2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.e-bebek.com/donence/tiny..._uyku_isik_ve_ses_senfonisi_donence/TLO-95293

dediğim fisher price mutlu düşler yoktu bunu aldım
122 ye geldi çok ama oyalasın yeterki hiçbir işimi yapamıyorum

ayşegülcüm hemen istiyorum ama bu kadarda çabuk istemiyordum bacım ya
fitil ben miyom ameliyatı oldum ya dikişlerim daha erimemişduruyor muayene esnasında çok canım yanı rahim kasıldı o yüzden gevşetsin diye verdi
zeynep dediğin gibi bende tutmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz
reyhan dediğin gibi bende ertesi günü hapımı alsam?

Herkese hayırlı günler...

Bizim 40. ımız 6 gün sonra çıkıyo... ilk 20 gün kadar annem vardı, şimdide eşimin anne ve babası burdalar... Burada olmaları çok iyi, işimize falan da karışmadılar, eşimle ne dersek tamam deyip yapıyolar sağolsunlar. "Biz unutmuşuz bebek bakmayı siz daha iyi biliyosunuz" diyolar :) fakat bizim kız gündüzleri sürekli kendisiyle ilgilenilmesini istiyo, kucağa falan alışmadı ama sürekli yanında durcaksın, onunla konuşcaksın, birazda evde dolaştırcaksın, olmadı dışarı çıkıcaz :)
Onlarda 40 ımız çıkınca gidecekler galiba, bakalım tüm gün ne yapıcam?
Bende dönence gibi sesli ışıklı hareketli bir oyuncak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan varsa?

canım al benden de o kadar hep önde gidiyordu sonra aynı senin dediklerini yaşadık ve ben gunde 3 kez mama veriyrum..

Ah be canim takma kafana birak ne derlerse desinler her kafadan bi ses çikar zaten hepsi çok bilmis kesiliyo valla BOSVERRRRR
Bebisinede çok geçmis olsun

:roflol::roflol:

sağolun canlarım teşekkür ederim ...

maksimen canım adını bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakma
bu göğüs kalkanını daha önce görmedim kolay bulunan bişeymi çok güzel süt ziyan olmuyor çok hoşumagitti bende alıyım heryerde satılıyormu yoksa nettemi var

ay valla yetişemedim ha geçmişi okuyodum alıntıda yaptım ama yok anam başım almadı
40 çıkanlar hayırllı olsun canlarım..
arasa geçmiş olsun dileğinde bulunmuşunuz sağolun.baştan beri var oo inşallah atlatıcaz 26 nisanda kontrol var..
maşallahınız varha amma kaynatıyonuz ben gelincede kimse olmuyo .
şu çörek otunu nasıl yiyponuz biri yazsın ölçüsünüde yazınnn ikidişr soruyom...
moralim bozuk 2 hafta önce kardeşim sözlendi bu haftada nişan olacaktı ben ikisinede gidemiycektim tabi.nişanlısı 2 kattan merdiven boşluğuna düşmüş çoküzüldüm ya çocuğu görmedim ama tanıyom mahalleden bidew nazar yok derler ha ikiside pırlanta gibi nazar oldu çocuğa...burnu kırılmış ameliyat olcakmış.
arasta bu gün uyumak bilmedi maşallah..anca uyudu bende yatacam biraz çok kaynatmayın ya merak ediyom hepsini okuyamıyom.önemli bişi yok dimi....

:lepi:süper fikirde benim kociş yemez bu bahaneleri bakıcaz artık eyvahedigeldismile

Oh maşallah canım nazar değmesin...

Maşallah canım kocaman abi olmuş...

Canım hayırlı olsun kırkınız. Bızim de dündü kırkımız. yıkama suyuna altın attık o kadar.
sağol tatlım seninkide hayırlı olsun
ay alemsin valla
kız kaçma sende ne var kaçacak yapıver gitsin.nereye kadar kaçacan.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
oda doğruda nebileyim adamı göresim yok hiç

Tugbacim hadi hayirli olsun kirkiniz çikmis canim
sağol tatllım

ay canım hakkınızda hayırlısı olsun zor bir durum ama gördüğüm kadarıyla sen gayet bilinçlisin sakinsin Allah gönlüne göre versin tatlım

Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
haha birde işin bu tarafı var tabi

oy maşallahhhhhhhhh topikimiz dolmuş taşmış bebişimle ilgilenene kadar muhabbet almış başını gitmiş hep böyle oluruz inş.

Son düzenleme:

canım ne güzel anlayışlı insanlarmış
benim zillide gezmeğe bayılıyor kucağa alınca ondan iyisi yok hiç sesi çıkmıyor arabadayken etrafı izlemekten uyumuyor bunların hepsi zill valla

canım ben ninnili ışıklı fisher price mutlu düşler alıcaktım yoktu tiny aldım amaiyiki yoktu çünkü onun ışığı çok azmış hafif bir ışık veriyormuş bu aldığım çok güzel loş ışık veriyor gece odayı bile aydınlatıyor mavi ve yeşil ışıları dinlendiriyor ben memnunum dikkatinide çekti kızımın döndükçe kaplumbağalar zigzak şeklinde oynuyor ses çıkarıyor dikkatini çekiyor

Şu ÖÖrek otunu balla yıyonuz ya sÜt ıÇın nasıl yıyonuz ne kadar yıyonuzzzzzzzzzzzzzzzz

Fatoşçum geçmiş olsun. Üzüldüm valla. Allah acil şifalar versin. Çörek otunu ben bilmiyom anacım ne işe yarıyo

Tavsiyen için sağol canm...

iki şey daha sorcam sizlere;
müzikli ışıklı projektörlerden kullanan var mı?
bir de şu "baby sling" diye bir şey var ya "şal kanguru" da diyolar ondan kullanan var mı? fiyatı da uygun... bence güzel bişii...

sümeyra nur canım ben
ama kısaca nur desen yeter.
bn netten aldım ama eczanelerdede olur sanırım
evet gerçekten kullanışlı bişiy

Canım çok güzelmiş dönence.. Ama pahalı biraz ya...

kızlar bn gidiom
bi arkadaş 36 haftalık hamiş
erken doğum risiki var yatıomuş
geçmişolsuna gidecem
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öptümmmmmmmm
beni bekleyin anacımmmmmaklinialirimsmile

Ay kızlar ben ıyce dellendım ha gece ne yapmıŞım tualetekalktım rÜya gıbı hatırlıyom bu arada klozetın kapaĞını kapattım gıttım ıÇerden 2 tane battanıye aldım yoĞurt mayalar gıbı klozete sardım sonra kaldırdım battanıyelerı tualetın gırıŞıne koymuŞum sonra tekrar tyualete kalkınca takılıp dÜŞtÜm tualette yoĞurt mayaladım ya

fatoş bide sana yazyımda öle gidiim en iisi geçmişolsun canım ya allah beterinden korusun

nur cum teşekkür ederim memnun oldum bu arada

aisee ben baby sling kullanıyorum arabasını kullanmadığım zaten onda taşyorum çok rahat ama kafası sanki rahat etmiyormuş gibi geliyor bana elimde destek veriyorum
doktorlarda en sağlıklı taşıma demişler baby sling için

Canım ya uykusuzluktan hep valla...

kızlar bn gidiom
bi arkadaş 36 haftalık hamiş
erken doğum risiki var yatıomuş
geçmişolsuna gidecem
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öptümmmmmmmm
beni bekleyin anacımmmmmaklinialirimsmile

Aman gününü bekler inşallah yaramaz...

Ay ben de bi bakayım ya neymiş bu baby sling

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…