kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.
Buzuki orhanı ben de denemek istiyorum. Nasıl ulaşabilirim?
Adı nedir cd'nin tam olarak?
kız ruvus oranın acılmaması lazım o nerden cıktı kı ben kızlara hep o lınkı gonderdım herkes ordan ındırdıydı...
papatya doğum kilosuna bakınca sadece 300 gram almış oluyor 700 iyi yoksa ne bileyim
Allah korusun havvacım Allah kimseye göstermesin benim kızım da 2 günlükken beslenememekten düştü hastanelere.
beris burda kimsem yokkiannem geldi 21 gün kalabildi ancak. çünkü kardeşim bu sene 8. sınıf sınavı var.
kaynanam gelecekmiş ama 5 günlüğüne bebeği görüp gidecem diyor zaten şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyor yardım etmez bana.
gurbet ne zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?