Ay kızlar ben İyce dellendİm ha gece ne yapmıŞım tualetekalktım rÜya gİbİ hatırlıyom bu arada klozetİn kapaĞını kapattım gİttİm İÇerden 2 tane battanİye aldım yoĞurt mayalar gİbİ klozete sardım sonra kaldırdım battanİyelerİ tualetİn gİrİŞİne koymuŞum sonra tekrar tyualete kalkınca takılıp dÜŞtÜm tualette yoĞurt mayaladım ya
nur cum teşekkür ederim memnun oldum bu arada
aisee ben baby sling kullanıyorum arabasını kullanmadığım zaten onda taşyorum çok rahat ama kafası sanki rahat etmiyormuş gibi geliyor bana elimde destek veriyorum
doktorlarda en sağlıklı taşıma demişler baby sling için
nerden aldım canm, bende şimdi bakıyorum da gittigidiyor.com da var galiba, sen nerden aldın?
Canım ya.. Sen beni bi de okulda gör...Hiç böyle mülayim değilim valla... kaydirigubbakcemile3
Ben ilköğretim ikinci kademe. Eski adıyla ortaokul okutuyom canm...
Alemsin valla kız... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım
zeynep sağınca gelmio süt.
geceleri takamadım zaten
kıyafetleri batmıo o yetio bana
ayşegül akan sütler birikiyo kapta
hemide kıyafatin batmıo
göğüs peti i kullanamadım
kızlar yedıgımız kac saat sonra sute gecıyo bılen warmı?
Kızlar biz de mayıs ayında bi kereden bi şey olmaz demiştik şimdi süt sağıyom hi hi
Herkese hayırlı günler...
Bizim 40. ımız 6 gün sonra çıkıyo... ilk 20 gün kadar annem vardı, şimdide eşimin anne ve babası burdalar... Burada olmaları çok iyi, işimize falan da karışmadılar, eşimle ne dersek tamam deyip yapıyolar sağolsunlar. "Biz unutmuşuz bebek bakmayı siz daha iyi biliyosunuz" diyolar :) fakat bizim kız gündüzleri sürekli kendisiyle ilgilenilmesini istiyo, kucağa falan alışmadı ama sürekli yanında durcaksın, onunla konuşcaksın, birazda evde dolaştırcaksın, olmadı dışarı çıkıcaz :)
Onlarda 40 ımız çıkınca gidecekler galiba, bakalım tüm gün ne yapıcam?
Bende dönence gibi sesli ışıklı hareketli bir oyuncak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan varsa?
ay valla yetişemedim ha geçmişi okuyodum alıntıda yaptım ama yok anam başım almadı
40 çıkanlar hayırllı olsun canlarım..
arasa geçmiş olsun dileğinde bulunmuşunuz sağolun.baştan beri var oo inşallah atlatıcaz 26 nisanda kontrol var..
maşallahınız varha amma kaynatıyonuz ben gelincede kimse olmuyo .
şu çörek otunu nasıl yiyponuz biri yazsın ölçüsünüde yazınnn ikidişr soruyom...
moralim bozuk 2 hafta önce kardeşim sözlendi bu haftada nişan olacaktı ben ikisinede gidemiycektim tabi.nişanlısı 2 kattan merdiven boşluğuna düşmüş çoküzüldüm ya çocuğu görmedim ama tanıyom mahalleden bidew nazar yok derler ha ikiside pırlanta gibi nazar oldu çocuğa...burnu kırılmış ameliyat olcakmış.
arasta bu gün uyumak bilmedi maşallah..anca uyudu bende yatacam biraz çok kaynatmayın ya merak ediyom hepsini okuyamıyom.önemli bişi yok dimi....
kızlar bn gidiom
bi arkadaş 36 haftalık hamiş
erken doğum risiki var yatıomuş
geçmişolsuna gidecem
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öptümmmmmmmm
beni bekleyin anacımmmmmaklinialirimsmile
Ay kızlar ben İyce dellendİm ha gece ne yapmıŞım tualetekalktım rÜya gİbİ hatırlıyom bu arada klozetİn kapaĞını kapattım gİttİm İÇerden 2 tane battanİye aldım yoĞurt mayalar gİbİ klozete sardım sonra kaldırdım battanİyelerİ tualetİn gİrİŞİne koymuŞum sonra tekrar tyualete kalkınca takılıp dÜŞtÜm tualette yoĞurt mayaladım ya
nerden aldım canm, bende şimdi bakıyorum da gittigidiyor.com da var galiba, sen nerden aldın?
cok gecmıs olsun canım ya hay aksı nazara gelmıs olmasınlar...ay valla yetişemedim ha geçmişi okuyodum alıntıda yaptım ama yok anam başım almadı
40 çıkanlar hayırllı olsun canlarım..
arasa geçmiş olsun dileğinde bulunmuşunuz sağolun.baştan beri var oo inşallah atlatıcaz 26 nisanda kontrol var..
maşallahınız varha amma kaynatıyonuz ben gelincede kimse olmuyo .
şu çörek otunu nasıl yiyponuz biri yazsın ölçüsünüde yazınnn ikidişr soruyom...
moralim bozuk 2 hafta önce kardeşim sözlendi bu haftada nişan olacaktı ben ikisinede gidemiycektim tabi.nişanlısı 2 kattan merdiven boşluğuna düşmüş çoküzüldüm ya çocuğu görmedim ama tanıyom mahalleden bidew nazar yok derler ha ikiside pırlanta gibi nazar oldu çocuğa...burnu kırılmış ameliyat olcakmış.
arasta bu gün uyumak bilmedi maşallah..anca uyudu bende yatacam biraz çok kaynatmayın ya merak ediyom hepsini okuyamıyom.önemli bişi yok dimi....
aman ne guzel ya oyle kaynana dostlar basına :)Herkese hayırlı günler...
Bizim 40. ımız 6 gün sonra çıkıyo... ilk 20 gün kadar annem vardı, şimdide eşimin anne ve babası burdalar... Burada olmaları çok iyi, işimize falan da karışmadılar, eşimle ne dersek tamam deyip yapıyolar sağolsunlar. "Biz unutmuşuz bebek bakmayı siz daha iyi biliyosunuz" diyolar :) fakat bizim kız gündüzleri sürekli kendisiyle ilgilenilmesini istiyo, kucağa falan alışmadı ama sürekli yanında durcaksın, onunla konuşcaksın, birazda evde dolaştırcaksın, olmadı dışarı çıkıcaz :)
Onlarda 40 ımız çıkınca gidecekler galiba, bakalım tüm gün ne yapıcam?
Bende dönence gibi sesli ışıklı hareketli bir oyuncak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan varsa?
ıpegı emzırdım altını aldım gazını cıkardım ılaclarını verdım koydum salıncagına geldım yettım gayrı :sm_cool:
zeyno ben cevapladımzemuszemus
geçmiş olsun canım valla hep uykusuzluktan oluyor bunlarAy kızlar ben İyce dellendİm ha gece ne yapmıŞım tualetekalktım rÜya gİbİ hatırlıyom bu arada klozetİn kapaĞını kapattım gİttİm İÇerden 2 tane battanİye aldım yoĞurt mayalar gİbİ klozete sardım sonra kaldırdım battanİyelerİ tualetİn gİrİŞİne koymuŞum sonra tekrar tyualete kalkınca takılıp dÜŞtÜm tualette yoĞurt mayaladım ya
kız ALLAH iyiliğini versin geçmiş olsun uykusuzluktan canım ya
bende 2 gece önce eşimin sesine uyandım napıyosun sen diye dürttü döndüm arkamı uyumaya devam ettim sabah sordum neden beni dürttün diye çocuk beşiğinde ama göğsümdeymiş gibi kendi göğsüme pış pış yapıyormuşum bide piiişşşş piiişşş eee eeee diyormuşum başladım gülmeye gülermisin ağlarmısın valla
sagol bacım opuyorumnanaktan
dıgerlerı sallamadı benı alsanaalsanasmile
gıgıl da arastırım bakım bısı bulursam yazarımgeçmiş olsun canım valla hep uykusuzluktan oluyor bunlar
bu arada kardeşinin nişanlısına da geçmiş olsun Allah korumuş görünmez kaza işte
ay banada oluyor öyle ya sanki göğsümdeymiş gibi hissediyorum ağladığı zaman falan düşürdüm sanıyorum bir kalkıyorum çocuk yerinde hep uykusuzluktan anacım dengeler bozuldu iyice:bbo:
zeynep bende bilmiyorum kuşum ya:sm_confused: netten baktın mı hiç merak etmedim bugüne kadar dur bakayım araştıralım
bır oto besıgımız bıle yok kaydirigubbakcemile3ben sallarım anam.ama otomatik olsa iyi olur degilse biraz agır kaçarsın laelaelaelaelae
bide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar
ayy cok gecmıs olsun kıyamam öpseydın gecerı annesı hemenyaa sabah oğlanın tırnaklarını keseyim dedim biraz derin gitmiş heralde katıldı yavrum ağlarken bide kanamış bi tanesi çok üzüldüm nasıl kızdım kendime yaa unutmuşum heralde ufak çocuğun tırnakları nasıl kesilir dikkat etsene üfff kıyamam yaa
höh 4 cesıt ne kız sen cocuklusun 1 cesıt bulurlarsa opsunler basına koysunlarbide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar
kızlar bebişlerin resimlerini koyalım ya merak ediyom son hallerini.bi kaç kişiden başka koyan yok.bende yeni becerdim koymayı.heves ediyom...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?