2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız ALLAH iyiliğini versin geçmiş olsun uykusuzluktan canım ya

bende 2 gece önce eşimin sesine uyandım napıyosun sen diye dürttü döndüm arkamı uyumaya devam ettim sabah sordum neden beni dürttün diye çocuk beşiğinde ama göğsümdeymiş gibi kendi göğsüme pış pış yapıyormuşum bide piiişşşş piiişşş eee eeee diyormuşum başladım gülmeye gülermisin ağlarmısın valla

nerden aldım canm, bende şimdi bakıyorum da gittigidiyor.com da var galiba, sen nerden aldın?

kız ohların tam delikanlı zamanı zor olru valla.sen tabi sert gözük degilse tepene çıkarlar.

zeynep sağınca gelmio süt.
geceleri takamadım zaten
kıyafetleri batmıo o yetio bana
ayşegül akan sütler birikiyo kapta
hemide kıyafatin batmıo
göğüs peti i kullanamadım

ay ne iyiymiş.tabi biriksinnimet onlar..kaydirigubbakcemile3

kızlar yedıgımız kac saat sonra sute gecıyo bılen warmı?

valla naca iki üç saate geçer sanırım..

Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi

hadi yaaakaydirigubbakcemile3

ay ne iyiymiş valla.benim ailemde öyle.annem hep derdi bu zamanda bebek doguracaksın.ne güzel hazır bez var.hazır mama var.iş kolay derdi..

ya çok geçmiş olsun canım.allah korumuş bari.kız sen adamı görmedinmi..

kızlar bn gidiom
bi arkadaş 36 haftalık hamiş
erken doğum risiki var yatıomuş
geçmişolsuna gidecem
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öptümmmmmmmm
beni bekleyin anacımmmmmaklinialirimsmile

:a015: :a015: :a015:

ne edittin bacım.neyse bari bişey olmamış.yogurtun tutsa bari şöyle daş gibi:icecream:

nerden aldım canm, bende şimdi bakıyorum da gittigidiyor.com da var galiba, sen nerden aldın?

benim kız emdi geri uyudu.ama şimdid ezeynonun yemek saati onuda hazırlayayımda çocuk yesin..

cok gecmıs olsun canım ya hay aksı nazara gelmıs olmasınlar...
corektounu bılmıyorum canım hıc yapmadım.
aman ne guzel ya oyle kaynana dostlar basına :)

yaaaa bısey sordum yedıklerımız sute ne zaman gecıyooooo

ıpegı emzırdım altını aldım gazını cıkardım ılaclarını verdım koydum salıncagına geldım yettım gayrı :sm_cool:

geçmiş olsun canım valla hep uykusuzluktan oluyor bunlar
bu arada kardeşinin nişanlısına da geçmiş olsun Allah korumuş görünmez kaza işte

ay banada oluyor öyle ya sanki göğsümdeymiş gibi hissediyorum ağladığı zaman falan düşürdüm sanıyorum bir kalkıyorum çocuk yerinde hep uykusuzluktan anacım dengeler bozuldu iyice:bbo:

zeynep bende bilmiyorum kuşum ya:sm_confused: netten baktın mı hiç merak etmedim bugüne kadar dur bakayım araştıralım

yaa sabah oğlanın tırnaklarını keseyim dedim biraz derin gitmiş heralde katıldı yavrum ağlarken bide kanamış bi tanesi çok üzüldüm nasıl kızdım kendime yaa unutmuşum heralde ufak çocuğun tırnakları nasıl kesilir dikkat etsene üfff kıyamam yaa

bide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar

kızlar bebişlerin resimlerini koyalım ya merak ediyom son hallerini.bi kaç kişiden başka koyan yok.bende yeni becerdim koymayı.heves ediyom...:ecrin_bebek:

gıgıl da arastırım bakım bısı bulursam yazarım
ben sallarım anam.ama otomatik olsa iyi olur degilse biraz agır kaçarsın laelaelaelaelae
bır oto besıgımız bıle yok kaydirigubbakcemile3
yaw saka maka bı wc ye gıdıyorum besık durunca hanım basıyo cıglıgı aaaaa bu nedır be cakıldım buraya

bide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar

yeter yeter çok bile.aman hiç misafir çekecek halde deilim ha.banada gelcek epey var ama.nasıl etcez bilemiyom..

ayy cok gecmıs olsun kıyamam öpseydın gecerı annesı hemen
höh 4 cesıt ne kız sen cocuklusun 1 cesıt bulurlarsa opsunler basına koysunlar
kızlar bebişlerin resimlerini koyalım ya merak ediyom son hallerini.bi kaç kişiden başka koyan yok.bende yeni becerdim koymayı.heves ediyom...:ecrin_bebek:

ben koyım dur resım topıgıne

he valla benim yaramazda öyle sallamayı kesince basıyor yaygarayı hemde ne ağlamak kollarım bu gidişle kireçleme olacak :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…