selam herkese, bugun kocişin dogum gunuydu ancak bilg basına gectim bir bakayım neler var diye,
mujdler olsun bakıcı buldum oglusuma

perşembe baslayacak, erken tutalım benim iznim bitene kadar bana da yardım etsin hem ben de icim rahat bırakayım zamanım gelince dedim, kısmetimiz acıkmıs hemen alt sokagımızdan bir hanım bulduk, isanbulda trafik zor iş

bakalım nasıl olacak ilk haftamız, bu arada ümraniye civarında da bir tanıdıgımın akrabasını bulmustuk ama mesafe uzak oldugu icin istemedim, eger o civarda arayan var ise ihtiyacı da olan bir hanım uygun bir ucretle, ilgilenen olursa bana yazın ben adını nosunu vs iletirim,
oglusun yuzu hızla duzeliyor bu arada bana sut tatlı yumurta yassak

neyin sebep oldugunu bilemedigimizden alerjik ihtimalleri kaldırdık, gaz yapanları da ekleyince neticede sadece su icebiliyorum gibi bir durumdayım,
bugun hava pek bir guzeldi cıktık yuruduk uzun uzun bana da iyi geldi oglan da mıssıl mıssıl uyudu temiz hava gibisi yokmuş ya,
zehracım geçmiş olsun, hastalıgın en zoru bebekte olanı en kısa zamanda iyileşir inşallah,
camdankalp canım gunu gecesi mi sasmıs yoksa gazdan mı uyumuyor, 1-1.5 ay daha sabredecegiz en kotu, dereotlu bir suruptan bahsetmiştim om-x diye yerli bir ilaç, hazım ve gaz konusunda bizde cok ise yaradı canım tavsiye ederim, bir de ne kadar dogru bilmem ben yapmadım ama elma yagı aktardan alıp gobege ve ayak tabanlarına surup kapatın diyorlar surekli artık onu da deneyebilirsin care olursa.
aykızz, bir de
MINIK KIZIM BENIM yazmışsın, kimi kandırıyorsun senin kız 6.5 kilo cekmiyor muydu en son? neresi kucuk kız onun? tosun tosun ohaoldumsmile
herkese selamlar, hepimize kolay gelsin