Şimdi sağlı ocağından geldik. Bebeğin boyu 48 iken 56 almış.Ama kilo az yine. Boya mı gidiyor ne aldıkları. Kafa çevresi 36 idi hala 36. Sağlık ocağı yenikart verdiği için ilk defa yazdılar. Ben de eve gelince hastaneninkine bakınca farkettim. Sorun var mıdır? Sizin baş çevresi bir ayda değişti mi?
canım ya benım oglumun bas cevresıde 1 aylıkken 35,5 du belkı bası buyuk dogmustur anormal olsa soylerlerdı,boyları da ay ıcerısınde 5 cm uzuyor benım oglum 50 cm dogdu 1 aylıkkende 55 cmdı normaldır takma kafana
canlarım merhaba nasılsınız bebişler nasıl hasta bebişler var üzüldüm.bizde bugün hastanedeydik bizde kalça usgnde sağ bacağında bi sorun varmış demişlerdi prematüre olduğu için gelişmeyen yer galiba vardı doktor prematüre olduğunu uyunca 1 buçuk ay sonra gel deişti bu gün gittik çok şükür gelişiş bi sorun yok dedi 5 ay olunca kontrole getir dedi çekirdek varmış o 5 aydan sonra oluşurmuş üşütme güneşe çıkar dedi devit3 damlasını ağzına damlat dedi ben mamaya katıyodum taburcu edilirken öle demişlerdi söledim büyümüş artık ağızdan kullanabilir dedi...öle işte...gripten koruyan aşıyıo hala yapmadılarsüresi dolldu yarında mevlüdü var çocuğu koruduk okadar aşısı varkrn şimdi aşı olmadı kalabalığa gircek bakalım inşallah gripli kimse olmaz... allaha emanet artık hep öle diyoz. bide müjde kızlar gaz sorunu gerçekten büyüdükçe azalıyo ama bizim daha tamamen bitmedi ama en azında gaz ağlatmıyo yarın mevlüdümüz var toplanmasını bekledik kırk mevlüdü oldu 3 ay mevlüdü napalım allah kabul etsin zaten normal doğulu olsaydı 34 günlük bebkti daha...eve geldim temizlik yaptım bide çok yoruldum allahtan dün camları silip perdeleri tülleri yıkamıştım bu günde kaynanam geldi yardım etti sağ olsun ha bide kızlar sizler mevlütte ikram olarak ne verdiniz..yine çenem düştü...sizde o0lmasanız napçam bilmem.
merhaba canım ınsallah bısey olmaz ogluna bıde bu gaz olayında bugun farkettım oglum emerken sureklı gup gup yutuyor ve nefessız kalıyor bol mıktarda hava yutuyor bunu dunde yaptı ve hastanelık olduk o kadar canı yanıyordukı cıglık atıyordu artık bunun bı caresı varmı acaba ya ınsallah bızımkıde duzelır gaz surubunu duzenlı olarak vermeyı dusunuyorum bıtkıselmıs