Ah be canim takma kafana birak ne derlerse desinler her kafadan bi ses çikar zaten hepsi çok bilmis kesiliyo valla BOSVERRRRRcanlarım..
hamileyken oğlumun kilosu boyu hep 1 -2 hafta önden gidiyordu seviniyorduk gelişimi çok iyi diye amaaaa son hafta doktorumuz oksijensiz kalmış dedi ve doğuma aldı sezeryanla doğum yaptım ömürüm 2720 gr 47 cm doğdu.. çok üzüldüm..
sonrasında sütüm yetmedi yavruma mama verdik doktor tavsiyesiyle hala veriyoruz baya azalttık mamayı 2-3 günde bir sadece yatmadan önce veriyorum ama yine veriyorum işte mama vermek istemiyorum hiç ama ne yapayım..
sonrasında hasta oldu yavrum banyodan sonra mı terlettik de soğuk mı aldı bilmiyorum üşütmüş öksürüyordu doktoru antibiyotik verdi düşünebiliyormusunuz 1 aylık bebeğim antibiyotik kullanıyor.. nasıl kahroluyorum bilemezsiniz..
en çok beni mahveden şey ise insanların yorum yapmaları..
4 kilo çocuk doğuranlar varmış.. bizimki küçücükmüş
yok nasıl süt olmazmış öyle şey olur muymuş yok bilmem kim 2 yaşına kadar emzirmiş de hala fışkırıyormuş..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum..
başınızı şişirdim kusura bakmayın ama anlatacak kimsem yok.
:roflol::roflol:zeynep sana diom çabuk evini topla gözüm görmesinkaydirigubbakcemile3
KOVULDUN heehhhehehhehe
boşver kız bizim ev de çingen çadırı gibi
birazdan kalkıcem bnde
gülşah allah yardım etsin canım benim
bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun inş.
GEÇMİŞİN HEPSİNİ OKUYAMADIM BABAm geldi ters ters bakıyo eyvahedigeldismile
pamuk kareleri ne canım bizim bldiğimiz pamuk değil mi?
havva kız.sana daha önce yazmıştım ama görmemeşisin.resmin pek güzel.yumuş duruyon gıı.ögretmen dedgin asık surat eli sopalı olur heee.senekçıncı sınıfı okutuyon
kızlar artık göğüslerime vurunca tık tık ses çıkıokaydirigubbakcemile3
nasıl mı çünkü göğüs kalkanı aldım hehhehe
sütüm akıo kyafetlerim batıo die
oda plastik bişiy tık tık ses çıkartıyo
kızlar ben kaçar birazdan gelirim çamaşırlarım var katlanacak.burak uyumuşken yapayım.opuyorumnanaktan
.................................
işte bu canım
walla canım benım ipoş hanımda 2.900 dogdu hastaneden cıkarken 2.600 falandı hıc umurum degıl banada dedıler beslenmemıs anne karnında dıye. sana dıyebılcegım tek sey SALLAAAAAAAAAA bosver kım ne derse desın ınan benım umurumda degıl verıyorum cevabımı susturuyorum... bosver keyfını kacırmalarına ızın verme...canlarım..
hamileyken oğlumun kilosu boyu hep 1 -2 hafta önden gidiyordu seviniyorduk gelişimi çok iyi diye amaaaa son hafta doktorumuz oksijensiz kalmış dedi ve doğuma aldı sezeryanla doğum yaptım ömürüm 2720 gr 47 cm doğdu.. çok üzüldüm..
sonrasında sütüm yetmedi yavruma mama verdik doktor tavsiyesiyle hala veriyoruz baya azalttık mamayı 2-3 günde bir sadece yatmadan önce veriyorum ama yine veriyorum işte mama vermek istemiyorum hiç ama ne yapayım..
sonrasında hasta oldu yavrum banyodan sonra mı terlettik de soğuk mı aldı bilmiyorum üşütmüş öksürüyordu doktoru antibiyotik verdi düşünebiliyormusunuz 1 aylık bebeğim antibiyotik kullanıyor.. nasıl kahroluyorum bilemezsiniz..
en çok beni mahveden şey ise insanların yorum yapmaları..
4 kilo çocuk doğuranlar varmış.. bizimki küçücükmüş
yok nasıl süt olmazmış öyle şey olur muymuş yok bilmem kim 2 yaşına kadar emzirmiş de hala fışkırıyormuş..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum..
başınızı şişirdim kusura bakmayın ama anlatacak kimsem yok.
getmem bağane kaydirigubbakcemile2zeynep sana diom çabuk evini topla gözüm görmesinkaydirigubbakcemile3
KOVULDUN heehhhehehhehe
boşver kız bizim ev de çingen çadırı gibi
birazdan kalkıcem bnde
alemsın kız kaydirigubbakcemile3kızlar artık göğüslerime vurunca tık tık ses çıkıokaydirigubbakcemile3
nasıl mı çünkü göğüs kalkanı aldım hehhehe
sütüm akıo kyafetlerim batıo die
oda plastik bişiy tık tık ses çıkartıyo
wallah canım ıns kazaya gelmemıssındır bu kadar cabuk tutmaz heralde eyvahedigeldismileselam kızlar nasılsınız bebişerde iyidir umarım
geçmişe biraz göz gezdirdim
fatoşcum geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin
reyhancım benimde çok akıyor göğüs pedi yetiştiremiyorum bazen hele gece kaymışsa ped sırılsıklam uyanıyorum ama problem olduğunu bilmiyordum araştırmak lazım ihmale gelmez böyle şeyler
zeynepçim teşekkürler paylaşımın için bize söylenenlerin yanlış olduğunu öğrenmiş oldum
kırkı çıkanlar gözünüz aydın
ya kızlar bişy sorucam bizimde kırkımız geçen hafta çıktı ama doktorum fitil verdi ilişki yasak dedi birkaç gün fitilde bitince bende dün daha fazla kaçamadım kocişten ama kazaya geldim hamile kalma olasılığım yoktur dimi daha yumurtalıklar iyi çalışmıyordur
bu arada dönencemizi aldık bizim zilliyi çok şükür oyalıyor dikkatini çekti bakıp gülüyor kendi kendine sesler çıkarıyor bende işime bakıyorum neden daha önce almadıysam
gülşahçım hakkında hayılısı olsun önemli olan kızının sağlıklı bir ortamda büyümesi ama senin rahat olmana kafan takmamana çok sevindim zor bir süreç rabbim yardımcın olsun en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin
hirada gece 1 1.5 saatte bir kalkıyor çok uykusuzum çookk bakalım bizim uyku düzenimiz ne zaman yoluna giricek
kızlaar o kadar cok sayfa olmus ki ancak yetiştim...geceleri ben uykusu kaçmasın diye bastan beri değiştirmiyorum altını bi kere kaka sesi duydum actım pırtmış hemen kapadım ama anında uyandı.. rahat uyusun değiştirmeyin diyordu nette ben de dinliyourm.. ama bizim uykularımız cok duzenli gece derin dderin uyuyor bastan beri gecede bir kalkıyoruz. 12 de uyuyip gece 3 de uyanıp bi daha sabah 5 bucukta kalkıyor genelde ama bu kalkmalarda ben orla agzına tıkıp bi göğsumden 5-10 dk arası emzirebiiliyorum tabi baska yok hem goguslerim bosalmamıs oluyor hem cpcuk domamış oluyor ama kıyıp uyandıramıyorum dolyısla bizde gece emme emzirme bastan beri yok..boyle. sizde de boyle mi benim sutum bu oglana gece emziremediğimde mi yetmiyor acaba o emmese de 2 saatte bir goguslere hareket olsun sagsam mı?? gunduz de cok istiyor benimkiler yetişmio ??
şimdi de un kurabiyesi arıcam:))
ben de kendi doktoruma ardından ömerin doktoruna gtcez.. kendiminkinden hormon testi şsticem polaktinim var mı dye bi de tiroidim sütü etkilermi gelişmeyi falan die..
ayyy valla cok ozeniyorumm..darısı bizeee..
canım al benden de o kadar hep önde gidiyordu sonra aynı senin dediklerini yaşadık ve ben gunde 3 kez mama veriyrum..
.................................
işte bu canım
pervin ne aldın dönence bacım.bide kaca aldın..
fitil niye verdiki ben bilmiyon öyle bişey..
kazaya kurban gidebilirsin ona göre.adet olmyo diye rahat olma emi.zaten siz erkenden istiyonuz..
escos iyi edersin.bi baktır bakalım.valla dene kurabiyeliri.bende işe yarıyo
benim kız uyandı ben onu bi emzirem..
selam kızlar nasılsınız bebişerde iyidir umarım
geçmişe biraz göz gezdirdim
fatoşcum geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin
reyhancım benimde çok akıyor göğüs pedi yetiştiremiyorum bazen hele gece kaymışsa ped sırılsıklam uyanıyorum ama problem olduğunu bilmiyordum araştırmak lazım ihmale gelmez böyle şeyler
zeynepçim teşekkürler paylaşımın için bize söylenenlerin yanlış olduğunu öğrenmiş oldum
kırkı çıkanlar gözünüz aydın
ya kızlar bişy sorucam bizimde kırkımız geçen hafta çıktı ama doktorum fitil verdi ilişki yasak dedi birkaç gün fitilde bitince bende dün daha fazla kaçamadım kocişten ama kazaya geldim hamile kalma olasılığım yoktur dimi daha yumurtalıklar iyi çalışmıyordur
bu arada dönencemizi aldık bizim zilliyi çok şükür oyalıyor dikkatini çekti bakıp gülüyor kendi kendine sesler çıkarıyor bende işime bakıyorum neden daha önce almadıysam
gülşahçım hakkında hayılısı olsun önemli olan kızının sağlıklı bir ortamda büyümesi ama senin rahat olmana kafan takmamana çok sevindim zor bir süreç rabbim yardımcın olsun en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin
hirada gece 1 1.5 saatte bir kalkıyor çok uykusuzum çookk bakalım bizim uyku düzenimiz ne zaman yoluna giricek
aman bende almıyom gayrı artık kaydirigubbakcemile5zeynep bnde değiştiriodum ama baktım çok dağılıyo uykusu
ytaırırken bi alıyom sabah kendim uyanana kadar duruyo
zaten kaka yapmıo gece..pişik falan da olmadı
evet ertesı gun hapı etkılı cozum kazalar ıcınValla canim benim doktor bi kere bile korunmasiz iliski olursa olurda hapini unutursan hemen ertesi gün hapi al demisti nolur nolmaz
zeynep sağınca gelmio süt.
geceleri takamadım zaten
kıyafetleri batmıo o yetio bana
ayşegül akan sütler birikiyo kapta
hemide kıyafatin batmıo
göğüs peti i kullanamadım
Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?