Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
ayyy bi susmadı şu millet yaa
merak etme canım bi çoğumuz aynı durumdayız sanki bi tek kendileri çocuk büyüttü
hiç takma ben alıştım artık he hı diyorum sallıyorum
kimse benden iyi bilemez bebeğime nasıl davranıcamı
Canım geçmiş olsun öncelikle... İnşallah en kısa zamanda iyileşir... Üzme kendini. Allah dermansız dertler vermesin inşallah. Çocuk bunlar. Annem der ki kuş kanadından esen yelden üşürler diye.
Milleti de takma kafana ağzı olan konuşuyo işte. Büzemiyon ki ağızlarını.
ah be kuzun kilonun ne önemi var.saglıklıysa yeter sana.sonra toparlanıyorlar işte.
sütte bazıları ne yaparsa yapsın olmiyo işte.başkalarına göremi yaşayacagız.herkesin kendi çocugu iyidir.benim komşu var kızı ayda iki kilo alıyo hep.benim kız 1.200 aldı.bi düşündüm ya benim sütmü yetmiyo onunki nasıl iki kilo alıyo diye.halbuki benimki en dogalı.ama takarsan işte çok kötü.aldırma sana diyenler çoçuk doktorumuymuş.cahil insanlarla muhattap olma sakin..sendini yıpratınsın onla kalır işte...
aman boşver canım ya bebiş sağlıklı olsunda varsın mama yesin.benm büyük oğlum mamayla büyüdü napalım.bu sözleri onda fazlasıyla duydum.sütün yetmiyo doymuyo.küçücük bebeğin ayyy bu neeee.valla geldi geçti ahandaa oğlan 5 yaşında.
canım al benden de o kadar hep önde gidiyordu sonra aynı senin dediklerini yaşadık ve ben gunde 3 kez mama veriyrum..
Ah be canim takma kafana birak ne derlerse desinler her kafadan bi ses çikar zaten hepsi çok bilmis kesiliyo valla BOSVERRRRR
Bebisinede çok geçmis olsun
:roflol::roflol:
walla canım benım ipoş hanımda 2.900 dogdu hastaneden cıkarken 2.600 falandı hıc umurum degıl banada dedıler beslenmemıs anne karnında dıye. sana dıyebılcegım tek sey SALLAAAAAAAAAA bosver kım ne derse desın ınan benım umurumda degıl verıyorum cevabımı susturuyorum... bosver keyfını kacırmalarına ızın verme...
gülşah allah yardım etsin canım benim
bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun inş.
1tanelerim evet insan yorum duymak istemior kimseden
ama en güzeli takmamak ağzı olan konuşuyo işte konuşsun dursunlar boşver
:lepi:süper fikirde benim kociş yemez bu bahaneleri bakıcaz artık eyvahedigeldismilegüzel bilgiler var.iyiymiş..
hehe sen yanmışsın kız tubiş.kutsal analık bugün yerle bir olacak gibi gözüküyo:roflol:.....
anasına verse .ayy ana anlar he he..valla kacaman gibi .sende erkenden uyu oglunla.yada daha kanama bitmedi günah olur dee:roflol:....:roflol:....
sağol tatlım seninkide hayırlı olsunOh maşallah canım nazar değmesin...
Maşallah canım kocaman abi olmuş...
Canım hayırlı olsun kırkınız. Bızim de dündü kırkımız. yıkama suyuna altın attık o kadar.
ay alemsin vallabence kanamam bıtmedı de henuz hazır hıssetmıyosan. ac bakım dıcek halı yok ya...
ewet yaaa
emzıge alıstırmadıgın ıyı oldu bak kaydirigubbakcemile3
hg canımmm
ewet hemende cevapları hazır...
havvacım sızınde kırkınız dolmus hadı gozunuz aydın tatlım masallah esraya omru uzun olsun ınsallahhh
oda doğruda nebileyim adamı göresim yok hiçkız kaçma sende ne var kaçacak yapıver gitsin.nereye kadar kaçacan.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sağol tatllımTugbacim hadi hayirli olsun kirkiniz çikmis canim
ay canım hakkınızda hayırlısı olsun zor bir durum ama gördüğüm kadarıyla sen gayet bilinçlisin sakinsin Allah gönlüne göre versin tatlımevet doktor kontrolünü bekliyoru maslında mama için kilosuna bi baksında
ya ayşegül evet akıyo sütümde iyi aslında ama sanki akşamları daha dolu dolu oluyo gece özellikle,ama güzdüz boş gibi(
adet oldum sanırım ya çünkü 40 ımda tamamen bitmiştim bu ara yine pembemsi geliyodu bugünde iyice adet gibi oldum hatta eski sancılarımdan bile var az az..
evet eşimden ayrıyım 2 aydır nerdeyse...henüz bi karara varılmadı ama gidişatımız iyi değil ama hiç sıkmıyorum canımı hayırlısı böyle olcak snaırım kızım ve benim için...
haha birde işin bu tarafı var tabiKızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
Herkese hayırlı günler...
Bizim 40. ımız 6 gün sonra çıkıyo... ilk 20 gün kadar annem vardı, şimdide eşimin anne ve babası burdalar... Burada olmaları çok iyi, işimize falan da karışmadılar, eşimle ne dersek tamam deyip yapıyolar sağolsunlar. "Biz unutmuşuz bebek bakmayı siz daha iyi biliyosunuz" diyolar :) fakat bizim kız gündüzleri sürekli kendisiyle ilgilenilmesini istiyo, kucağa falan alışmadı ama sürekli yanında durcaksın, onunla konuşcaksın, birazda evde dolaştırcaksın, olmadı dışarı çıkıcaz :)
Onlarda 40 ımız çıkınca gidecekler galiba, bakalım tüm gün ne yapıcam?
Bende dönence gibi sesli ışıklı hareketli bir oyuncak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan varsa?
canım ne güzel anlayışlı insanlarmış
benim zillide gezmeğe bayılıyor kucağa alınca ondan iyisi yok hiç sesi çıkmıyor arabadayken etrafı izlemekten uyumuyor bunların hepsi zill valla
canım ben ninnili ışıklı fisher price mutlu düşler alıcaktım yoktu tiny aldım amaiyiki yoktu çünkü onun ışığı çok azmış hafif bir ışık veriyormuş bu aldığım çok güzel loş ışık veriyor gece odayı bile aydınlatıyor mavi ve yeşil ışıları dinlendiriyor ben memnunum dikkatinide çekti kızımın döndükçe kaplumbağalar zigzak şeklinde oynuyor ses çıkarıyor dikkatini çekiyor
maksimen canım adını bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakma
bu göğüs kalkanını daha önce görmedim kolay bulunan bişeymi çok güzel süt ziyan olmuyor çok hoşumagitti bende alıyım heryerde satılıyormu yoksa nettemi var
canım ne güzel anlayışlı insanlarmış
benim zillide gezmeğe bayılıyor kucağa alınca ondan iyisi yok hiç sesi çıkmıyor arabadayken etrafı izlemekten uyumuyor bunların hepsi zill valla
canım ben ninnili ışıklı fisher price mutlu düşler alıcaktım yoktu tiny aldım amaiyiki yoktu çünkü onun ışığı çok azmış hafif bir ışık veriyormuş bu aldığım çok güzel loş ışık veriyor gece odayı bile aydınlatıyor mavi ve yeşil ışıları dinlendiriyor ben memnunum dikkatinide çekti kızımın döndükçe kaplumbağalar zigzak şeklinde oynuyor ses çıkarıyor dikkatini çekiyor
Ay kızlar ben İyce dellendİm ha gece ne yapmıŞım tualetekalktım rÜya gİbİ hatırlıyom bu arada klozetİn kapaĞını kapattım gİttİm İÇerden 2 tane battanİye aldım yoĞurt mayalar gİbİ klozete sardım sonra kaldırdım battanİyelerİ tualetİn gİrİŞİne koymuŞum sonra tekrar tyualete kalkınca takılıp dÜŞtÜm tualette yoĞurt mayaladım ya
kızlar bn gidiom
bi arkadaş 36 haftalık hamiş
erken doğum risiki var yatıomuş
geçmişolsuna gidecem
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öptümmmmmmmm
beni bekleyin anacımmmmmaklinialirimsmile
nur cum teşekkür ederim memnun oldum bu arada
aisee ben baby sling kullanıyorum arabasını kullanmadığım zaten onda taşyorum çok rahat ama kafası sanki rahat etmiyormuş gibi geliyor bana elimde destek veriyorum
doktorlarda en sağlıklı taşıma demişler baby sling için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?