2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ah be canim takma kafana birak ne derlerse desinler her kafadan bi ses çikar zaten hepsi çok bilmis kesiliyo valla BOSVERRRRR
Bebisinede çok geçmis olsun

zeynep sana diom çabuk evini topla gözüm görmesinkaydirigubbakcemile3
KOVULDUN heehhhehehhehe
boşver kız bizim ev de çingen çadırı gibi
birazdan kalkıcem bnde
:roflol::roflol:

kızlar ben kaçar birazdan gelirim çamaşırlarım var katlanacak.burak uyumuşken yapayım.opuyorumnanaktan

.................................
işte bu canım

Eklentiler

• $hhh.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 22
GEÇMİŞİN HEPSİNİ OKUYAMADIM BABAm geldi ters ters bakıyo eyvahedigeldismile
pamuk kareleri ne canım bizim bldiğimiz pamuk değil mi?

yok degil makyaj temizlemek için ince pamuklar olurya yuvarlak düz onun büyük boylari oluyo kare seklinde onlari kullaniyorum

zeynep bnde değiştiriodum ama baktım çok dağılıyo uykusu
ytaırırken bi alıyom sabah kendim uyanana kadar duruyo
zaten kaka yapmıo gece..pişik falan da olmadı

pervin ne aldın dönence bacım.bide kaca aldın..
fitil niye verdiki ben bilmiyon öyle bişey..
kazaya kurban gidebilirsin ona göre.adet olmyo diye rahat olma emi.zaten siz erkenden istiyonuz..

escos iyi edersin.bi baktır bakalım.valla dene kurabiyeliri.bende işe yarıyo

benim kız uyandı ben onu bi emzirem..

havva kız.sana daha önce yazmıştım ama görmemeşisin.resmin pek güzel.yumuş duruyon gıı.ögretmen dedgin asık surat eli sopalı olur heee.senekçıncı sınıfı okutuyon

Canım ya.. Sen beni bi de okulda gör...Hiç böyle mülayim değilim valla... kaydirigubbakcemile3
Ben ilköğretim ikinci kademe. Eski adıyla ortaokul okutuyom canm...

Alemsin valla kız... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar birazdan gelirim çamaşırlarım var katlanacak.burak uyumuşken yapayım.opuyorumnanaktan

Kolay gelsin canım

walla canım benım ipoş hanımda 2.900 dogdu hastaneden cıkarken 2.600 falandı hıc umurum degıl banada dedıler beslenmemıs anne karnında dıye. sana dıyebılcegım tek sey SALLAAAAAAAAAA bosver kım ne derse desın ınan benım umurumda degıl verıyorum cevabımı susturuyorum... bosver keyfını kacırmalarına ızın verme...
zeynep sana diom çabuk evini topla gözüm görmesinkaydirigubbakcemile3
KOVULDUN heehhhehehhehe
boşver kız bizim ev de çingen çadırı gibi
birazdan kalkıcem bnde
getmem bağane kaydirigubbakcemile2
alemsın kız kaydirigubbakcemile3
wallah canım ıns kazaya gelmemıssındır bu kadar cabuk tutmaz heralde eyvahedigeldismile

.................................
işte bu canım

gecelerı cok raHATSIZ ederse goguslerın sag bence. hem hareket olur uyarılır goguslerın...

senin kızın titreşimleri benimkide duydu
bnde gidiommm:ecrin_bebek:

Valla canim benim doktor bi kere bile korunmasiz iliski olursa olurda hapini unutursan hemen ertesi gün hapi al demisti nolur nolmaz

zeynep bnde değiştiriodum ama baktım çok dağılıyo uykusu
ytaırırken bi alıyom sabah kendim uyanana kadar duruyo
zaten kaka yapmıo gece..pişik falan da olmadı
aman bende almıyom gayrı artık kaydirigubbakcemile5
Valla canim benim doktor bi kere bile korunmasiz iliski olursa olurda hapini unutursan hemen ertesi gün hapi al demisti nolur nolmaz
evet ertesı gun hapı etkılı cozum kazalar ıcın

zeynep sağınca gelmio süt.
geceleri takamadım zaten
kıyafetleri batmıo o yetio bana
ayşegül akan sütler birikiyo kapta
hemide kıyafatin batmıo
göğüs peti i kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…