamandır sigara içen insanların tekrar başlamaları an meselesi. benim eski müdürüm 6 sene bıraktı sonra burda birseye kızdı ve yeniden başladı. o yüzden bu sigara olayını babana hic sorma ve hatırlatacak bisey yapma. tabi o başlayacaksa tekrar başlayacaktır yapacak bisey yok. uzun süre içen insanlar için bırakmak ölüm gibi bisey.

bir yazar vardı. mina urgan. yaşam öykusunu anlatıyor bir kitabında. cok sigara icen bir kadın. 82 yaşında ayağı takiliyor düşüyor ve kaburgaları kırılıyor hastaneye yatıyor. tabi bu arada sigara içemiyor. doktor her muayenede iyisiniz cok sukur deyip duruyor. kadın en sonunda şunu söylüyor. "iyisin deyip durma. iyi olsam sigara içiyor olurum. demekki iyi falan değilim." diyor. ne zaman sigara içen birini duysam onun sözleri aklıma gelir.

eşim denizlili biliyorsun. ailesi kına gecesi icin ist. a geldiler. bizdede hic sigara icen yok. annem o gece duvarlara sigara icilmez yazısı yapıştırdı. ve o kadar kalabalıkta birtek nevzatın abisi sigara iciyormuş. oda dışarı çıkmak zorundaydı. adam utandı o gece bıraktı sigarayı. o gün bugündür içmiyor.

allah cocuklarımızı bu kötü alışkanlıklardan korusun nolur.:14:

doğru söylüyosun özlemcim..valla başlarsa çok üzülürüm..bizler için bıraktı zaten..oraya gidince daha bigün çocukların yanında içmedi ya balkona ya mutfağa gider..bizde bırak falan diyoduk..bırakıcam sizler için diyodu....inş başlamaz ya..

aa zeynep olmadı şimdi.. dün düşündüm durdum, oldu mu acaba diye :) sabah sormayı unutmuşum..neyse sonraki aylarda inşallah.

seraplar ne yaptı bakalım??

ya biriniz gelsenize yanıma eş yahuu...

bugün hava güzel burda..çocukları gezdiricem..sağlıkocağına gitcem bugün kararlıyım..kilo boya baktırıcam..ferrolarımızı alcam..kendimede alcam hiç halim olmuyo bazen..çok yoruluyorum kansızlıktan kesin benmki..
paşam büyümüşmü bakalım bi..:46:

Back
X