kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.
bu arada kılomuz gecen pzt 4200 du bugun 4630 olmus... 1 haftada 430 gr almıs. bıraz hızlı gıdıyor ama kabızlıga bagladı doktor. bu sorun cozuldugunde normal sekılde kılo alımı olurmus...
kızlar sıvılceler olurmus bu tarz dokuntuler normalmıs. sureklı ıkınıp gerılıp kasıldıkları ıcın daha da cogalıyomus korkulcak bısey yokmus.
mıde reflusu ve fıskırtma tarzı kusma kabızlıgından kaynaklıymıs. mıdesıne baskı oluyomus kaka yapamadıgı ıcın. sureklı ıkındıgından da kusuyomus. hepsı kaka yapamamasına baglı yanı bu sorunu halledersek gerısı corap sokugu gıbı gelırmıs...
Yaa kızlar bana bİ Çare deyİn ya revna hİÇ uyumuyo uyursada kucakta uyuyor kolaarımda derman kalmadı neva hİÇ bÖyle deĞİldİ ne yapcaĞımı ŞaŞırdım valla
kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.
geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. moralim bozulduğu için iştah da gitti. hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. kocamı da sevmiyyorum artık. evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. hiçbir işe yetişemiyorum. eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben
geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. Inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. Bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. Neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. Beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. Moralim bozulduğu için iştah da gitti. Hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. Kocamı da sevmiyyorum artık. Evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. Hiçbir işe yetişemiyorum. Eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben
geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. moralim bozulduğu için iştah da gitti. hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. kocamı da sevmiyyorum artık. evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. hiçbir işe yetişemiyorum. eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben
offffff sabahtan beri hiç uyumadı burak sürekli kucak istiyo.kollarım kopacak sanırım bu gidişle..önce memede uyurdu şimdi uyumamak için adeta direniyo.gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra ikisinide açıp bakıyo.nolcak böyle yaaaaaaa.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?