hassas konulara değinilmiş çiçekler falan oooo iyisiniz hadi benim kociş bi ara hep alır gelirdi ama yapma çiçekler tamam güzelde heryer sera gibi oldu evde sehpa üstü masa üstü doldu her taraf artık alma dedim çiçek almada ne alırsan al şimdi ne ihtiyacın varsa onu alayım diyo![]()
he şöyle daha iyi tabi neye ihtiyacın varsa o.ama arada çiçek almazsada bozulurmuyuz ban onu bende bilmiyorum.
ayy ne utanacakmışım hiçte uzatmam valla ben düğünlerde halayı çok severim.tek oyunuda sevmem ama güzel oynarım yapışıp zorla çıkartırlar sinir oluyorum ona işte.eski folklörcüyüm ben o kadar olsun dimi.
hülyacım doğum günün kutlu olsun hayatım.. nice senelere..
dr kontrolünden geldik..
12200 gr dedi ömüre ama çok dedi yav.. :26:
12 aylıkken 10.500 dü sağlık ocağında tartmıştık.
14 aylık 12.200 olur mu? yani bilemedim.. evde tarttım bende kıyafetleri vardı 12.500 çıktı hadi dedim 300 gr kıyafet vs.. doktorun ölçtüğüyle aynı sayılır.
yani maşallah tabi de nasıl oldu bu iş anlamadım..![]()
her ay da 1 kilo almaz canım.100-200 gr alınca vah vah yapmazsın annesi stoğa at.maşallah kuzucuğa.sende kuzumun totosunu kaşı nazar etcen
çok saklarım atamam kıyamam huy işte şuana kadar sıkılmadım sıkılmamada...ee burcu bende bursa toprağındayım ya çok romantik hatunum
hee valla çok romantik hatunlarsınız taşındanmıdır toprağından mı bilemedim ama var sizde bi janjan.